Dzień na torze ze Ścigacz.pl!!
Lovtza,jak to ma wygladac czasowo?
Tzn chodzi mi o to ze zaczynamy zabawe w piatek np o 10 00 czy jak?
Bo trzeba ustalic tez wyjazd z miejsca zamieszkania.
Jesli wyjade w piatek z rana,to po 5godz jazdy nie bede juz mogl patrzec na moto i sie porzygam
Wiec chyba lepiej byloby stawic sie na miejscu juz w czwartkowy wieczor-mowie tu o zamieszkalych w dalszych zakatkach Polski...
Od kiedy Wy tam bedziecie? od czwartku czy piatku?
Tzn chodzi mi o to ze zaczynamy zabawe w piatek np o 10 00 czy jak?
Bo trzeba ustalic tez wyjazd z miejsca zamieszkania.
Jesli wyjade w piatek z rana,to po 5godz jazdy nie bede juz mogl patrzec na moto i sie porzygam

Wiec chyba lepiej byloby stawic sie na miejscu juz w czwartkowy wieczor-mowie tu o zamieszkalych w dalszych zakatkach Polski...
Od kiedy Wy tam bedziecie? od czwartku czy piatku?
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
tez bym sie wybral ale butow typowo motocyklowych nie posiadam bo jezdze w martensacha spodnir to mam takie ze skory ale bez protektorow... ze slaska niezly hektar do poznania ale impreza warta przejechania sie
-
spazz - VIP Ścigacz.pl
Teee,spazz,a Ty którędy bys sie wybral he?
Bo jesli taka trasa jak Kris2k i ja,no to wiesz... co 3 glowy to nie 2

Bo jesli taka trasa jak Kris2k i ja,no to wiesz... co 3 glowy to nie 2

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
spazz napisał(a):a mnie to tam ryba byle bylo jak naj krocej i sie bandit po drodze nie skonczyl
Patrzac na mape stwierdzam ze najlepiej byloby gdybys jechal przez tarnowskie góry,a pozniej tak jak pisze Kris2k,Lubliniec,Olesno,Kluczbork..
No to chyba bylyby juz 3 Suzy... Ciekawe co z tego bedzie...
Ja tez nie mam ochraniaczy,ale mysle nad tym

http://moto.allegro.pl/item177608049_m_ ... tika_.html
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
spazz... popatrzylem na mape i powiem Ci ze mialbys nawet po drodze przez Tarnowskie Gory... pomysl nie glupi, bylaby mala ekipka z Gornego Slaska
...kto jeszcze chetny? (oczywiscie wszystko to sa wstepne ustalenia jak narazie)
hahaha... mlody ubiegl mnie z postem

hahaha... mlody ubiegl mnie z postem

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
Właśnie, jakby wystarczyły zwykłe ochcraniacze pod zwykłą odzież, to jakby był organizowany wypad na tor, to możliwe, że bym się pisał
Tylko, że kurde te nieszczęsne buty

Tylko, że kurde te nieszczęsne buty

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
Jeżeli nie uda mi się skołować ciuchów do lipca - w co wątpie to czy ktoś będzie jechał przez Wrocek? oczywiście z wolnym jednym miejscem dla mnie? pozdro
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Kwazi napisał(a):ja podłaczył bym sie gdzies w okolicach Lublinca,jesli oczywiscie zostane przyjety...?
Jesli miałbym ciać sam do Poznania to raczej mi sie to niewidzi...
Noo jak najbardziej kwazi... czyli jest nas juz 4

Ponawiam pytanie,co z terminem przyjazdu,piątek rano czy mozna w czwartek pod wieczór?
Po 5 godzinach jazdy w dzien imprezy,kazdy bedzie mial dosc moto i przyjemnsosc z jazdy po torze -bedzie taka sobie...

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
czyli ekipa z poznania musialaby nam zalatwic nocleg z czwartku na piatek.... bo z piatku na sobote to juz w ramach imprezy na torze
spokojnie panowie, spokojnie, jeszcze nigdzie nie jedziemy

spokojnie panowie, spokojnie, jeszcze nigdzie nie jedziemy

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
Co do nocowania maszyn, wszystko gra, ale do której trzeba je sprzątnąć, bo wiesz może na noc jakoś do chaty bym wrócił….. Chyba, że namiot do spania Ścigacz.pl przywiezie
Co do rozkładania kosztów, to nie chodziło by mi o osoby z zewnątrz, ale o tych co ciuszków nie mają. A w samym fanklubie takich jest kilku. Ale nie upieram się.
A jeszcze jedno. Po paliwo trzeba skakać do Przeźmierowa, czy Tor ma jakąś stację na kółkach?

Co do rozkładania kosztów, to nie chodziło by mi o osoby z zewnątrz, ale o tych co ciuszków nie mają. A w samym fanklubie takich jest kilku. Ale nie upieram się.
A jeszcze jedno. Po paliwo trzeba skakać do Przeźmierowa, czy Tor ma jakąś stację na kółkach?
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Ścigacz.pl
spazz napisał(a):tez bym sie wybral ale butow typowo motocyklowych nie posiadam bo jezdze w martensacha spodnir to mam takie ze skory ale bez protektorow... ze slaska niezly hektar do poznania ale impreza warta przejechania sie
Spazz a jaki masz nr?
pożyczę Ci moje jak 41

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Re: Dzień na torze ze Ścigacz.pl!!
Lovtza napisał(a):...... Dlatego właśnie zwracamy się na tym małym forum po wasze opinie, zanim zapodamy temat na forum ogólne. Jeśil będziemy przekonani, że chcecie się tak pobawić, to nikt nie wypęka i impreza dojdzie do skutku...
[/i]
Lovtza,ja obawiałbym sie tych "mlodych gniewnych" ktorzy po zalozeniu glupiego tematu i otrzymaniu glupiej odpowiedzi-chcieli jakies gangsterki robic.
Wtajemniczeni w to male forum,mniej wiecej wiemy kto jest kto,no a dajac oglosznie na forum ogolne,moga pojawic sie te wszystkie buraki z urażoną dumą...
No chyba ze to informacja "ze cos takiego ma sie odbyc",a nie ze "zapraszamy,wjazd tyle i tyle..."
-
mlody - VIP Ścigacz.pl