Dzień na torze ze Ścigacz.pl!!
Jeżeli nie uda mi się skołować ciuchów do lipca - w co wątpie to czy ktoś będzie jechał przez Wrocek? oczywiście z wolnym jednym miejscem dla mnie? pozdro
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Kwazi napisał(a):ja podłaczył bym sie gdzies w okolicach Lublinca,jesli oczywiscie zostane przyjety...?
Jesli miałbym ciać sam do Poznania to raczej mi sie to niewidzi...
Noo jak najbardziej kwazi... czyli jest nas juz 4

Ponawiam pytanie,co z terminem przyjazdu,piątek rano czy mozna w czwartek pod wieczór?
Po 5 godzinach jazdy w dzien imprezy,kazdy bedzie mial dosc moto i przyjemnsosc z jazdy po torze -bedzie taka sobie...

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
czyli ekipa z poznania musialaby nam zalatwic nocleg z czwartku na piatek.... bo z piatku na sobote to juz w ramach imprezy na torze
spokojnie panowie, spokojnie, jeszcze nigdzie nie jedziemy

spokojnie panowie, spokojnie, jeszcze nigdzie nie jedziemy

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Co do nocowania maszyn, wszystko gra, ale do której trzeba je sprzÄ…tnąć, bo wiesz może na noc jakoÅ› do chaty bym wróciÅ‚….. Chyba, że namiot do spania Åšcigacz.pl przywiezie
Co do rozkładania kosztów, to nie chodziło by mi o osoby z zewnątrz, ale o tych co ciuszków nie mają. A w samym fanklubie takich jest kilku. Ale nie upieram się.
A jeszcze jedno. Po paliwo trzeba skakać do Przeźmierowa, czy Tor ma jakąś stację na kółkach?

Co do rozkładania kosztów, to nie chodziło by mi o osoby z zewnątrz, ale o tych co ciuszków nie mają. A w samym fanklubie takich jest kilku. Ale nie upieram się.
A jeszcze jedno. Po paliwo trzeba skakać do Przeźmierowa, czy Tor ma jakąś stację na kółkach?
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
spazz napisał(a):tez bym sie wybral ale butow typowo motocyklowych nie posiadam bo jezdze w martensacha spodnir to mam takie ze skory ale bez protektorow... ze slaska niezly hektar do poznania ale impreza warta przejechania sie
Spazz a jaki masz nr?
pożyczę Ci moje jak 41

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Re: Dzień na torze ze Ścigacz.pl!!
Lovtza napisał(a):...... Dlatego właśnie zwracamy się na tym małym forum po wasze opinie, zanim zapodamy temat na forum ogólne. Jeśil będziemy przekonani, że chcecie się tak pobawić, to nikt nie wypęka i impreza dojdzie do skutku...
[/i]
Lovtza,ja obawiałbym sie tych "mlodych gniewnych" ktorzy po zalozeniu glupiego tematu i otrzymaniu glupiej odpowiedzi-chcieli jakies gangsterki robic.
Wtajemniczeni w to male forum,mniej wiecej wiemy kto jest kto,no a dajac oglosznie na forum ogolne,moga pojawic sie te wszystkie buraki z urażoną dumą...
No chyba ze to informacja "ze cos takiego ma sie odbyc",a nie ze "zapraszamy,wjazd tyle i tyle..."

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Kaja napisał(a):spazz napisał(a):tez bym sie wybral ale butow typowo motocyklowych nie posiadam bo jezdze w martensacha spodnir to mam takie ze skory ale bez protektorow... ze slaska niezly hektar do poznania ale impreza warta przejechania sie
Spazz a jaki masz nr?
pożyczę Ci moje jak 41
43 mam numer. moze jakbym wyciol w nich otwory na paluszki to bym sie zmiescil? co ty na to kaja?

-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
Re: Dzień na torze ze Ścigacz.pl!!
mlody napisał(a):Lovtza,ja obawiałbym sie tych "mlodych gniewnych" ktorzy po zalozeniu glupiego tematu i otrzymaniu glupiej odpowiedzi-chcieli jakies gangsterki robic.
Wtajemniczeni w to male forum,mniej wiecej wiemy kto jest kto,no a dajac oglosznie na forum ogolne,moga pojawic sie te wszystkie buraki z urażoną dumą...
No chyba ze to informacja "ze cos takiego ma sie odbyc",a nie ze "zapraszamy,wjazd tyle i tyle..."
ia siem bendem rozbiial moia stżala.. i bendem wam wszystkim wżócal.... tak... w koncu mam naklejki szmocy (scigacz.pl) kture daja mi moc okolo 150 koń.....
a tak na serio... ze wzgledu na wiek nie mam morzliwosci "bycia" na "pikniku" czy jak to zwac.... mam nadzieje ze jezeli pomysl wypali to bedziecie cos takiego organizowac w przyszlych latach....
mam jeszcze pyanie.... ludzie z poza forum tez ewentualnie mogliby wpasc??... chodzi mi tu o mojego ojca z ktorym ewentualnie moglbym przyjechac..... i jeszcze jedno... caly dzien jezdzenia bez ograniczen?? (ograniczenie- paliwo i wytrzymalosc jezdzca)
-
kravec - Administrator
Lovtza. Powiem tak. zupelnie szczerze. Ja jakims wymiataczem torowym nie jestem, a na dodatek zmieniłem moto.... i mam sporo złych nawykow.... nie dostaniecie k****cy jak zechce tam z wami polatac i sie czegos nauczyc? bo w takim ukladzie to mi trzeba bedzie łopatologicznie od zera hahaha tor przyblizyc.... Po prostu sobie zdaje sprawe ze to nie wycieczka na wioche czy walka z katamaranami na miescie co do tej pory było moim zywiołem raczej, niz tor...
pozdro

pozdro
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Lovtza napisał(a):Jesteś zatem "targetem" tej imprezy
że się tak wtrącę, za co z góry przepraszam

ale Wombat to target nie żadnej imprezy tylko mój
więc może inny ochotnik się zgłosi

to odpowiedzialna rola bycie targetem ... my możemy przyjechać,
niektórzy pojeździć, inni pogrillować ...
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Lovtza napisał(a):Oczywiście dla takich, co chcą sobie pozapiedzielać na maxa tez coś sie znajdzie,
No no, byle było z kim, nie ukrywam że liczę na ciebie.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Lovtza napisał(a):Dam Ci lekkie fory
Tak z półtorej minuty, żebym nie miał za łatwo cię dogonić.

W ogóle to trzeba Rafała na forum zarejestrować.
Jutro jedziemy się przewietrzyć, więc zapodam temat.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Kuwa ale wam zazdroszcze
Dlaaaaaaczego....
Za co ta kara?
Licze na ladne sprawozdanie i duzo fotek

Dlaaaaaaczego....

Za co ta kara?
Licze na ladne sprawozdanie i duzo fotek

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
No...to jestem targetem imprezy w równym stopniu bo ja w przeciwieństwie do Wombata zaczynam tracić w ogóle jakiekolwiek nawyki, przez przedłużającą się pauze...
Ale czy miałby jeździć czy siedziec na zielonym to i tak będę...takich imprez po prostu się nie odpuszcza.

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości