Honda Varadero XL 125 V -TEMAT OGÓLNY
na angielskim forum znalazłem opis jak dodać trochę mocy do viaderka nie wiem jak to ma sie w praktyce ale przeróbka jest prosta http://www.125varadero.com/forum2/viewtopic.php?f=5&t=7

- mazak
- Świeżak
- mazak
- Świeżak
nie no filtra nie wymieniałem teraz. W ubiegłym roku kupowałem nowy oryginalny, dzisiaj ten tylko przedmuchałem zapobiegawczo, a tak usunąłem tą gume. Gaźnika nic nie robiłe i jest w porządku. 
Jutro jade na zlot ok 40km ode mnie to siÄ™ to lepiej przetestuje
				Jutro jade na zlot ok 40km ode mnie to siÄ™ to lepiej przetestuje

otomoto.pl/honda-varadero-xl-125-zadbany-M3378471.html
			- 

drewnom
- Świeżak
- mazak
- Świeżak
Polecam. Dzisiaj wróciłem ze zlotu. No to jak z pasażerem jechałem nic nie czułem, ale jak już odstawiłem do domu moją pasażerkę to dałem mu trochę  Na prawdę ja zauważyłem dużą różnicę w przyspieszeniu zwłaszcza do 80km/h
 Na prawdę ja zauważyłem dużą różnicę w przyspieszeniu zwłaszcza do 80km/h
Skutkiem niepożądanym jest zmieniony dźwięk z wydechu, nie wiem czy na lepsze, ale jest inny.
Skutkiem niepożądanym jest zmieniony dźwięk z wydechu, nie wiem czy na lepsze, ale jest inny.
			- 

drewnom
- Świeżak
co mam powiedzieć po 150km ?  
może się uda, że tego nie sprawdzę, bo jutro przyjeżdżają oglądać moto )
)
tak chciałbym już oddać je kolejnemu opiekunowi i sam przygarnąć bandziora 
Ogólnie jeśliby wzrosło to nieznacznie

może się uda, że tego nie sprawdzę, bo jutro przyjeżdżają oglądać moto
 )
)
tak chciałbym już oddać je kolejnemu opiekunowi i sam przygarnąć bandziora

Ogólnie jeśliby wzrosło to nieznacznie
			- 

drewnom
- Świeżak
http://moto.allegro.pl/honda-varadero-1 ... 83652.html
Prawda, że piękne moto? Wszystko jest OK. Cena, na zdjęciach brak jakichś niepokojących uszkodzeń.. Tylko jest jedno ale. W opisie przedmiotu jest podany przebieg, który UWAGA - wynosi 230tysięcy! Tak jak widać dokładnie 234000tyś km. Z początku myślałem, że mi sie zdaje i już liczyć nie potrafię, ale nie. Jedynym wytłumaczeniem jest to, że sprzedawca pisał dosyć szybko dodając jedno 0 po prostu przypadkiem. Co myślicie o tym moto tak ogólnie? 
EDIT: No i oczywiście czy jest możliwe przejechać AŻ tyle km, małym Varadero z roku 2004? Mi się to nie mieści w głowie i szczerze w to wątpie.
				Prawda, że piękne moto? Wszystko jest OK. Cena, na zdjęciach brak jakichś niepokojących uszkodzeń.. Tylko jest jedno ale. W opisie przedmiotu jest podany przebieg, który UWAGA - wynosi 230tysięcy! Tak jak widać dokładnie 234000tyś km. Z początku myślałem, że mi sie zdaje i już liczyć nie potrafię, ale nie. Jedynym wytłumaczeniem jest to, że sprzedawca pisał dosyć szybko dodając jedno 0 po prostu przypadkiem. Co myślicie o tym moto tak ogólnie?

EDIT: No i oczywiście czy jest możliwe przejechać AŻ tyle km, małym Varadero z roku 2004? Mi się to nie mieści w głowie i szczerze w to wątpie.
Babydero <3
			- 

Armin
- Świeżak
Zwyczajna pomyłka, tym bardziej, że dalej sprzedawca pisze "Mały przebieg":)
Wie ktoÅ› jak sprawuje siÄ™ taki kufer na wiaderku? http://moto.allegro.pl/kufer-awina-kufr ... 78704.html
Na różnych forach zdania są podzielone, a wy jakie macie wrażenia? 
Wiem, że kufry Givi są lepsze, ale ich cena jest trochę za wysoka:(

Wie ktoÅ› jak sprawuje siÄ™ taki kufer na wiaderku? http://moto.allegro.pl/kufer-awina-kufr ... 78704.html
Na różnych forach zdania są podzielone, a wy jakie macie wrażenia?

Wiem, że kufry Givi są lepsze, ale ich cena jest trochę za wysoka:(
- 

Pinky7
- Świeżak
Panie, Panowie, o to jest  Varadero 125, 03'
 Varadero 125, 03'
Zakupiona od 2 właściciela przy przebiegu 46 000km, i od razu miła niespodzianka, spalanie podczas powrotu 2,6l :>
https://picasaweb.google.com/1102931347 ... 1864492386

Varadero 125, 03'
 Varadero 125, 03'
Zakupiona od 2 właściciela przy przebiegu 46 000km, i od razu miła niespodzianka, spalanie podczas powrotu 2,6l :>
https://picasaweb.google.com/1102931347 ... 1864492386
- 

Kwoli
- Świeżak
REKLAMA !!
Cena na otomoto 6250 czyli mniej więcej powinniście się domyślać za ile oddam.
@Pinky7
Ja mam podobny kufer. nie wiem czy 50l czy 52l czy ile. ale to samo i bez napisu awina.
Ogólnie sprawuje się dobrze. Nie przecieka, trzyma się podstawki czyli jest git.
				Cena na otomoto 6250 czyli mniej więcej powinniście się domyślać za ile oddam.
@Pinky7
Ja mam podobny kufer. nie wiem czy 50l czy 52l czy ile. ale to samo i bez napisu awina.
Ogólnie sprawuje się dobrze. Nie przecieka, trzyma się podstawki czyli jest git.
			- 

drewnom
- Świeżak
@Kwoli Naprawdę mega ta Twoje Babydero  Czarna też niczego sobie, ale ona jest od Twojego kumpla jak mówiłeś
 Czarna też niczego sobie, ale ona jest od Twojego kumpla jak mówiłeś  Szerokości i szczęścia ze swoim wymarzonym Skarbem!
 Szerokości i szczęścia ze swoim wymarzonym Skarbem!  

EDIT: Co do przebiegu to już trochę wyższy, ale na pewno daje radę LwG
 LwG
				 Czarna też niczego sobie, ale ona jest od Twojego kumpla jak mówiłeś
 Czarna też niczego sobie, ale ona jest od Twojego kumpla jak mówiłeś  Szerokości i szczęścia ze swoim wymarzonym Skarbem!
 Szerokości i szczęścia ze swoim wymarzonym Skarbem!  

EDIT: Co do przebiegu to już trochę wyższy, ale na pewno daje radę
 LwG
 LwGBabydero <3
			- 

Armin
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości