1
Krmtzzz napisał(a):Na takiej prostej to powinienes miec zdjecie na gumie, a nie !
Nie miał kto zrobić

Swoją drogą, właśnie mi sie przypomniało. Kiedyś już chyba o tym mówiłem. Na tej drodze jest krzyż z kaskiem. Podobno chłopak zginął, bo wracał z nad jeziora (i ja dziś tam byłem) i z plecaka wypadł mu ręcznik i wkręcił się w koło. A sami widzicie jaka prosta droga i "No co tutaj może się stać złego?"
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
amahay napisał(a):Invinciblee napisał(a):Jak już przerabiać to by wypadało USD do tej SV wstawić
Ale zdajesz sobie sprawę z tego że zadupek w moto pełni kilka funkcji? Nie tylko jako stelaż pod tyłek pasażerki
Tego typa chyba to nie obchodzi
Ten typ chyba nie jezdzi tym motocyklem a jesli jezdzi to jego budowa anatomiczna odbiega od budowy inmych ludzi. Przeraza mnie swiadomosc, ze moglbym na tym usiasc. Na moje oko przedobrzyl.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Wstaw mu zadupek cafe style
Tylko taki malutki.
Ewentualnie -
Ewentualnie -

Ewentualnie możesz zmienić koncepcję -
Chyba nawet można było kupić gotowy kit. No ale to 650 i to stare.
Ewentualnie poprzeglądaj mnóstwo fotek CR i streetfighterów i coś wybierz.

Ewentualnie -

Ewentualnie -

Ewentualnie możesz zmienić koncepcję -

Chyba nawet można było kupić gotowy kit. No ale to 650 i to stare.
Ewentualnie poprzeglądaj mnóstwo fotek CR i streetfighterów i coś wybierz.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Amahay, żebyśmy się źle nie zrozumieli. Fajno, że masz chęci i wizję na modyfikacje sprzęta i to się chwali ale jak dla mnie to ten styl jest... do bani
Nigdy to do mnie nie przemawiało, nigdy mi się nie podobało. Mimo wszystko czymię kciuki żebyś miał tak, jak chcesz 

-
ASR1927 - Moderator
Jak juz wczesniej napisal jedne motocykle maja jezdzic a jego ma wygladac. Nawet nie zly taki czorcik.
-
Mir, kiedy wpadasz na pożegnalny żurek? Znaczy pożegnalny dla mnie bo Ty i tak będziesz jeździł w zimie...
Aha, i żurek kosztuje już 14zł

Aha, i żurek kosztuje już 14zł

-
ASR1927 - Moderator
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Na razie lize rany po Kisielinie. Za tydzien moze cos polatam. W tygodniu bym chcial smignac ale to tak kontrolnie i blisko.
Edit
Panowie chcialbym sie do Was zwrocic z pewnym problemem. Mianowicie motocykl zakupilem z zestawem kufrow trax- sw motech czy jak to sie nazywa. Kufer centralny do zadupka przymocowany jest za pomoca plyty
Moj problem polega na tym, ze 3 elementy (preciki) mocujace jedna czesc plyty do drugiej pekly. No coz, zrobili gowno i teraz trzeba zakupic nowe. Dzwonie do jednej z przodujacych wydaje mi sie firm zajmujacych siw bagazami motocyklowymi
i slysze slowa, ktore bardzo lubie
1. " no z tym bedzie problem"
2. "moze sie uda zamowic",
3. "lepiej kupic nowa, kompletna plyte"
No wiec tak.
Ad1. Tez pomyslalem, ze mam problem kiedy zobaczylem jak moj kufer wartosci 1000 zl zapier...la za mna po asfalcie. Dobrze, ze bylem blisko domu to ukrylem go w krzakach i przyjechalem po niego samochodem.
Ad2. Moze sie uda? Za 3-4 tygodnie? W grudniu najlepiej to do sanek zamontuje. Dziwenie brzmi w tym momencie slowo "moze". Myslalem, ze jesli te gow...na sie urywaja to sa dostepne na miejscu, od reki, nie drogo a na opakowaniu jest napisane "przepraszamy, ze sprzedajemy drogi szajs".
Ad3. Tutaj wogole poczulem sie zaskoczony. Dobrze, ze nie zaproponowano mi sprzedazy nowego motocykla. Jesli juz czesc, ktora posiadam okazala sie marnej jakosci bublem za nie male pieniadze to czym mialbym sie kierowac kupujac drugi- identyczny przedmiot? W cenie tej plyty kupie przeciez kompletny kufer Awiny i bede sie ludzil, ze jest dobrej jakosci. Moze odpasc w trasie? Sw motech za tysiaka odpadl i nikt sie tym nie przejal.
Reasumujac jesli ktos posiada dojscie do tych pierdolnikow (2-na rysunku) wraz z podkladkami i sprezynkami bez koniecznosci zakupu w komplecie z plyta i motocyklem to chetnie przygarne. Uwazam rowniez, ze trzy powyzsze cytaty powinne zostac umieszczone na stronie dealera sw motech.
Edit
Panowie chcialbym sie do Was zwrocic z pewnym problemem. Mianowicie motocykl zakupilem z zestawem kufrow trax- sw motech czy jak to sie nazywa. Kufer centralny do zadupka przymocowany jest za pomoca plyty

Moj problem polega na tym, ze 3 elementy (preciki) mocujace jedna czesc plyty do drugiej pekly. No coz, zrobili gowno i teraz trzeba zakupic nowe. Dzwonie do jednej z przodujacych wydaje mi sie firm zajmujacych siw bagazami motocyklowymi

1. " no z tym bedzie problem"
2. "moze sie uda zamowic",
3. "lepiej kupic nowa, kompletna plyte"
No wiec tak.
Ad1. Tez pomyslalem, ze mam problem kiedy zobaczylem jak moj kufer wartosci 1000 zl zapier...la za mna po asfalcie. Dobrze, ze bylem blisko domu to ukrylem go w krzakach i przyjechalem po niego samochodem.
Ad2. Moze sie uda? Za 3-4 tygodnie? W grudniu najlepiej to do sanek zamontuje. Dziwenie brzmi w tym momencie slowo "moze". Myslalem, ze jesli te gow...na sie urywaja to sa dostepne na miejscu, od reki, nie drogo a na opakowaniu jest napisane "przepraszamy, ze sprzedajemy drogi szajs".
Ad3. Tutaj wogole poczulem sie zaskoczony. Dobrze, ze nie zaproponowano mi sprzedazy nowego motocykla. Jesli juz czesc, ktora posiadam okazala sie marnej jakosci bublem za nie male pieniadze to czym mialbym sie kierowac kupujac drugi- identyczny przedmiot? W cenie tej plyty kupie przeciez kompletny kufer Awiny i bede sie ludzil, ze jest dobrej jakosci. Moze odpasc w trasie? Sw motech za tysiaka odpadl i nikt sie tym nie przejal.
Reasumujac jesli ktos posiada dojscie do tych pierdolnikow (2-na rysunku) wraz z podkladkami i sprezynkami bez koniecznosci zakupu w komplecie z plyta i motocyklem to chetnie przygarne. Uwazam rowniez, ze trzy powyzsze cytaty powinne zostac umieszczone na stronie dealera sw motech.
Ostatnio edytowano 24/9/2012, 11:43 przez mirekm71, łącznie edytowano 2 razy
-
No właśnie albo chce tak skończyć na krótko jak mam w Avatarze albo troszkę coś porzeźbić z plastbike'iem żeby wyglądało na krótki zadupek . Ten kolo co dał to metalowe coś to przegiął bagietkę . Jak dla mnie siedzenie musi być w tym samym miejscu co teraz było ze względu na linie którą prowadzi bak do tego siodła i wygodną pozycję .
USD złoty ... nie mówię nie . Myślałem o takim ale to zepsuje "badboy'owość" i zaleci szpanem .
Ja na tym moto i tak pojadÄ™ z Mirem i Kornelem w trasÄ™
i on będzie tak samo wygodny jak był ! (czyli wcale:D)
Chłopaki wpadajcie koło stadionu Wrocławskiego to wam pokaże jak teraz SV wygląda
i jak tak mega chcecie żurek taki staropolski to ogarniemy jedną knajpę .
Mirek a pytałeś w motobagaz kropka pe el ?
USD złoty ... nie mówię nie . Myślałem o takim ale to zepsuje "badboy'owość" i zaleci szpanem .
Ja na tym moto i tak pojadÄ™ z Mirem i Kornelem w trasÄ™

Chłopaki wpadajcie koło stadionu Wrocławskiego to wam pokaże jak teraz SV wygląda

Mirek a pytałeś w motobagaz kropka pe el ?
-
amahay - Stały bywalec
mirekm71 napisał(a):
http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/cosmo ... d=75823706
24zł sztuka, jeśli zamówimy do jutra do 10, to na następny czwartek są u mnie.
Pozdro

Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
amahay napisał(a):
Chłopaki wpadajcie koło stadionu Wrocławskiego to wam pokaże jak teraz SV wyglądai jak tak mega chcecie żurek taki staropolski to ogarniemy jedną knajpę .
Ja tam za żurkiem generalnie nie przepadam (młoda robi dobry ale chwilowo jesteśmy w separacji

Decyzja, mapa, w trasÄ™!
-
ASR1927 - Moderator
Milczab jedna mi przetrwala wiec zamowie dwie i bede domagal sie przynajmniej rocznej gwarancji
Ale ź Cie mi trase wymyslili. Dobrze, ze nie spontan w kolko osiedla. Ale prawdopodobnie sie da. Chyba, ze polece do Kletna to sie nie da
A moze koledzy kopsneli by sie w Kotlinke poki pogoda dopisuje? Znaczy Kornel cos tam bryka a Ty Olo?

ASR1927 napisał(a):amahay napisał(a):
Chłopaki wpadajcie koło stadionu Wrocławskiego to wam pokaże jak teraz SV wyglądai jak tak mega chcecie żurek taki staropolski to ogarniemy jedną knajpę .
Ja tam za żurkiem generalnie nie przepadam (młoda robi dobry ale chwilowo jesteśmy w separacji) ale za to Mirek łakomczuch na pewno. Wpaść mogę ale tylko w sobotę albo niedzielę
Decyzja, mapa, w trasÄ™!
Ale ź Cie mi trase wymyslili. Dobrze, ze nie spontan w kolko osiedla. Ale prawdopodobnie sie da. Chyba, ze polece do Kletna to sie nie da

-
To co, klepiemy dwie?
Gwarancji masz 24 miesiące na podstawie paragonu i Motech nie robi problemów. W zasadzie to możemy spróbować to przepchnąć na gwarancji, zapraszam na PW po szczegóły albo tel 22 622 68 90. Ale wtedy to ja będę domagał się jakichś zakupów u nas a nie w jakichś losowych firmach.
Gwarancji masz 24 miesiące na podstawie paragonu i Motech nie robi problemów. W zasadzie to możemy spróbować to przepchnąć na gwarancji, zapraszam na PW po szczegóły albo tel 22 622 68 90. Ale wtedy to ja będę domagał się jakichś zakupów u nas a nie w jakichś losowych firmach.

Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Mir, jak dostanę siano z K-Ex'a w tym tygodniu to mogę na Kletno lecieć. A w ogóle to przestań udawać że Cię boli nóżka i weź się za jazdę, potrzebuję kogoś kto nakręci mnie jak gumuję. Muszę wiedzieć jak wysoko wstaje. Po tej Rumunii strasznie leniwy się zrobiłeś.
-
ASR1927 - Moderator
@Milczab zdzwonimy sie. Nie moge i nie lubie obiecywac, zreszta ja nie kupuje ani nowych rzeczy ani zbednych, kolorowych gadzetow. Oleje macie w dobrej cenie to moge kupowac
@Kornel dzisiaj smignalem ze 50 km. redukuje max do 3 i z 3-ki ruszam a 4 i 5 wrzucam reka. Uwazam, ze nie jest zle

@Kornel dzisiaj smignalem ze 50 km. redukuje max do 3 i z 3-ki ruszam a 4 i 5 wrzucam reka. Uwazam, ze nie jest zle

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości