Zobacz wÄ…tek - Cenzura na forum / niekompetencja moderatora.
NAS Analytics TAG

Cenzura na forum / niekompetencja moderatora.

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez Walenty » 22/3/2012, 21:29

Dojdzie do tego, że Waszemu koledze włos z głowy nie spadnie, bo obrócimy temat na koła, felgi, opony. Uważam, że prościej/łatwiej/lepiej jest wymienić szprychy, niż je polerować.
Który niby warn jest słuszny?
Ty też nie raczyłeś mi odpisać na pw, skrzynka Ci się zapycha?
Watch out, we got a badass over here!
Walenty
Moderator

Postprzez rosiboj » 22/3/2012, 21:44

komarowi sie chyba w dupie poprzewracalo, pisze, ze ludzie smieca, to niech usuwa, posty ba cale glupie tematy a nie tylko wali warny z tylka i usuwa posty w ktorych ktos otwarcie przyznaje, ze go nie lubi.

Zeby bylo jasne, sposob moderacji i jego poziom jest slaby. Wyglada to tak, ze wpada moderator, daje szukaj dupa i wali warny , po 5 minutach czytania bez zrozumienia zamyka forum i wzdycha sobie ahhh, ale odwalilem kawal dobrej roboty.

Panowie modowie: Dlaczego nie usuwacie glupich i powtarzajacych sie tematow tylko tepicie uzytkownikow?
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
rosiboj
Moderator

Postprzez maciejka69 » 22/3/2012, 21:44

Rosiboj napisał(a):terror wrocil pod postacia gelo007 :)

A mógłbyś się przedstawić swoim poprzednim nickiem? Skąd wiesz, że on siał terror, skoro jesteś tu od kilku tygodni?
GSX1400
maciejka69
Stały bywalec

Postprzez rosiboj » 22/3/2012, 21:47

maciejka gdybys czytal SB to bys wiedzial skad wiem chociaz jestem tu kilka tygodni, chyba sam komar mi to wyjasnij dzisiaj rano.
rosiboj
Moderator

Postprzez maciejka69 » 22/3/2012, 21:54

ok
GSX1400
maciejka69
Stały bywalec

Postprzez komarcc » 22/3/2012, 22:07

Rosiboj napisał(a):maciejka gdybys czytal SB to bys wiedzial skad wiem chociaz jestem tu kilka tygodni, chyba sam komar mi to wyjasnij dzisiaj rano.

Rozwiń to, bo aż mnie zaciekawiłeś :) Tym bardziej, że napisałem na sb do Ciebie 3 odpowiedzi...
komarcc
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez madcap » 22/3/2012, 22:10

tak dziwnie się składa, że aluminiowe koło zintegrowane mimo, ze jest odlewem też posiada szprychy
poza tym chłop ma na myśli regenerację
nawet domniemując, że miał na myśli klasyczny układ, to szprychy wymieniamy w sytuacji bardzo awaryjnej
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Postprzez rosiboj » 22/3/2012, 22:16

EE jakie 3 odpowiedzi? chyba sie pogubilismy teraz ... napisalem rano, ze terror siejesz a ty, ze terror to byl koles ... (pamiec tracisz?)

sorry ale czuje sie jak 2 klasie podstawowki a tomek powiedzial , a wtedy kasia odpowiedziala , a marek wtedy powiedzial
rosiboj
Moderator

Postprzez Walenty » 22/3/2012, 22:16

Walenty napisał(a):Dojdzie do tego, że Waszemu koledze włos z głowy nie spadnie, bo obrócimy temat na koła, felgi, opony.
Hmmmmm...
Walenty
Moderator

Postprzez rossavu » 22/3/2012, 22:17

To zdjecie powinno byc umieszczone przy klikaniu "zaloz nowy temat".
Obrazek
rossavu
Stały bywalec

Postprzez komarcc » 22/3/2012, 22:32

Rosiboj napisał(a):EE jakie 3 odpowiedzi? chyba sie pogubilismy teraz ... napisalem rano, ze terror siejesz a ty, ze terror to byl koles ... (pamiec tracisz?)

sorry ale czuje sie jak 2 klasie podstawowki a tomek powiedzial , a wtedy kasia odpowiedziala , a marek wtedy powiedzial

Dokładnie tak, więc wywołując danego użytkownika sieję terror na forum? Po co przywołujesz poranną rozmowę, skoro tak naprawdę nic w niej nie zaszło i co miał maciejka69 w niej zobaczyć?

Napisałeś pierwszą część rozmowy to ja dopiszę drugą, więc Ty następnie napisałeś, że myślałeś, że chodzi o terroryzowanie forum, a ja na to, że nie chcę zabierać Ci fachu. koniec. :P
komarcc
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Arturo925 » 22/3/2012, 22:42

Walenty z rosibojem, płaczecie nad tymi warnami jak jakieś panieki. Cieszcie się że komar Wam nie dał warnów za wulgaryzmy, które pod postacią cenzury i tak są karane.
Druga sprawa. Notorycznie narzekacie na powtarzające sie tematy. Musicie wiec mieć jakis błyskotliwy plan, którego to 'bałwany' z moderacji nie potrafią wdrożyć. Moze się nim podzielicie?

Najśmieszniejsze jest to ze pouczacie na każdym kroku, a prawda jest taka że jeden z Was w ogóle nie ma moto, a drugi ma, ale wyimaginowane s1000rr.

Pozdro szejset
Arturo925
Stały bywalec

Postprzez ferro » 22/3/2012, 22:53

Dajcie spokoj, na forach nigdy nie było demokracji i nigdy nie będzie :)
Niektóre warny są bardziej słuszne, inne mniej, ale to naprawde nie powód, żeby się mocno kłocić :)
Myslałem, że wchodzicie tu, żeby sie odprężyć i podzielić się wiedzą ew. zapytać/dopytać. Co do kasowania postów to jestem przeciwnikiem, lepiej wg mnie jest edytować dany post i na czerwono ładnie dopisać swoje spostrzeżenia, inaczej to nie ma sensu.
Chyba poza forum macie więcej problemów, więc po co i tutaj tworzyć kolejne :)
Mam nadzieję, że odbierzecie to w taki sposób, jaki miałem na myśli.
Pozdr
ferro
Świeżak

Postprzez rosiboj » 22/3/2012, 22:53

Arturo925 napisał(a):Walenty z rosibojem, płaczecie nad tymi warnami jak jakieś panieki.
..........
Najśmieszniejsze jest to ze pouczacie na każdym kroku, a prawda jest taka że jeden z Was w ogóle nie ma moto, a drugi ma, ale wyimaginowane s1000rr.

Pozdro szejset

:lol:

Przepraszam, ale nie moglem sie powtrzymac ...
rosiboj
Moderator

Postprzez Walenty » 22/3/2012, 23:06

Arturo925 napisał(a):Walenty z rosibojem, płaczecie nad tymi warnami jak jakieś panieki. Cieszcie się że komar Wam nie dał warnów za wulgaryzmy, które pod postacią cenzury i tak są karane.
Druga sprawa. Notorycznie narzekacie na powtarzające sie tematy. Musicie wiec mieć jakis błyskotliwy plan, którego to 'bałwany' z moderacji nie potrafią wdrożyć. Moze się nim podzielicie?

Pozdro szejset

Generalizujesz, bardzo nieładnie. Jesteśmy bardzo wdzięczni, że Pan Komar nie daje Nam warnów za wulgaryzmy, które się nie pojawiają. Chyba, że wskażesz miejsce gdzie odniosłem się wulgarnie?

Nie, nie podzielÄ™ siÄ™.

Nikogo nie pouczam, w miarę możliwości pomagam (a przynajmniej mam taką nadzieję).

Co do wyimaginowanego S1000RR (no po prostu muszę tutaj się wtrącić). Fajny sprzęt, trudno uwierzyć, że ktoś ma, prawda?
Walenty
Moderator

Postprzez Landryss25 » 22/3/2012, 23:07

Nie zaglądałem na forum dłuższy czas. Tak patrzę, czytam i stwierdzam że nic tu się nie zmieniło :) Kłótnie o warny to już norma :)

Chłopaki wyluzujcie. Co z tego że dostałeś warna? Naruszyło to Twoją dumę lub męskość? Jeśli tak to... nie mam więcej pytań :D

Pozdro :)
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Walenty » 22/3/2012, 23:16

Komar nadużywa swojej "władzy" i jest przykładem kompletnego braku profesjonalizmu, facet nie potrafi nawet na pw odpisać. Dostałem na czerwono upomnienie, pytam w pw w czym problem, on na shoutboxie pisze mi, że nie gada z idiotami, po krótkiej rozmowie poczuł się obrażony, po czym dostaje warna. Jest spoko?

Dam Wam piÄ…taka, zabierzcie mu moderatora.
Watch out, we got a badass over here!
Walenty
Moderator

Postprzez komarcc » 22/3/2012, 23:46

Rosiboj napisał(a):
Arturo925 napisał(a):Walenty z rosibojem, płaczecie nad tymi warnami jak jakieś panieki.
..........

Pozdro szejset

Dlaczego uciekasz od zadanego przeze mnie pytania? Nie potrafisz tego uzasadnić, wyjaśnić? Szkoda, że do wypisywania, jakie to forum jest niedobre, zaśmiecone i narzekania na moderatorów jesteś pierwszy razem z walentym.
komarcc
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Walenty » 22/3/2012, 23:54

komarcc napisał(a):
Rosiboj napisał(a):
..........

Pozdro szejset

Dlaczego uciekasz od zadanego przeze mnie pytania? Nie potrafisz tego uzasadnić, wyjaśnić? Szkoda, że do wypisywania, jakie to forum jest niedobre, zaśmiecone i narzekania na moderatorów jesteś pierwszy razem z walentym.

Mój drogi, forum jest fantastyczne, a narzekam tylko na Ciebie. Nie generalizuj, malutki.
Walenty
Moderator

Postprzez Boshi » 23/3/2012, 00:00

Dobra weźcie skończcie już lamentować bo śmieszne już to jest. I tak wam to nic nie da ( rosibój, walenty) a robicie zamieszanie. Za chwilę załapiesz chłopie 3 warna i dostaniesz z automatu zakaz pisania chyba, albo tydzień wolnego. A po tyg nikt o tobie nie będzie pamiętał i twoich problemach z warnami..
Zastrzeżenia na PW.
Boshi
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê