Co po sv650s ( 636 , cbr 600rr, gsxr k4 , r6 )
amahay napisał(a):nie kupuj moto ze stanów
Możesz uzasadnić swoją wypowiedź?
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
yyy?
to jest jakiś problem kupić klucze mierzone w calach?
szczególnie wiedząc, że 1 cal to 2,54 cm?
to jest jakiś problem kupić klucze mierzone w calach?
szczególnie wiedząc, że 1 cal to 2,54 cm?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
dobra , jeden ch** jakie śrubki .
uściślam moją poprzednią wypowiedź.
Nie kupuj moto z USA jeśli nie chcesz mieć zachodu z gwintami, jeśli Ci to nie przeszkadza to szukaj . Wszędzie można znaleźć perełkę .
uściślam moją poprzednią wypowiedź.
Nie kupuj moto z USA jeśli nie chcesz mieć zachodu z gwintami, jeśli Ci to nie przeszkadza to szukaj . Wszędzie można znaleźć perełkę .
-
amahay - Stały bywalec
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
jestem tego wręcz pewny ze modele usa yamah suzuki czy czegoś innego nie maja śrub calowych. różnią się mocą - maja mniej
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
wersie usa maja mniej mocy ze względu na badania emisji spalin i halsu przy innym % obrotów mocy maksymalnej. tyle wiem, innych różnic już nie bardzo
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Co do zestrojenia przednieto zawieszenia to można tam jedynie zwiększyć napięcie wstępne spręzyn, które wkręcilem na maxa (czyli najtwardze ustawienie) mimo to dalej dla mnie za miękko. No chyba ze gdzies oliwa uciekła ale wątpie, lagi mam suche
-
DanieL99 - Świeżak
soooory ! to ile ty ważysz ? może rzeczywiście olej albo wyruchane na maxa sprężyny nie wiem co poradzić ale ja bym zrobił serwis amora. z drugiej strony jak i tak nie chcesz vki bo wolisz rzędy to jebaj na to.
wiem że mam inny amor w 1000 ale u mnie wszystko jest ok , oczywiście przy wadze 60 kg. na te dziury polskie to lepiej miętko ustawić.
wiem że mam inny amor w 1000 ale u mnie wszystko jest ok , oczywiście przy wadze 60 kg. na te dziury polskie to lepiej miętko ustawić.
-
amahay - Stały bywalec
A tak ogólnie to motocykl był na przeglądzie u mechanika sprawdzał lożyska głowki ramy wymieniał klocki, opony, naprawiał wałek od biegów idący do silnika , podpinał pod kompa, wymiana oleju filtra i niby wszystko si- powiedział ze jest ok. W sumie powiedział ze mam podrdzewiałą pompę paliwa w baku i to chyba by sie zgadzało bo jak jadę dłuższy czas ma ostatnim biegu na odkręconej na maksa manecie przy większych prędkościach powiedzmy powyżej 150 zaświeca mi się kontrolka wtrysku FI muszę zgasić i zapalić silnik i jest ok
-
DanieL99 - Świeżak
A wracając do twardosci zawiasu to wielu użytkowników małej sv-ki narzeka na miękki przód. I nie porównójmy 650 do 1000 bo mają inne lagi. W 650 przód jest miękki i chłopaki wymieniają oliwę na inną. mozna poczytać o tym na forum tegoż modelu
-
DanieL99 - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości