Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi.
- Scyzor1989
- Świeżak
wawzon niektóre nie sa magnetyczne wiec trzeba po prostu czyms jakims narzędziem
bigalus - skoro wywalił przez odme i odma idzie na zewnatrz to całkiem mozliwe, jezeli idzie do airboxa to bys zauwazył że masz siwuche za toba ;P kolega na podjedzie połozył moto i próbował odpalic jak był w lekkim przechyle ( na pionowej sciane) zassało mu do airboxa troszke oleju to potem z 10 minut kopciło za nim że nic nie było widac ;d
1mth=40km=1bak srednio...
bigalus - skoro wywalił przez odme i odma idzie na zewnatrz to całkiem mozliwe, jezeli idzie do airboxa to bys zauwazył że masz siwuche za toba ;P kolega na podjedzie połozył moto i próbował odpalic jak był w lekkim przechyle ( na pionowej sciane) zassało mu do airboxa troszke oleju to potem z 10 minut kopciło za nim że nic nie było widac ;d
1mth=40km=1bak srednio...
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
zalezy jaki rok, crka miala kilka rodzajow zaworow. zobacz czy nie ma jeszcze srubki blokjacej. 2 sprawa ze to lubi sie zapiec i moze trzeba bedzie uzyc jakiegos narzedzia do wyjecia trzpienia. na wszelki wypadek zajrzyj do ksiazki serwisowej, tam a 100% jest o tym info
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
mam pytanko. Ile moze kosztowac regeneracja amora (z ktm-sx 2002r) i gdzie to by bylo mozna zrobic ?
aktualnie bez motoru
- Scyzor1989
- Świeżak
Ja robiłem sam, kosztowało mnie to jakieś ~150 zł, tylko, że jak nie masz do tego ręki to lepiej się nie zabieraj. Regenerację powinni Ci zrobić w każdym serwisie motocyklowym, podzwoń po okolicy i się dowiesz wszystkiego.
Honda CR 125
fuck the whales, save 2 strokes !!!
fuck the whales, save 2 strokes !!!
-
cichycr - Świeżak
W ktmie jest zawieszenie wp i w nich jest problem z nabiciem gazu(mało kto ma przyrzad)
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
nargoth - ksiazka jest spoko za free dostepna w necie. kolega ktis514 np ma w podpisie linka
co do amora - jak dla mnie z tylem lepiej zlecic robote dla mechanika. robota jest srednio latwa. nie ze nie do wykonania. ale warto miec lepsze narzedzia do tej roboty. latwo cos uszkodzic, a potem jest problem z zakupem drobnej czesci, bo zazwyczaj kupuje sie wieksze podsespoly ktore kosztuja sporo ja sam oddawal bym do serwisu. no i jak kolega napisal - z nabiciem problem, ale zawsze mozna zlozony amor dac do samego nabicia
co do amora - jak dla mnie z tylem lepiej zlecic robote dla mechanika. robota jest srednio latwa. nie ze nie do wykonania. ale warto miec lepsze narzedzia do tej roboty. latwo cos uszkodzic, a potem jest problem z zakupem drobnej czesci, bo zazwyczaj kupuje sie wieksze podsespoly ktore kosztuja sporo ja sam oddawal bym do serwisu. no i jak kolega napisal - z nabiciem problem, ale zawsze mozna zlozony amor dac do samego nabicia
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
hmm total dobra marka, lotos nie za bardzo ale że to 2t i każdy z nich to 10w40 to myślę że biedy nie będzie, w razie co weź troszkę nalej do nakrętki 1 i 2go, wymieszaj zdrowo i zobacz czy się połączą tzn będzie 1 barwa
jak tak się stanie to znaczy że śmiało możesz lac
jak tak się stanie to znaczy że śmiało możesz lac
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
piotr - nie lej, szkoda kombinowac. i tak w silniku 2T olej nie kosztuje duzo, i nie wymienia sie go tak czesto.. takze odpuscil bym sovie komcinacje
nagaroth - norma, to zazwyczaj jest zapieczone, nie tylko 00-03
nagaroth - norma, to zazwyczaj jest zapieczone, nie tylko 00-03
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
widzialem na kilku crossowkach jak na tylnim amortyzatorze co jest ta puszka maja nie ktorzy przyczepiona puszke z red bulla albo z czegos innego mam puszke z napoju monster energy i mam pytanie jak to zamocowac ?:D robil ktos cos takiego? z gory dzieki za odp
-
wawzon - Bywalec
Zrywalem coś takiego i pod tym był silikon bezbarwny
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
Derbi Terra 125 4t Problem
Witam jestem szczescliwym posiadaczem tego motoru. Mam do was pytanie na wyswietlaczo elektronicznym przy wlaczeniu stacyjki pojawia sie INsP np 5004 co to znaczy jak to usunac prosze o pomoc.
- mp3278
- Świeżak
Derbi terra
A motor to Derbi terra sory
- mp3278
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości