Honda Varadero XL 125 V -TEMAT OGÓLNY
Z doświadczenia wiem że po zdjęciach dużo nie widać. Polecam osobiście http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2089779
Sam kupiłem od gościa Varadero. Warto zadzwonić bo motorów jest raczej ponad 10.
Sam kupiłem od gościa Varadero. Warto zadzwonić bo motorów jest raczej ponad 10.
-
saffal - Świeżak
Ano tak, jak niedawno kolega "Sopel" z forum napisał, że koleś ma naprawdę mega Wiaderka
Sprowadza, i to w bardzo dobrym stanie! Przeważnie są to IGŁY po 6tys.. Naprawdę warto. Szkoda że mieszka na drugim końcu Polski ode mnie
Jak będę kupował wiaderko to na pewno pojade do niego na oględziny jeśli dalej będzie sprzedawać
"Saffal" Kupiłeś? O jak? Co powiesz o tej "negocjacji" i kupnie?

"Saffal" Kupiłeś? O jak? Co powiesz o tej "negocjacji" i kupnie?

Babydero <3
-
Armin - Świeżak
Witam też zamierzam kupić Varadero ;p
Co myślicie o tym? http://otomoto.pl/honda-xl-varadero-125 ... 26915.html
Co myślicie o tym? http://otomoto.pl/honda-xl-varadero-125 ... 26915.html
-
Pinky7 - Świeżak
No motorek ładnie wygląda, ja mam na oku coś takiego : http://otomoto.pl/honda-varadero-125-M3196785.html wszystko ładnie wygląda tylko mnie martwi ze nie ma oryginalnych napisów wiec mogłoby coś z owiewkami robione. Co myślicie ?
- rafalx196
- Świeżak
Rafałx196:
Ja bym nie brał tego moto. Jakoś tak podejrzanie wygląda.. Malowany był na 100%, a teraz pytanie - dlaczego? A no.. Albo miał szlifa albo jakiś lekki wypadek i dlatego został pomalowany, nie jest w tych kolorach za ładny szczerze powiem.. Koleś mówi że niby wszystko ok, no ale na zdjęciach to zawsze tak jest, że wszystko cacy a praktycznie jest do d*py ;/ Jak chcesz to jedź i zobacz jak to wszystko się sprawuje.. Jakichś innych mankamentów nie widzę po zdjęciach
Ja bym nie brał tego moto. Jakoś tak podejrzanie wygląda.. Malowany był na 100%, a teraz pytanie - dlaczego? A no.. Albo miał szlifa albo jakiś lekki wypadek i dlatego został pomalowany, nie jest w tych kolorach za ładny szczerze powiem.. Koleś mówi że niby wszystko ok, no ale na zdjęciach to zawsze tak jest, że wszystko cacy a praktycznie jest do d*py ;/ Jak chcesz to jedź i zobacz jak to wszystko się sprawuje.. Jakichś innych mankamentów nie widzę po zdjęciach

Babydero <3
-
Armin - Świeżak
Pinky7:
Eh.. Limited Edition, rocznik 2010...
Ależ ja bym chciał takiego tylko... CENA. W życiu nie dałbym 11tyś. za 125ccm. Max 6,5 / 7.. Ale jakbym miał kasę to brał. Jeżeli masz fundusze to bierz
Naprawdę piekne moto..
Eh.. Limited Edition, rocznik 2010...

Babydero <3
-
Armin - Świeżak
Witam
Mam pytanko od zbiornika paliwa idzie przewód odpowietrzający i wchodzi w taki trujnik z tego trujnika jeden wąż idzie na dół po ramie a drugi leży u mnie luzem i nie widzę nigdzie miejsca aby go wpiąć i zastanawiam sie czy powinien być gdzieś wpięty czy tylko tak leży celu odpowietrzania
Mam pytanko od zbiornika paliwa idzie przewód odpowietrzający i wchodzi w taki trujnik z tego trujnika jeden wąż idzie na dół po ramie a drugi leży u mnie luzem i nie widzę nigdzie miejsca aby go wpiąć i zastanawiam sie czy powinien być gdzieś wpięty czy tylko tak leży celu odpowietrzania

- mazak
- Świeżak
@Armin Pojechałem z nadzieją że coś znajdę(430km lecz było warto ponieważ w łódzkim wszystkie do sprzedania to były szroty). Wróciłem z hondą z 2004 roku i przebiegiem koło 20 000km. Cena wyjściowa wynosiła 6 950 zł. Udało się zejść do 6 200 zł z czego jestem zadowolony
.

-
saffal - Świeżak
Widzę , że jesteście na bieżąco z cenami , może pomożecie mi wycenić ile mogę za swoją Hondę wziąć .
Zdjęcia : http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Honda/XLV-125-Varadero/118836 (otwórz link)
Rok 2005
Przebieg : 15 000km
Wymieniony olej , filtr powietrza , klocki , nowe opony . Zarejestrowana , rok w kraju opłacona itp .
Zdjęcia : http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Honda/XLV-125-Varadero/118836 (otwórz link)
Rok 2005
Przebieg : 15 000km
Wymieniony olej , filtr powietrza , klocki , nowe opony . Zarejestrowana , rok w kraju opłacona itp .
-
QQQ50gQQQ - Świeżak
@QQQ50gQQQ
Widzę, że już koniec przygody z Babydero?
No ładna jest naprawdę.. Zadbana, nie ma się czego doczepić po zdjęciach. Myślę że minimum 6500zł max 7800zł. Ja był ją wystawił za równe 7tyś, oczywiście do negocjacji
Widzę, że już koniec przygody z Babydero?

No ładna jest naprawdę.. Zadbana, nie ma się czego doczepić po zdjęciach. Myślę że minimum 6500zł max 7800zł. Ja był ją wystawił za równe 7tyś, oczywiście do negocjacji

Babydero <3
-
Armin - Świeżak
Witam
Właśnie zdałem kategorie A1 i zastanawiam się nad kupnem varadero lecz już model po liftingu i
tutaj pada moje pytanie:
Czy modele z wtryskiem paliwa są bardziej dynamiczne od tych na gaźniku ? oraz czy mają większy v max?
Z góry dzięki za odpowiedz !
Właśnie zdałem kategorie A1 i zastanawiam się nad kupnem varadero lecz już model po liftingu i
tutaj pada moje pytanie:
Czy modele z wtryskiem paliwa są bardziej dynamiczne od tych na gaźniku ? oraz czy mają większy v max?
Z góry dzięki za odpowiedz !
- radek658
- Świeżak
Po liftingu, czyli tzw. nowy design.
Hmm.. No niby są ładniejsze od tych w starej budzie. Są na wtrysku, mają nowe zegary w tym kontrolka rezerwy paliwa, albo ogólnie paliwa (tego nie wiem).
No trochę bardziej zrywny jest
Jeśli chodzi o V-Max to tak i tak zawsze będzie 120hm/h na full obrotach, lub 125hm/h z górki
15KM.. Innych zmian nie ma
Lecz ja bym nie kupił takiego młodego rocznika jeśli chodzi o nową budę, która jest produkowana od 2007r do teraz.. Strach że ukradną zawsze jest.. Poza tym ta cena..
EDIT:
Babydero nie jest to moto do szaleństwa po naszych jakże "równych" drogach, szybkiej jazdy.. Przeznaczeniem tego moto jest spokojna turystyka, niezawodność i komfort podróży dla młodego motocyklisty
Hmm.. No niby są ładniejsze od tych w starej budzie. Są na wtrysku, mają nowe zegary w tym kontrolka rezerwy paliwa, albo ogólnie paliwa (tego nie wiem).
No trochę bardziej zrywny jest

EDIT:
Babydero nie jest to moto do szaleństwa po naszych jakże "równych" drogach, szybkiej jazdy.. Przeznaczeniem tego moto jest spokojna turystyka, niezawodność i komfort podróży dla młodego motocyklisty

Babydero <3
-
Armin - Świeżak
@Armin bez urazy ale ty nawet nie siedziałeś na tym motorze więc skąd możesz wiedzieć o jego właściwościach ? Wiem że te wszystkie informacje są w internecie i na forach lecz każdy powinien wystawić swoją opinię po jeździe a nie po wnioskach z czytanych postów.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
saffal - Świeżak
saffal może i Armin nie siedział na Varadeo ale prawdę chłopak pisze , jakby źle co napisał to od razu by było poprawione .
Varadeo idealnie się nadaje na wyjazdy z 400km z prędkością z 105km/h inni wolą się tłuc jeżdżąc cały czas po mieście jednak ja uważam , że to marnowanie motocykla .
Varadeo idealnie się nadaje na wyjazdy z 400km z prędkością z 105km/h inni wolą się tłuc jeżdżąc cały czas po mieście jednak ja uważam , że to marnowanie motocykla .
-
QQQ50gQQQ - Świeżak
@ QQQ50gQQQ
Wystawiłeś swoją Varadero na allegro? Bo sprawdzałem jak co tydzień co nowego i nie było
EDIT:
Też tak uważam, korki, wszelkie niebezpieczeństwa na drodze w centrum i wiele innych. Ja już zawsze będę siedział w turystykach, kto wie, może i Varadero będzie zawsze moim motocyklem.. 125ccm,1000ccm
Wystawiłeś swoją Varadero na allegro? Bo sprawdzałem jak co tydzień co nowego i nie było

EDIT:
Też tak uważam, korki, wszelkie niebezpieczeństwa na drodze w centrum i wiele innych. Ja już zawsze będę siedział w turystykach, kto wie, może i Varadero będzie zawsze moim motocyklem.. 125ccm,1000ccm

Babydero <3
-
Armin - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm