11
Nie ma nic takiego. Jak im sie cos odwidzi to usuwaja. Kiedys cos wspomnialem na ten temat ale otrzymalem tak glupia i wymijajaca odpowiedz, ze nawet nie potrafie powtorzyc. To bylo cos w rodzaju- jestem zawistna i pamietliwa .... wiec jak komus dalem warna to ma wisiec latami. Zaniechalem tematu. Moze kiedys znajdzie sie ktos, kto zrozumie, ze przechowywanie ostrzezen dluzej niz rok jest glupie a nawet beznadziejnie glupie.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
dlatego chwała leffowi, że mi zrobił -1
to już lepiej punkty zbierać na drodze, przynajmniej po roku znikają, a tu warny nie zawsze;p
//idę kombi na zimę zrobić

to już lepiej punkty zbierać na drodze, przynajmniej po roku znikają, a tu warny nie zawsze;p
//idę kombi na zimę zrobić
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
mirekm71 napisał(a):Nie ma nic takiego. Jak im sie cos odwidzi to usuwaja. Kiedys cos wspomnialem na ten temat ale otrzymalem tak glupia i wymijajaca odpowiedz, ze nawet nie potrafie powtorzyc. To bylo cos w rodzaju- jestem zawistna i pamietliwa .... wiec jak komus dalem warna to ma wisiec latami. Zaniechalem tematu. Moze kiedys znajdzie sie ktos, kto zrozumie, ze przechowywanie ostrzezen dluzej niz rok jest glupie a nawet beznadziejnie glupie.
To płeć piękna miała tu status administratora

-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Chyba nie chodzilo mi jednak o plec piekna chociaz cecha "pamietliwa" moglaby sie tak skojarzyc. Raczej chodzilo mi o plec bardzo ale to bardzo brzydka
Nie byl to administrator tylko ktorys z moderatorow.
Panowie sa rozne sposoby orzezwiania. Jednego orzezwia fanta, inni cos wciagaja a ja polecam przejazdzke motocyklem przy -2 w cieniutkich spodenkach, kurtce jesiennej, rekawiczkach bez palcow i czapce. Ale to ma kopa

Panowie sa rozne sposoby orzezwiania. Jednego orzezwia fanta, inni cos wciagaja a ja polecam przejazdzke motocyklem przy -2 w cieniutkich spodenkach, kurtce jesiennej, rekawiczkach bez palcow i czapce. Ale to ma kopa

-
Nie bo to byla jazda testowa po zamontowaniu wozu. Zona wyslala mnie po olej do sklepu wiec wzialem malego i pojechalismy jawa 

-
-
pamiętam jak kiedyś miałem encyklopedię na CD, ale nie była to wersja pro czy jakaś tam, płatna więc nie można było zdjęć kopiować (takie szatańskie zabezpieczenie programistów). przeleciałem całą na prt sc 

white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Ty żartujesz
? robiłeś każdą stronę screena? życia by mi nie starczyło, zwłaszcza że wszystko po kolei do painta zapisywać itd
Chyba że ktoś jest zautomatyzowany i używa np snagita to można robić ;D

Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Wczoraj postanowiłem, wskakuję znowu na moto. Wyjąłem aku, podłączyłem pod prostownik. Dwie godziny później klamry się złączyły - JEB, czarny ślad na klamrze, akumulator zepsuty. Dopiero dziś zauważyłem że nie działa. Nie nie, nie poddam się - wymontowałem drugie aku, z SV-ki. Oczywiście w ogóle nie pasuje, ma nawet inny rodzaj styków, ale co to dla mnie. Poharatane ręce, jedno zwarcie, i godzinę później, i jakoś go wepchnąłem do malutkiego schowka pod siedzeniem pasażera. Przejechałem dziś 35km. Odmroziłem sobie ręce, prawą ledwo piszę.
... I CZUJĘ SIĘ ZAJEBIŚCIE
-------------------------------------
dlatego kocham motocykle ^^
No i gitara, ale wydzierać to się możesz w miejscu do tego przeznaczonym.
Nikt tu głuchy nie jest
ostrzeżenie
senekkorzenna
... I CZUJĘ SIĘ ZAJEBIŚCIE

-------------------------------------
dlatego kocham motocykle ^^
No i gitara, ale wydzierać to się możesz w miejscu do tego przeznaczonym.
Nikt tu głuchy nie jest
ostrzeżenie
senekkorzenna
SV 650
-
theriddlen - Świeżak
senek pilnuje
@Boshi - nie, nie. Nie robiłem każdej strony, leciałem tylko obrazki (bo nie można było ich normalnie zapisać) i leciałem programem. UOSU bodajże, coś takiego.

@Boshi - nie, nie. Nie robiłem każdej strony, leciałem tylko obrazki (bo nie można było ich normalnie zapisać) i leciałem programem. UOSU bodajże, coś takiego.
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Właśnie, nie bardzo jezeli chodzi o nagrywanie. Chciałem go odpalić na jakiejś gierce to jest czarny ekran i nic nie widać.
Można uznać, że do pokazania jakiegoś przedstawienia programu, pulpitu czy podobnych rzeczy się nada, ale głowna funkcja to jednak robienie masowych szybkich SS-ów. Film to dodatek. Fraps lepszy jeżeli chodzi o film.
Można uznać, że do pokazania jakiegoś przedstawienia programu, pulpitu czy podobnych rzeczy się nada, ale głowna funkcja to jednak robienie masowych szybkich SS-ów. Film to dodatek. Fraps lepszy jeżeli chodzi o film.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Być może, nie bardzo oglądam filmy na kompie i interesuje się filmografią komputerową, ale normalne filmy odpalam. Kodeki to pakiem K-lite jakiś tam stary chyba nie aktualizowany.
ściąg i przetestuj sobie jakąś gierkę czy będzie obraz. Jak tak to sam pokombinuje z tym
ściąg i przetestuj sobie jakąś gierkę czy będzie obraz. Jak tak to sam pokombinuje z tym

Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości