Prowadzenie jedną ręką ??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Panie Rossi, mając o dyspozycji tylko jedną rękę i pytając o R1 to Ty pretendujesz to miana mistrza prostej.
Wykorzystaj w tej sytuacji 600 w mieście to będziesz kot.
Ciśnie mi się a usta komentarz dotyczący Twoich aspiracji, ale w Twojej sytuacji będzie trochę nie na miejscu.
Tak czy owak życzę powodzenia w powrocie na dwa koła.
Wykorzystaj w tej sytuacji 600 w mieście to będziesz kot.
Ciśnie mi się a usta komentarz dotyczący Twoich aspiracji, ale w Twojej sytuacji będzie trochę nie na miejscu.
Tak czy owak życzę powodzenia w powrocie na dwa koła.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
Ja od siebie powiem tyle: próbuj.
Osobiście też bym się nie poddał. Ale uważam że R1 to trochę za wysoka poprzeczka. Łatwiej będzie ci na moto na którym pozycja jest bardziej wyprostowana. Np Fazer 600 + amor skrętu.
Pamiętaj że będziesz tak jakby uczył się jeździć od nowa więc nie wchodź od razu do głębokiej wody.
Osobiście też bym się nie poddał. Ale uważam że R1 to trochę za wysoka poprzeczka. Łatwiej będzie ci na moto na którym pozycja jest bardziej wyprostowana. Np Fazer 600 + amor skrętu.
Pamiętaj że będziesz tak jakby uczył się jeździć od nowa więc nie wchodź od razu do głębokiej wody.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
moze cos takiego http://www.translogicuk.com/button-gear ... er-ps2.htm a samo sprzeglo przerzucic na tylnia wajche hamulca ? no i masz jeszcze problem z kierunkami
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
A ile kolego masz funduszy na motocykl? Nie głupim rozwiązaniem byłoby coś ze stajni BMW z seryjnie montowanym amortyzatorem skrętu.
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2