[skutery] Zipp Quantum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zipp jest bardzo fajny nawet maluch nie poradzi sobie znim nie ma wogole startu do niego nie wywali się prosy letki można jedzic mowie zarubisty<br><hr>zdebinho
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wymienili mi gaźnik wkońcu. nawet nie podali przyczyny co z nim było. od 2 kwietnia jeździłem do dziś 6.04.07 znowu awaria. padły światła i nie wiadomo co jest przyczyną. musze znowu jechać na serwis z moim Quantumem. 4 dni bez awari to rekord. błagam was nie kupujcie tego dziadostwa!!! wczoraj minoł miesiąc jak go mam z tego ponad 3 tygodnie stał w garażu i teraz znowu na serwis. 4 dni bez awari rekord! ZIPP QUANTUM to najgorszy skuter na rynku i nie dajcie sie oczarowac jego wyglądem. mam teraz 430km przejechane w ciągu 8 dni jazdy z tego 3 razy na serwis gdzie mam 25km w jedną strone. jestem załamany że kupiłem takie gówno. obudzcie się ludzie i nie kupujcie tego smiecia.<br><hr>TGK
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Licznik
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć czy można zamontować do Quantuma prędkościomierz z powyżej 75 km/h?? Mój Zipp idzie grubo ponad 75 ale nie wiem ile dokładnie. Czy są takie liczniki, żeby pasowały do tego modelu?
Pozdro
Chciałbym się dowiedzieć czy można zamontować do Quantuma prędkościomierz z powyżej 75 km/h?? Mój Zipp idzie grubo ponad 75 ale nie wiem ile dokładnie. Czy są takie liczniki, żeby pasowały do tego modelu?
Pozdro
- mateusz085
- Świeżak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
TGK Nie Jestes SamKomentatorzy napisał(a):wymienili mi gaźnik wkońcu. nawet nie podali przyczyny co z nim było. od 2 kwietnia jeździłem do dziś 6.04.07 znowu awaria. padły światła i nie wiadomo co jest przyczyną. musze znowu jechać na serwis z moim Quantumem. 4 dni bez awari to rekord. błagam was nie kupujcie tego dziadostwa!!! wczoraj minoł miesiąc jak go mam z tego ponad 3 tygodnie stał w garażu i teraz znowu na serwis. 4 dni bez awari rekord! ZIPP QUANTUM to najgorszy skuter na rynku i nie dajcie sie oczarowac jego wyglądem. mam teraz 430km przejechane w ciągu 8 dni jazdy z tego 3 razy na serwis gdzie mam 25km w jedną strone. jestem załamany że kupiłem takie gówno. obudzcie się ludzie i nie kupujcie tego smiecia.<br><hr>TGK<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zastanawiam sie nad kupnem zipp Quantum ale czytałem wasze wypowiedzi to juz mi sie odechciało poradzcie mi jakiego mam kupić pozdrawiam dzięki.<br><hr>kaziktech@interia.pl
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
He dobre sobie. ja mam juz 1500km i nic sie nie chce zepsuc. docieralem jak nalezy nie wariowalem a najdluzsza jednorazowa trasa to 145 km z dwoma malymi przerwami oczywiscie po dotarciu. . najprzyjemniejsza jazda jest tak ok 50km/h i silnik spokojny i zapas predkosci jest wrazie co? najlepsze jest to ze kilka dni temu zaliczylem gleboki row przy 50/h .ja troche ucierpialem ale motor ... stracilem kufer i manetke hamulca i jak wryty patrzylem cy cos jeszcze... ani rysy... pojechalem na przeglad sprawdzili kolumne i nic nic sie nie wygielo... bylem w szoku . ja mialem zbite zebra reke i stope i rozdarte udo... dzisiaj jezdzilem i juz wszystko ok... ale jeszcze jestem obolaly. Polecam ten motorek komus kto lubi spokojna jazde z dosyc dobrymi osiagami a ci ktorzy chca szalec ... sa fajne 125...<br><hr>FishiKomentatorzy napisał(a):Zastanawiam sie nad kupnem zipp Quantum ale czytałem wasze wypowiedzi to juz mi sie odechciało poradzcie mi jakiego mam kupić pozdrawiam dzięki.<br><hr>kaziktech@interia.pl<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Licznik
Witam,
Pozdro
Pozdro
- mateusz085
- Świeżak
hej chłopaki mam juz quantumcia od 6 miesiecy i jak narazie go docieram jak nalezy i jeszcze nie mialem zadnej awarii po za uszkodzeniem linki od gazuzamocno pociagnalem..:/ ale ogolnie zipp jest spokopzdr<br><hr>rogacz172
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
bardzo przyjemny skuter... mam juz prawie 800km ( w 2 tygodnie)i jak dotad zadnych problemow. jedynie kolo tylne nie jest idealnie proste, ale nie wiem czy bylo od nowosci czy juz w uzyciu sie skrzywilo... poki co mam blokady takze dosc wolno droga przebiega no ale przeciez to nie scigacz
generalnie polecam bo jak na skuter to jest wygodny, oczywiscie nie nalezy oczekiwac osiagow rewelacyjnych ale to tylko 50cm... faktycznie ogromne znaczenie ma to od kogo sie kupuje... jesli dobrze poskladaja to maszyna hula bez zarzutu ale niestety nie kazdy potrafi dobrze to zrobic... takze dobry serwis to podstawa... no i niestety widac ze kosztuje mniej niz te topowe... wykonczenie jest srednie... ale coz... jezdzi dobrze a za ta cene nie ma sie do czego przyczepic... takze jesli ktos chce pojazdu do codziennej jazdy to polecam... <br><hr>slimak

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam go od roku przejechałem prawie 3000km w górzystym terenie początkowo miałem problem z instalacją elektryczną która podczas jazdy po mokrej drodze była zachlapywana (tylny błotnik jest za krótki) przez co skuter przerywał.Po osunięciu tego problemu nie mam już zdanych problemów.Polecam ten skuter każdemu <br><hr>Maciek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Spoksik skuter co wy chcecie
ja na nim jechałem w czterech i jechaliśmy koło 50km/h uważam że ten skuter jest spox tylko jakas rurka mi sie przepala i chodzi jak kombajn a najbardziej mi sie podobalo jak guma na tlumiku sie przepalala i dymil jak h...
- czarek14
- Świeżak
Witam,ja mam pytanie do posiadaczy Zipp Quantum.Mianowicie mam tego skuterka i chciałbym się dowiedzieć gdzie są blokady w nim , i jak je ściągnąć.I jeszcze jedno pytanie,co w nim stuningować tzn kupić jakieś części żeby był szybszy i mocniejszy . Pozdrawiam
www.atvpolska.pl | | | Pozdrawiam
- Kacper1992
- Świeżak
czescKomentatorzy napisał(a):wymienili mi gaźnik wkońcu. nawet nie podali przyczyny co z nim było. od 2 kwietnia jeździłem do dziś 6.04.07 znowu awaria. padły światła i nie wiadomo co jest przyczyną. musze znowu jechać na serwis z moim Quantumem. 4 dni bez awari to rekord. błagam was nie kupujcie tego dziadostwa!!! wczoraj minoł miesiąc jak go mam z tego ponad 3 tygodnie stał w garażu i teraz znowu na serwis. 4 dni bez awari rekord! ZIPP QUANTUM to najgorszy skuter na rynku i nie dajcie sie oczarowac jego wyglądem. mam teraz 430km przejechane w ciągu 8 dni jazdy z tego 3 razy na serwis gdzie mam 25km w jedną strone. jestem załamany że kupiłem takie gówno. obudzcie się ludzie i nie kupujcie tego smiecia.<br><hr>TGK<br>
wieszx czytałem twoja wypowiedz i ocene mam podobnego i tez mam podobna opinie na jego temat.pozdrawiam
podam ci mój nr.gg odezwij sie prosze porozmawiamy oto on:3494458<br><hr>grzesiek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
siemka wszystkim mam zippa od 2 tygodni do 600 kilometrow docieralem go jak nalezy teraz jade
nim 75 na gdz spisuje sie znakomicie niezle przyspieszenie wczesniej mialem yamahe jog jesli chodzi o komfort jazdy to zipp spisuje sie lepiej narazie nie mialem z nim zadnych problemow czesto odkrecala mi sie sruba od tylnego kola pojechalem do serwisu i po klopocie pozdrawiam wszystkich urzytkownikow zippka i zycze wam bezawaryjnych jazd do zobaczyska na drogach arczi<br><hr>arczi
nim 75 na gdz spisuje sie znakomicie niezle przyspieszenie wczesniej mialem yamahe jog jesli chodzi o komfort jazdy to zipp spisuje sie lepiej narazie nie mialem z nim zadnych problemow czesto odkrecala mi sie sruba od tylnego kola pojechalem do serwisu i po klopocie pozdrawiam wszystkich urzytkownikow zippka i zycze wam bezawaryjnych jazd do zobaczyska na drogach arczi<br><hr>arczi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ściągłem blokadę po 200 km nic mu się nie stanieKomentatorzy napisał(a):Chłopaku ten silnik dwusuwowy w tym modelu jest nie do starcia. wiem bo się tym interesuję<br><hr>____Nie podam____<br>
<br><hr>Nieznany
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości