Zobacz wÄ…tek - Cenzura na forum / niekompetencja moderatora.
NAS Analytics TAG

Cenzura na forum / niekompetencja moderatora.

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez Walenty » 22/3/2012, 23:16

Komar nadużywa swojej "władzy" i jest przykładem kompletnego braku profesjonalizmu, facet nie potrafi nawet na pw odpisać. Dostałem na czerwono upomnienie, pytam w pw w czym problem, on na shoutboxie pisze mi, że nie gada z idiotami, po krótkiej rozmowie poczuł się obrażony, po czym dostaje warna. Jest spoko?

Dam Wam piÄ…taka, zabierzcie mu moderatora.
Watch out, we got a badass over here!
Walenty
Moderator

Postprzez komarcc » 22/3/2012, 23:46

Rosiboj napisał(a):
Arturo925 napisał(a):Walenty z rosibojem, płaczecie nad tymi warnami jak jakieś panieki.
..........
Najśmieszniejsze jest to ze pouczacie na każdym kroku, a prawda jest taka że jeden z Was w ogóle nie ma moto, a drugi ma, ale wyimaginowane s1000rr.

Pozdro szejset

:lol:

Przepraszam, ale nie moglem sie powtrzymac ...

Dlaczego uciekasz od zadanego przeze mnie pytania? Nie potrafisz tego uzasadnić, wyjaśnić? Szkoda, że do wypisywania, jakie to forum jest niedobre, zaśmiecone i narzekania na moderatorów jesteś pierwszy razem z walentym.
komarcc
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Walenty » 22/3/2012, 23:54

komarcc napisał(a):
Rosiboj napisał(a):
Arturo925 napisał(a):Walenty z rosibojem, płaczecie nad tymi warnami jak jakieś panieki.
..........
Najśmieszniejsze jest to ze pouczacie na każdym kroku, a prawda jest taka że jeden z Was w ogóle nie ma moto, a drugi ma, ale wyimaginowane s1000rr.

Pozdro szejset

Dlaczego uciekasz od zadanego przeze mnie pytania? Nie potrafisz tego uzasadnić, wyjaśnić? Szkoda, że do wypisywania, jakie to forum jest niedobre, zaśmiecone i narzekania na moderatorów jesteś pierwszy razem z walentym.

Mój drogi, forum jest fantastyczne, a narzekam tylko na Ciebie. Nie generalizuj, malutki.
Walenty
Moderator

Postprzez Boshi » 23/3/2012, 00:00

Dobra weźcie skończcie już lamentować bo śmieszne już to jest. I tak wam to nic nie da ( rosibój, walenty) a robicie zamieszanie. Za chwilę załapiesz chłopie 3 warna i dostaniesz z automatu zakaz pisania chyba, albo tydzień wolnego. A po tyg nikt o tobie nie będzie pamiętał i twoich problemach z warnami..
Zastrzeżenia na PW.
Boshi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez komarcc » 23/3/2012, 00:05

Walenty napisał(a):
komarcc napisał(a):
Rosiboj napisał(a):
..........

Pozdro szejset

Mój drogi, forum jest fantastyczne, a narzekam tylko na Ciebie. Nie generalizuj, malutki.

Pilnuj kotek swojego korytka, bo Ci je ktoś podp*** (ukradnie). Jak będę pisał coś do Ciebie to wyraźnie to zaznaczę. Póki co chciałbym otrzymać odpowiedź od Twojego kolegi, więc nie odpowiadaj za niego.
komarcc
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rosiboj » 23/3/2012, 00:05

komarcc napisał(a):Dlaczego uciekasz od zadanego przeze mnie pytania? Nie potrafisz tego uzasadnić, wyjaśnić? Szkoda, że do wypisywania, jakie to forum jest niedobre, zaśmiecone i narzekania na moderatorów jesteś pierwszy razem z walentym.

Jak juz pisalem wczesniej dla mnie ta rozmowa zeszla na tak niski poziom, ze juz sie nie potrafie schylic. Nie bawi mnie to , przykro mi ale to ty musisz dorosnac. Inteligencja polega na umiejetnosci wykozystywania mozgu do kojarzenia faktow i doswiadczen, prosze moderatorze uzyj jej a wtedy bedziesz w stanie sam odpowiedziec sobie na swoje pytanie bez mojej pomocy.

Boshi: Gdzie ja lamentuje na temat warna ktory dostalem? Przykro to mowic, ale niektorzy maja problem z czytaniem ze zrozumieniem.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
rosiboj
Moderator

Postprzez komarcc » 23/3/2012, 00:11

Tak, też sądziłem... Jeśli nie potrafisz dokończyć, to nie zaczynaj.

Ten temat rozwija się chyba szybciej niż opowiadanie na 3 słowa :) Szkoda, że jutro trafi do śmietnika.
komarcc
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Walenty » 23/3/2012, 00:11

Nie odpowiadam za niego. W nosie mam do kogo się teraz zwróciłeś, napisałeś głupoty, poprawiłem, liczyłem, że skomentujesz, ale widzę znów zbyt wiele.

Boshi, jak Ci się nie podoba w tym temacie, to nie zaglądaj. "I tak wam to nic nie da", lepiej siedzieć na tyłku, podczas gdy ktoś tu burdel robi, nie?

Na uwagę zasługuje tutaj post niejakiego ferro, niby chłopak nie w temacie, a umiał napisać coś konkretnego. I tak przeważa grupa malkontentów.

Edit: Nom, zobaczymy. Znów komarka jakiś post uwiera, coś skasować, coś poprawić?
Walenty
Moderator

Postprzez Seba_ER5 » 23/3/2012, 01:27

Arturo925 napisał:
Walenty z rosibojem, płaczecie nad tymi warnami jak jakieś panieki.
..........

Pozdro szejset

Laughing

Moze sie myle .... ale chyba ten pan od S1000rr sprzedal mojemu znajomemu sp1 ? Pan Arek N. nowy wlasciciel... To powiem tak S1000rr nE zmyslne ;p, choc poziom podniecenia w spocie jak u 13 latka...
Seba_ER5
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez madcap » 23/3/2012, 11:58

<ziew>
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Postprzez fz6 » 23/3/2012, 13:02

Moim zdaniem warn za szprychy jest z d... Kolo zadał temat co o tym sądzicie? To ja k....a sądze to samo, że to rzeźba w g.wnie. Jeden nie ma kasy i chce mu się dla 50zł zapie...lać ze szmatką cały dzień, a drugi ma kase i idzie to wymienia.
Drugi warn za stwierdzenie, że ktoś jest gupi też jest przesadą. Jak się poczyta wstecz odpowiedzi P.Wiewióry i innych jak to na innych jadą od metro i pedalskich porównań to powinni swoją egzystencje na tym forum zakończyć 3 lata temu.
Rosiboj jak chcesz zamknąć wszystkim niedowiarkom japy to weź pstryknij fotke tej beemki i będzie cisza, mnie ogólnie wali czy ktoś ma moto czy tylko wymyśla. Ważne, że ja ma na czym polatać a reszta mnie pip.
fz6
Świeżak

Postprzez Walenty » 23/3/2012, 13:43

Zdziwicie się, ale uważam podobnie. Pisałem do admina, ale niestety ma w nosie za co ten chłopaczek daje warny.
Walenty
Moderator

Postprzez Walenty » 23/3/2012, 14:37

Giną tylko posty niewygodne dla komara. Ale nie pogniewam się, jeśli ktoś przytoczy posta, gdzie popełniłem jakieś wykroczenie.
Walenty
Moderator

Postprzez komarcc » 23/3/2012, 14:51

I w zasadzie to by było na tyle. Podsumowując: nikt nie rozdaje tutaj niczego za nic, więc nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Dziwne, że akurat tylko Ty walenty dostałeś ostrzeżenia za nic, przypadek? Czy może tylko Ty na tym forum robisz z igły widły?

Temat ląduje w śmietniku.
komarcc
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê