Dzień na torze ze Ścigacz.pl!!
Ja też uważam, ze jest to extra cena
Szkoda tylko, że na 99% mnie nie będzie, no chyba, że indus coś pomyśli, ale i tak bylibyśmy tylko na kempingu, bo moto raczej nieprzywieziemy (ok. 550km mamy do Poznania) Ale i tak myślę, że byłaby wspaniała zabawa 

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
Ja muszę sie zastanowić czy jest sens jechać tam moim przecinakiem
, nie chciałbym być zawalidrogą a słyszałem ze prędkości na zakrętach są rzędu 150km/h a mój rozwija w porywach 130, no chyba żebym kupił naklejki mocy 

- Karol_85
- VIP Ścigacz.pl
do lipca dużo czasu ale pomysł jest fajny... jak sie nic nie stanie to bede
ewentualnie gapowiczów zabiore na piknik 

"Nie tkwij w przeszłości, nie oddawaj
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
-
Twins2 - VIP Ścigacz.pl
Super sprawa ja bym się na to pisał tylko że jest kilka ale, na razie jest za wcześnie żebym mógł się sprecyzować czy będę na 100% ale zapamiętam to i dam znać czy będę (ja mam jakieś 1500kilometrów, i morze do pokonania
)

eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Ścigacz.pl
Lovtza napisał(a): Mile widziani są użytkownicy nawet na MZ
Mariusz dzięki za pamięć

Mam jeszcze pytanie co do toru-wiem ze od organizatorów zalezy wymagany strój na tor i niektórzy wymagają ubrania skórzanego by móc po nim jeździć. Jakie warunki wjazdu na tor wy ustalacie?? Sporo znasz zapewne ma kurtki tekstylne i nie kompletny strój. Oczywiscie mam na myśli że nie wszyscy moga mieć spodnie czy też buty motocyklowe.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Ścigacz.pl
A moze jakas lawetka spod Opola sie wybiera he?
Musze dokupic buciory i gacie,wtedy bede myslal czy zawitam,nie ukrywam ze bardzo chetnie bym wpadl.
Musze dokupic buciory i gacie,wtedy bede myslal czy zawitam,nie ukrywam ze bardzo chetnie bym wpadl.

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
Gadałem trochę o tym pomyśle z Łowiecem, i doszliśmy do wniosku, że żeby podłapać sponsora, trzebaby jakąś telewizję zaprosić, żeby loga tegoż sponsora pokazała w jakiejś migawce. A że samo jeżdżenie jest mało medialne, to możnaby to przykleić do czegoś pro-publico, czyli może połączyć doskonalenie techniki jazdy z kursem pierwszej pomocy, czymś takim jak na http://www.mak.waw.pl/ratownictwo.htm (otwórz link)?
Po pierwsze - skorzystamy my, bo dowiemy się czegoś nowego,
Po drugie - skorzystają ludzie, bo może uda nam się dzięki temu uratować komuś życie;
Po trzecie - skorzysta telewizja, bo zrobi jakąś migawkę czy inszy reportaż o motocyklistach, którzy są tematem dość chwytliwym,
I po czwarte - skorzysta sponsor, który nie będzie musiał wyłożyć megakasy, a jego logo nakleimy na motocyklach czy plastronach z numerami na plecy...
Co o tym sądzicie? Może jeszcze ściągnąć tam autobus do pobierania krwi z RCKiK w Poznaniu?
Po pierwsze - skorzystamy my, bo dowiemy się czegoś nowego,
Po drugie - skorzystają ludzie, bo może uda nam się dzięki temu uratować komuś życie;
Po trzecie - skorzysta telewizja, bo zrobi jakąś migawkę czy inszy reportaż o motocyklistach, którzy są tematem dość chwytliwym,
I po czwarte - skorzysta sponsor, który nie będzie musiał wyłożyć megakasy, a jego logo nakleimy na motocyklach czy plastronach z numerami na plecy...
Co o tym sądzicie? Może jeszcze ściągnąć tam autobus do pobierania krwi z RCKiK w Poznaniu?
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
Lovtza napisał(a):Proszę Cie...Jakie morze, dziś mamy już trochę inne czasy
Na pewno dasz radę.
Nie wiem czy to Cię pocieszy, ale dostarcie do PL z UK, zajmie pewnie niewiele wiecej czasu niż dotarcie do Poznania z niektórych bardziej oddalonych częsci IV RP ...
Podróż to małe piwo, nawet chyba nie jechałbym na maszynie tylko wysłałbym ją deliwerką, problem jest z pracodawcą, co roku w lipcu albo sierpniu szef ma wynajętą łódź w Grecji i sobie pływa, ale co do dokładnego terminu jeszcze nie wiem, więcej dowiem się jak będzie w UK
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Ścigacz.pl
Lovtza napisał(a):Proszę Cie...Jakie morze, dziś mamy już trochę inne czasy
Na pewno dasz radę.
Nie wiem czy to Cię pocieszy, ale dostarcie do PL z UK, zajmie pewnie niewiele wiecej czasu niż dotarcie do Poznania z niektórych bardziej oddalonych częsci IV RP ...
Nooo...z Białegostoku to 11h

I chłopaki nie wymiekajcie i plizzz nie piszcie o lawetkach....pamietam jak żywo czasy kiedy z Jeleniej Góry latało się nad morze nasze Bałtyckie sprzetami pokroju MZ ETZ250 i Jawa TS350...jazda na RSce125 to przy tym bajka...oczywiście o ile sa w pełni sprawne.
Ostatnio edytowano 30/3/2007, 13:07 przez Thrillco, łącznie edytowano 1 raz
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Wiewiór81 napisał(a):trzebaby jakąś telewizję zaprosić
Zgadzam sie z tym... warto by tez poinformowac o tym radio (tu sprobuje uruchomic kontakt z radiem zet

Lovtza:
Cena oczywiscie nie jest wygurowana... Moze i jak moglbym sie do busa podczepic?? Nie wiem czy zloze przyczepke do tego czasu.
-
lowlo - VIP Ścigacz.pl
lowlo napisał(a): Nie wiem czy zloze przyczepke do tego czasu.
Ja planuje jutro zacząć z moją. Może będę miał wolne miejsce.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
lowlo napisał(a):... Moze i jak moglbym sie do busa podczepic?? Nie wiem czy zloze przyczepke do tego czasu.
Jedną przyczepkę ja mam na dwa motocykle...spokojnie na ten czas mogę ją użyczyć.
Myślę, ze jeśli nawet do tego czasu będę miała swój motocykl, to i tak nie będę go wiozła na przyczepce

Więc obydwa miejsca są do waszej dyspozycji, jeśli chcecie.

Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
dorocia ale na taką imprezke lepiej zabrać go na przyczepce bo potem trzeba sie wpraszać zeby zwłoki zabrać
W każdym razie jakby co ja biore Twoją przyczepę

W każdym razie jakby co ja biore Twoją przyczepę

kiedyś pojade tak szybko że się w czasie przeniosę 

-
krzycho-g - VIP Ścigacz.pl
Krzysiu?
W niedziele rano złożyłam (znowu hihi) obietnicę samej sobie : "więcej nie piję" wątpisz, że nie dam rady do lipca
W Poznaniu mam stałe lokum jakby co...daleko zwłok nie trzeba będzie wozić...
więc mówię serio korzystajcie z przyczepki.
ups!! stój znaczy wróć?
Krzyś!?
Czy Ty obstawiasz, że ja tak jak nasz szanowny kolega Lovtza....na zakręcie przy 215 zrobię fiku miku??
hahah
wtedy to i tak chyba niewiele będzie do zbierania

W niedziele rano złożyłam (znowu hihi) obietnicę samej sobie : "więcej nie piję" wątpisz, że nie dam rady do lipca

W Poznaniu mam stałe lokum jakby co...daleko zwłok nie trzeba będzie wozić...
więc mówię serio korzystajcie z przyczepki.

ups!! stój znaczy wróć?
Krzyś!?
Czy Ty obstawiasz, że ja tak jak nasz szanowny kolega Lovtza....na zakręcie przy 215 zrobię fiku miku??

hahah
wtedy to i tak chyba niewiele będzie do zbierania

Ostatnio edytowano 30/3/2007, 14:01 przez dormarcia, łącznie edytowano 1 raz
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl