1
@Milczab zdzwonimy sie. Nie moge i nie lubie obiecywac, zreszta ja nie kupuje ani nowych rzeczy ani zbednych, kolorowych gadzetow. Oleje macie w dobrej cenie to moge kupowac
@Kornel dzisiaj smignalem ze 50 km. redukuje max do 3 i z 3-ki ruszam a 4 i 5 wrzucam reka. Uwazam, ze nie jest zle

@Kornel dzisiaj smignalem ze 50 km. redukuje max do 3 i z 3-ki ruszam a 4 i 5 wrzucam reka. Uwazam, ze nie jest zle

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
cycu_rsko napisał(a):Asr dopoki widzisz co jest za zegarami nie jest wysoko
No dzisiaj to na kilka sekund nie widziałem nic poza niebem

Ogólnie wydaje mi się że jest coraz lepiej ale wciąż nie mogę znaleźć "złotego środka". Raz normalnie wstaje z 9tys, na następny dzień z 9tys nie wstaje w ogóle. Dzisiaj z 5tys tak poszedł do góry aż się zdziwiłem. Ze mną wydaje się zawsze tak samo, dupa zawsze tak samo do tyłu i staram się nie zapierać rękami o manetki, nacisk potrzebny tylko do kręcenia gazu.
Nauczę się ładnie w tym sezonie

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
mirekm71 napisał(a):Milczab jedna mi przetrwala wiec zamowie dwie i bede domagal sie przynajmniej rocznej gwarancji
ASR1927 napisał(a):amahay napisał(a):
Chłopaki wpadajcie koło stadionu Wrocławskiego to wam pokaże jak teraz SV wyglądai jak tak mega chcecie żurek taki staropolski to ogarniemy jedną knajpę .
Ja tam za żurkiem generalnie nie przepadam (młoda robi dobry ale chwilowo jesteśmy w separacji) ale za to Mirek łakomczuch na pewno. Wpaść mogę ale tylko w sobotę albo niedzielę
Decyzja, mapa, w trasÄ™!
Ale ź Cie mi trase wymyslili. Dobrze, ze nie spontan w kolko osiedla. Ale prawdopodobnie sie da. Chyba, ze polece do Kletna to sie nie daA moze koledzy kopsneli by sie w Kotlinke poki pogoda dopisuje? Znaczy Kornel cos tam bryka a Ty Olo?
No ja puki co lełonem 1.6 na z podtlenkiem lpg się wożę więc za traskę na razie podziękuję .
SV stoi w tysiącach elementów .
ASR a ty tym bardziej wpadaj to cię tak jakoś pro nakręcę w full hd .
-
amahay - Stały bywalec
amahay napisał(a):mirekm71 napisał(a):Milczab jedna mi przetrwala wiec zamowie dwie i bede domagal sie przynajmniej rocznej gwarancji
ASR1927 napisał(a):amahay napisał(a):
Chłopaki wpadajcie koło stadionu Wrocławskiego to wam pokaże jak teraz SV wyglądai jak tak mega chcecie żurek taki staropolski to ogarniemy jedną knajpę .
Ja tam za żurkiem generalnie nie przepadam (młoda robi dobry ale chwilowo jesteśmy w separacji) ale za to Mirek łakomczuch na pewno. Wpaść mogę ale tylko w sobotę albo niedzielę
Decyzja, mapa, w trasÄ™!
Ale ź Cie mi trase wymyslili. Dobrze, ze nie spontan w kolko osiedla. Ale prawdopodobnie sie da. Chyba, ze polece do Kletna to sie nie daA moze koledzy kopsneli by sie w Kotlinke poki pogoda dopisuje? Znaczy Kornel cos tam bryka a Ty Olo?
No ja puki co lełonem 1.6 na z podtlenkiem lpg się wożę więc za traskę na razie podziękuję .
SV stoi w tysiącach elementów .
ASR a ty tym bardziej wpadaj to cię tak jakoś pro nakręcę w full hd .
No to wstępny plan powiedzmy że jest. Wypijemy bezalko we Wro a potem polecimy na trasę

-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Nauczę się ładnie w tym sezonie
Ogolnie to nic na sile

929
-
cycu_rsko - Moderator
Dokladnie. A zdjecia to bardziej dla satysfakcji bo wektorow i rozkladu sil balansu na nich nie bedzie wiec mysle, ze technicznie beda bezuzyteczne.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Zdjecia sie przydaja
Np na moim awatarze, wydaje Ci sie ze jest mega wysoko, a tak na prawde ? Ledwo co sie kolo podnioslo
Zawsze gdy mozesz zobaczyc siebie na zdjeciu, lub ktos Ci podpowie jak bylo jest latwiej 

929
-
cycu_rsko - Moderator
Cycu dobrze prawi. To też metoda dla sportowców, oglądają nagrania z własnych treningów (niekoniecznie sporty motorowe) żeby sami wiedzieli co poprawić. Ja tak trenowałem pływanie i dużo mi to pomogło. Coby nie być gołosłownym to, pochwalę się, podczas stosowania tej metody mój czas na 50m stylem dowolnym zmienił się z 29s na 27s co daje prawie rekord Polski kobiet 

-
ASR1927 - Moderator
A SR witaj w klubie
ja też wracam za koło
moja d***a stanowczo twierdzi, że biurowe fotelowe krzesła są stanowczo nie dla niej
xD
ja też wracam za koło
moja d***a stanowczo twierdzi, że biurowe fotelowe krzesła są stanowczo nie dla niej
xD
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Niejaki Malina, rymował o niebiańskich autostradach, tymczasem, jak widzę, 9 godzin temu dodał wpis na fejsbuniu, po czym zakończył egzystencję na zółtym transicie.
Pieśni i te głupawe obrazki trącą trochę żenadą, ale co by nie mówić, synek przynajmniej umiał zejść na kolano
Pieśni i te głupawe obrazki trącą trochę żenadą, ale co by nie mówić, synek przynajmniej umiał zejść na kolano

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
gość od 13 roku życia śmigał na moto, więc zielony nie był w temacie
tyle co go poznałem w sobotę przy odbiorze płytki, a jego "pieśni" cieszą się uznaniem i szacunkiem wśród motocyklistów... LwG dla niego!!!
a to kawałek który napisał dla zmarłego kolegi w lipcu tego roku, dodam że był świadkiem tego wypadku i udzielał mu pierwszej pomocy...
http://www.youtube.com/watch?v=uWEi7mTf ... ure=relmfu

a to kawałek który napisał dla zmarłego kolegi w lipcu tego roku, dodam że był świadkiem tego wypadku i udzielał mu pierwszej pomocy...
http://www.youtube.com/watch?v=uWEi7mTf ... ure=relmfu
burn rubber not your soul
-
fallen16 - Świeżak
Tydzien pozniej na tym samym torze ...
http://www.topgear.com/uk/photos/McLare ... 2012-09-24
Z innych ciekawostek niedlugo pojawi sie reklama nowej hybrydowej Jetty niemieckie numery WOB J 2012, ciekawe czy za tydzien bedzie mozna ja zobaczyc w telewizji. Z innych ciekawostek , siedzialem w tesli, niestety nie mieli modeli testowych a ten w ktorym siedzialem to wyprodukowany jako numer 29 wiec nie bylo mozliwosci aby go ujezdzac
Chyba najmniejsze auto w jakim kiedykolwiek siedzialem, przy nim maluch to jak dostawczak.
Za miesiac parwdopodobnie znikne z forum ku radosci kilku osob.
http://www.topgear.com/uk/photos/McLare ... 2012-09-24
Z innych ciekawostek niedlugo pojawi sie reklama nowej hybrydowej Jetty niemieckie numery WOB J 2012, ciekawe czy za tydzien bedzie mozna ja zobaczyc w telewizji. Z innych ciekawostek , siedzialem w tesli, niestety nie mieli modeli testowych a ten w ktorym siedzialem to wyprodukowany jako numer 29 wiec nie bylo mozliwosci aby go ujezdzac

Za miesiac parwdopodobnie znikne z forum ku radosci kilku osob.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Jest mi w stanie ktoś wyjaśnić skąd ten dym? Trochę go za dużo jak na powerslide'a.
http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/g ... .html#foto
Rosi, kalendarz Majów się kończy?
http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/g ... .html#foto
Rosi, kalendarz Majów się kończy?

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Rosi tez mial takie momenty na poczatku ktoregos z wyscigow w tym roku, tlumaczono wtedy, ze prawdopodobnie poziom oleju byl za wysoki, pare razy zadymil dosc ostro i pozniej juz byl ok.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
@madcap.
Czy kierowcy tirów mają wyjątkową wyrozumiałość dla motocyklistów czy tak mi się tylko wydaje?
Czy kierowcy tirów mają wyjątkową wyrozumiałość dla motocyklistów czy tak mi się tylko wydaje?
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości