Sens inwestowania w motocykl
			 • Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Robson1903 napisał(a):Jak znajdę czas to opiszę moją przygodę bo chyba dużo mam do powiedzenia.
Kupiłem moto za 8tyś złotych.
Włożyłem 20 tyś złotych
Rozj***
Wkładam kolejną kasę już 7tyś. Nie wiem czy się opłaca... Ale to kocham !
No to koniecznie musisz opowiedziec o modernizacjach i koniecznie zdjecia

Honda CBR 600F4i, 03
			- 

DajmosX
- Świeżak
Dajmos nie pisz jeden pod drugim <- moralite  
A co do f4i Twojej to po sprzednia reflektora owiewiek to mozna hajs przezaczyna na ustuntowienie moto.

A co do f4i Twojej to po sprzednia reflektora owiewiek to mozna hajs przezaczyna na ustuntowienie moto.
- 

Seba_ER5
- VIP Ścigacz.pl
Seba_ER5 napisał(a):Dajmos nie pisz jeden pod drugim <- moralite
 teoretycznie tak, mozna by tak bylo zrobic
  teoretycznie tak, mozna by tak bylo zrobicHonda CBR 600F4i, 03
			- 

DajmosX
- Świeżak
Mi sie podobają  ... a wiem co mowie bo ojciec w swojej 636 ma akcesoryjne i kijowo widać
... a wiem co mowie bo ojciec w swojej 636 ma akcesoryjne i kijowo widać  . Wiec nie zmieniam :p. Kazdy ma swoj gust
. Wiec nie zmieniam :p. Kazdy ma swoj gust  .
.

... a wiem co mowie bo ojciec w swojej 636 ma akcesoryjne i kijowo widać
... a wiem co mowie bo ojciec w swojej 636 ma akcesoryjne i kijowo widać  . Wiec nie zmieniam :p. Kazdy ma swoj gust
. Wiec nie zmieniam :p. Kazdy ma swoj gust  .
.- 

Seba_ER5
- VIP Ścigacz.pl
Seba nie. Teraz robie go w plastikach. I nie podniose go na gume już. Psa to drugie moto robie.
Troche już tych moto się z przyjacielem narobiliśmy.
Teraz będzie malowanie rothmans + wszystko w złocie Tył od R1 zostaje przód 1000rr + bixenon i takie tam dynojety przeloty itd itp zobaczycie jak skończe za jakiś miesiąc
Teraz będzie malowanie rothmans + wszystko w złocie Tył od R1 zostaje przód 1000rr + bixenon i takie tam dynojety przeloty itd itp zobaczycie jak skończe za jakiś miesiąc

CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
- 

Robson1903
- VIP Ścigacz.pl
no wlasnie mi tez te kierunki zucily sie strasznie w oczy hehehhe praktycznie jest to jedyna rzecz ktora bym zmienil gdybym byl wlascicielem Wink
Bo już prawie wszystko zrobione
 . Kierunków nie zmienie.
. Kierunków nie zmienie.Seba nie. Teraz robie go w plastikach. I nie podniose go na gume już. Psa to drugie moto robie.
Teraz będzie malowanie rothmans + wszystko w złocie Tył od R1 zostaje przód 1000rr + bixenon i takie tam dynojety przeloty itd itp zobaczycie jak skończe za jakiś miesiąc Very Happy
Nice ten sam silniczek 1100 rama 900rr? To fajnie czekamyu na raport
 . No ciekawe jak to wyjdzie. Na stronie MCN koles opisywal jak robil zx10r torową. Moto bomba. ALe tyle kasy wpomowal ze hoho.
. No ciekawe jak to wyjdzie. Na stronie MCN koles opisywal jak robil zx10r torową. Moto bomba. ALe tyle kasy wpomowal ze hoho.

rsv:

Załączylbym link da watku
 ale trzeba byc zarejestrowanym uzytwkonikiem
 ale trzeba byc zarejestrowanym uzytwkonikiem  .
.- 

Seba_ER5
- VIP Ścigacz.pl
Rama racingowa... zmieniona... ohlins hamulce tarcze zmienione racingowe (2 komplety amora skretu klamek)... duuuzo tego do wymieniania. Chlodnica duza przewody etc..

- 

Seba_ER5
- VIP Ścigacz.pl
To jest dopiero wypasiona zabawa aż się chce wsiadać i śmigać  moto (PIĘKNE ) jak to mawiała moja była panna .Kasiora zapakowana też konkret   ale to jest własnie to -  ktoś mi kiedyś sypnął teksetem że fajne hobby a ja uważam że to już jest jak styl życia .
 ale to jest własnie to -  ktoś mi kiedyś sypnął teksetem że fajne hobby a ja uważam że to już jest jak styl życia .
Jak to napisali juz na forum "żyjemy żeby jeździć "

ale to jest własnie to -  ktoś mi kiedyś sypnął teksetem że fajne hobby a ja uważam że to już jest jak styl życia .
Jak to napisali juz na forum "żyjemy żeby jeździć "

- czarlee
- Świeżak
Nie jestem pewien ale lagi ohlinsa to chyba okolo 10kzloty tylny nie wiele mniej okolo 5-6k. dalej strach podliczac.

- 

Seba_ER5
- VIP Ścigacz.pl
- 

Seba_ER5
- VIP Ścigacz.pl
ohlins przod do 1000r bmw 6-8 kola jakos tak juz nie pamietam tyl ohlins to przewaznie 4 tys. wykorzystanie przez smiertelnika ZEROWE szkoda kasy. lepiej kupic cos za polowe ceny i tak bedzie super
				TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
			Nowy nabytek KTM RC8
- 

RUTRA.RD
- VIP Ścigacz.pl
kociołek bym zmienił, zawsze to ładniejsze brzmienie a i w korkach bezpieczniej, zawsze przed sprzedażą możesz wsadzić serię a sporta puścić dalej w obieg, co do filtru powietrza to zakup raczej bez sensu przy niewielkich przebiegach
				<a href="http://szkolnis.pl">szkolnis.pl</a>
			- 

Nal
- Świeżak
Część z was już widziała moją "usprawnioną" Aprilię Falco. 
Kute felgi OZ, amor Ohlins , nowe oponki itp itd.
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Apr ... 000/123510
I powiem wam że ten sprzęt tak się kładzie w zakręty że się aż nudzę. Aż mi czasem brakuje B600. Przyznam jednak że w sytuacjach podbramkowych Aprilka jest nadzwyczaj skuteczna.
Samo zawieszenie Ohlinsa nie tylko jest dla sportu, ale jest też cholernie wygodne.
				Kute felgi OZ, amor Ohlins , nowe oponki itp itd.
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Apr ... 000/123510
I powiem wam że ten sprzęt tak się kładzie w zakręty że się aż nudzę. Aż mi czasem brakuje B600. Przyznam jednak że w sytuacjach podbramkowych Aprilka jest nadzwyczaj skuteczna.
Samo zawieszenie Ohlinsa nie tylko jest dla sportu, ale jest też cholernie wygodne.
Ongoing Success
			- 

falconiforme
- VIP Ścigacz.pl
"Kute felgi OZ"
Ile takie rzeczy kosztują ?
CBR - CustomBikeRobson
- 

Robson1903
- VIP Ścigacz.pl
Robson1903 napisał(a):"Kute felgi OZ"

http://www.af1racing.com/store/Scripts/ ... oduct=4457
http://www.af1racing.com/store/Scripts/ ... oduct=7298
Ja wygrałem aukcję używek na e-bay. Średnio chodzą od 600 do 800 Euro.
A takie rzeczy są bo Aprilia czy Ducati ma je w standardowej ofercie. Japończyki nie wpadli na pomysł by sprzedawać wersję z pełnym Ohlinsem i kutymi felgami.

A nowsze zdjęcia będą jak właduje wahacz od RSV. Czyli pewnie za jakieś 2 miesiące

Ongoing Success
			- 

falconiforme
- VIP Ścigacz.pl
			 • Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5