11
ASR1927 napisał(a):Bez szans. Jak przejechałem butem po asfalcie to jeden lód. Lodowisko![]()
Pochwale się jaki ze mnie haker. Wielu z was na pewno grało w NFS Most Wanted (starą, nie tę nową). Ale takich aut nie mieliście![]()
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
I niestety jeden ze słabszych wozów, ale za to mój ulubiony:(otwórz link)
To działa na zasadzie, że jak podmienisz Italię za golfa GTI, to Italia ma dźwięk golfa? Jak tak, to do bani. Nic mnie tak nie boli jak kiepsko odwzorowany dźwięk silnika

Ale za to CLK 500 w tej gierce robi robotę... Mój ulubiony wóz w MW.
-
Walenty - Moderator
HTC HD2 - kozak telefon.
Sprawdź też HTC Wildfire i Wildfire S - któryś z nich jest lepszy, nie pamiętam już który, ale wyrwiesz go nówkę w tej kasie.
Acodin to gó*no straszne, świat na głowie staje pomału, że gimbaza wpieprza taki szit.
Sprawdź też HTC Wildfire i Wildfire S - któryś z nich jest lepszy, nie pamiętam już który, ale wyrwiesz go nówkę w tej kasie.
Acodin to gó*no straszne, świat na głowie staje pomału, że gimbaza wpieprza taki szit.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
HTC HD 2 nie wezme ze wzgledu na to, iz... moj ojciec go kupil jak tylko wyszedl, no i po pol roku chyba spitolilo mu sie wejscie na ladowarke i przestalo dzialac wifi. Samo z siebie. Efekt taki ze za naprawe powiedzieli 1000 zeta, stwierdzili ze to nie z winy sprzetu. No to ojciec naprawil go gdzies tam u kogos i wejscie juz dzialalo, ale wifi dalej nie. Poszedl na allegro. Zeyebisty tel ale jednak po takiej akcji nie kupie tego modelu ;/
Rozkminie tego wildfire'a. Co do iphona, to nie chce, jakos nie podoba mi sie ta firma.
No szczerze to teraz niezla patologia w tej gimbazie. Ja to jak bylem w liceum to tam zdarzylo mi sie slyszec ze ktos sobie to zjadl, ale w 1,2 gimbazie ;/ ?
Rozkminie tego wildfire'a. Co do iphona, to nie chce, jakos nie podoba mi sie ta firma.
No szczerze to teraz niezla patologia w tej gimbazie. Ja to jak bylem w liceum to tam zdarzylo mi sie slyszec ze ktos sobie to zjadl, ale w 1,2 gimbazie ;/ ?
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Ze 2 lata temu koleżanka lubiła sobie połknąć kilka acodinków. Zwykle brała po kilka to jakichś jazd tragicznych nie miała, ale jak raz wzięła cos koło 20 to źrenice rozszerzone na całe oko, chodzić samodzielnie nie mogła bo takie miękkie nogi miała a dogadać sie z nią to juz w ogóle było coś. Nie wiem jaki w tym sens, już lepiej się napić w dobrym towarzystwie 

-
Arturo925 - Stały bywalec
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):Pierdyknijcie sobie gimbusowy acodin. Nie jadlem, ale slyszalem ;D w duzych ilosciach ryje glowe ;D
Ludziska, padl mi telefon, ratujcie ! Musze sobie cos kupic, do 400-500 zeta. Smartfon jakis. Moze byc uzywany, byleby mial jeszcze cos gwarancji. Polecilby ktos cos ciekawego ? Bo ja nie siedze w temacie telefonow od 3 lat...
Samsung Ch@t - mam go od 2 miesięcy i jak narazie jestem mega zadowolona baaa nawet po utopieniu go w piątek nadal działa ;D no i mieśc się w granicach kwoty którą podałeś
Btw. Szczęśliwego Nowego Roku życzę Wszystkim

Jak Mi Mówią Ty Musisz-Ja Mówię Niekoniecznie ...
-
dziewczyna855 - Świeżak
Kaai napisał(a):po prostu podmienione auta, więc jeśli dpomienił f458 italię z jakimś golfem, to italia ma osiągi golfa, bo to tylko teksturki.
//dwieście w mieście:D
Osiągi są zupełnie nowe. Poza tym nie ma wpływu za co podmieniam. O tym decyduje ten kto stworzył auto. Ale osiągi i dźwięk silnika są zupełnie nowe
Rosiboj napisał(a):ASR1927 napisał(a):No bo to wszystko robione "zdjęcia" tam gdzie sie auta kupuje, więc to są seryjne osiągiMimo wszystko dziwne uczucie, kiedy dziduję Ferrari 458 Italia ponad 350km/h a z boku bierze mnie VW Lupo
To chyba pierwsza oznaka, ze nie rozgraniczasz co jest rzeczywistoscia a co fikcja. Jezdzilem Ferrari 458 Italia po torze i nawet gdybys do luppo wsadzil ten sam silnik (wiadomo, luppo lzejsze) to w zyciu nie osiagniesz tej samej trakcji. Sama zmiana kol, poszerzanie, obnizenie nic nie pomoze. Chcialbym tylko prypomniec ,ze luppo ma naped na przod a italia E-Diff I F1-Trac traction control w standardzie. dodatkowo jest nizsza, i szersza i ... sorry ale luppo jadace 350 po torze wyprzedzajace ferrari to tylko w jakis malo dopracowanych grach
Ble ble ble.
Mam koło domu taką wielką łąkę, poszliśmy tam palić fajerwerki - trzy razy z kumplem gasiliśmy łąkę

Kaai - dobre życzenia, widać że od serca

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator