Cenzura na forum / niekompetencja moderatora.
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Cenzura na forum / niekompetencja moderatora.
Ciekawa rzecz miała dzisiaj miejsce. W ramach wstępu powinienem wspomnieć o tych dwóch bezpodstawnych warnach, które całkiem przypadkiem dostałem od tego samego moderatora.
Ale do rzeczy: w temacie "Wypadek motocyklisty w Piotrkowicach" (gdzie ponoć piszę bzdury i obrażam) kilku kolegów podzieliło moje zdanie w kwestii tych warnów i moderatora Komara, po czym jakimś cudem zniknęły ich posty. Takie zachowanie moderatora woła o pomstę do Nieba, a co najmniej do administracji.
Tym samych liczę, że administracja zainteresuje się Komarem. Ten chłopak nie powinien pełnić takiej funkcji.
Ale do rzeczy: w temacie "Wypadek motocyklisty w Piotrkowicach" (gdzie ponoć piszę bzdury i obrażam) kilku kolegów podzieliło moje zdanie w kwestii tych warnów i moderatora Komara, po czym jakimś cudem zniknęły ich posty. Takie zachowanie moderatora woła o pomstę do Nieba, a co najmniej do administracji.
Tym samych liczę, że administracja zainteresuje się Komarem. Ten chłopak nie powinien pełnić takiej funkcji.
-
Walenty - Moderator
Dobra ludzie dajcie sobie na luz już !!
Ja rozumiem Walenty że możesz być zły czy coś ale bez przesady.
Moim zdaniem ktoś kto tutaj jest, to jest tylko dla przyjemności.
A jak siÄ™ komuÅ› coÅ› nie podoba to sory...
Komarc na pewno bez powodu nie został moderatorem.
A to że dał Ci ostrzeżenie zawsze możesz zgłosić do Admina głównego i tam niech się wszystko wyjaśni.
Ja rozumiem Walenty że możesz być zły czy coś ale bez przesady.
Moim zdaniem ktoś kto tutaj jest, to jest tylko dla przyjemności.
A jak siÄ™ komuÅ› coÅ› nie podoba to sory...
Komarc na pewno bez powodu nie został moderatorem.
A to że dał Ci ostrzeżenie zawsze możesz zgłosić do Admina głównego i tam niech się wszystko wyjaśni.
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
Nie sądzisz, że jak ktoś sypie warnami za nic i kasuje niewygodne posty, to coś jest nie w porządku? Napisałem do admina, na razie bez odzewu, tutaj chciałem zwrócić uwagę na kasowanie postów.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):Nie sądzisz, że jak ktoś sypie warnami za nic i kasuje niewygodne posty, to coś jest nie w porządku? Napisałem do admina, na razie bez odzewu, tutaj chciałem zwrócić uwagę na kasowanie postów.
A masz jakiś dowód na kasowanie postów ?
-
k9aro3l - Stały bywalec
dla jasności- nie zamierzam stawiać się po niczyjej stronie. Mi osobiście Komarcc nic złego nie zrobił.
-
k9aro3l - Stały bywalec
Usunąłem teraz post komara. Komar, takie krótkie info ode mnie. Nie wchodziłem na forum dłuższy czas, ale z tego co czytam co tu wyprawiasz muszę przejrzeć posty etc. Na tej podstawie podejme jednostronną niedemokratyczną decyzję o opuszczeniu tego zacnego grona. A Panowie wyluzujcie trochę tak btw. 

-
gelo007 - Administrator
-
PrimoGhost - Stały bywalec
Regulamin --> 2 L, to jeśli chodzi o pierwsze ostrzenie, które to niby jest za nic, drugie wiadomo za co.
Walenty: piszesz co popadnie tak jak eneasz i wiewiórka, a potem jacy to oni wszyscy zdziwieni, że ostrzeżenie dostali i robią śmietnik po całym forum by każdy to zauważył, bo nie umieją przyznać się do swoich błędów.
Tyle ode mnie i jeśli ktoś chce się kłócić, obrażać, wymyślać niby to śmieszne teksty jak np. mar111cin, z których nikt się nie śmieje, to niech nie pisze do mnie na pw, sb, gg oraz inne, bo i tak zazwyczaj na takie coś nie odpisuję.
Najlepiej niech taki ktoś w ogóle nic nie pisze, bo znowu dostanie ostrzeżenie i będzie riplej :/
Walenty: piszesz co popadnie tak jak eneasz i wiewiórka, a potem jacy to oni wszyscy zdziwieni, że ostrzeżenie dostali i robią śmietnik po całym forum by każdy to zauważył, bo nie umieją przyznać się do swoich błędów.
Tyle ode mnie i jeśli ktoś chce się kłócić, obrażać, wymyślać niby to śmieszne teksty jak np. mar111cin, z których nikt się nie śmieje, to niech nie pisze do mnie na pw, sb, gg oraz inne, bo i tak zazwyczaj na takie coś nie odpisuję.
Najlepiej niech taki ktoś w ogóle nic nie pisze, bo znowu dostanie ostrzeżenie i będzie riplej :/
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
Co z tym pierwszym ostrzeżeniem? Drugie nie wiadomo za co, nie wiem, gdzie napisałem bzdury, nie wiem też gdzie obrażam moderatorów.
Może zapodam treść wiadomości, jaką Ci wysłałem, bo chciałem się dowiedzieć za co dostałem upomnienie, a na którą mi nie odpisałeś, bo jestem idiota? Jakby nie było, jesteś tutaj też dla mnie, więc łaskawie powinieneś mi odpisać na cholerne pw.
Umiem przyznać się do błędu, ale wtedy, gdy go popełnię.
Co do śmiesznego tekstu, już nie chciałem nic mówić, ale chłopak ma sporo racji.
Edit: Dobrze, doczytałem. Przytoczysz kiedy/jak/kogo gdzieś obraziłem?
Może zapodam treść wiadomości, jaką Ci wysłałem, bo chciałem się dowiedzieć za co dostałem upomnienie, a na którą mi nie odpisałeś, bo jestem idiota? Jakby nie było, jesteś tutaj też dla mnie, więc łaskawie powinieneś mi odpisać na cholerne pw.
Umiem przyznać się do błędu, ale wtedy, gdy go popełnię.
Co do śmiesznego tekstu, już nie chciałem nic mówić, ale chłopak ma sporo racji.
Edit: Dobrze, doczytałem. Przytoczysz kiedy/jak/kogo gdzieś obraziłem?
-
Walenty - Moderator
komarek chyba masz zbyt wybujałą wyobraźnię, wmawiając sobie taką ilość fanów, że na gadu/pw Ci żyć nie dają
wiem, rozumiem sława, władza itp. może się człowiek podniecić

wiem, rozumiem sława, władza itp. może się człowiek podniecić

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
walenty miedzy drzwiami a zawiasami, to warn jest słuszny
jedyne co powinno być zmienione, to przyczyna za jaką dostałeś
ten post dowiódł tylko twojej ignorancji
nim cokolwiek więcej napiszesz, to warto mieć wiedzę w zakresie, w ktorym sie wypowiada (pomijam hp)
dla informacji - mam na myśli obręcze szprychowe
jedyne co powinno być zmienione, to przyczyna za jaką dostałeś
ten post dowiódł tylko twojej ignorancji
nim cokolwiek więcej napiszesz, to warto mieć wiedzę w zakresie, w ktorym sie wypowiada (pomijam hp)
dla informacji - mam na myśli obręcze szprychowe
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość