Honda CBR 600rr - odpowiedni dla kobiety??
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Dosc duzo zwirku bylo. Armoka za mocno skreconego nie mam. Zeby jakos mocno latalo nie latalo ale lekko poczulem zatrzepotanie. Szybko wytlumilo. Powiem szczerze ze bardziej balem sie zeby mi przednie kolo nie ucieklo. Az sie zatrzymlem i patrzyllem zeby mi sie staruszek nie wyglebil tam przypadkiem. No ale zakrety naszczescie bierze powolutku rozważnie
na miare umiejetnosci.

-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Ufff.... te amory skretu nie sa tak tragicznie drogie:) mysle ze warto zainwestowac tyle w takie cudenko
Tak czytam wasze posty i zastanawiam sie czy sie bac czy raczej nie:P

Tak czytam wasze posty i zastanawiam sie czy sie bac czy raczej nie:P
- izunia2izunia2
- Świeżak
- izunia2izunia2
- Świeżak
-
Seba_ER5 napisał(a):A tak by the way bo na tym forum ostatnio to juz po er5 gs500 nie mozna usiasc na sporta bo ludzi cos jeczec zaczynaja.
Racja. Za niedlugo po gs 500 trzeba bedzie kupic gpz 500 bo ma 10KM wiecej...
Odradza sie 600tki osobom, ktore nie jezdzily w ogole lub maja male doswiadczenie - jak juz ktos latal sezon i nabil troche km + cwiczyl technike to bez problemu moze wskoczyc na 600tke. Sporty maja kopytko ale znow nie robmy czarnej magii z tego. Nikt nie musi posiadac od razu genialnej techniki przy wsiadaniu na 600 - wazne, ze wie jak dobrze sie zatrzymac, jak wchodzic w winkle - po prostu aby nie stwarzal zagrozenia dla siebie i innych - a czy bedzie zamykal opone albo gumowal to juz sprawa wlasciciela motocykla.
@Zuzi~ cos tam
Ty masz sie nie bac motocykla tylko czuc do niego szacunek. To nie jest straszne tylko piekne

Tradycja forum juz umiera...
POKAZ CYCKI
-
rossavu - Stały bywalec
U mnie wielku kolegów zasiadło na 600 po MZach WSKach itp. i jakoś zyją. Trzeba mieć szacunek do motocykla.
Koleżanko nie to żebym był niewyżyty ale kolega wyżej w sumie dobry pomysł podrzucił...(z tym szacunkiem
:D)
Koleżanko nie to żebym był niewyżyty ale kolega wyżej w sumie dobry pomysł podrzucił...(z tym szacunkiem

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Przepraszam za absencję na forum ale miałam problemy z netem ...
Proźba o rzekome PODTRZYMANIE TRADYCJI FORUM [ z tymi cyckami ] niestety została odrzucona
:P Może innym razem
Dzięki chłopcy za rady
Pomimo kilku osób niewierzących w powodzenie mojego planu kupna i BEZPIECZNEJ JAZDY na CBRci po waszych postach przekonałam sie całkowicie
Znam siebie i znam swoje granice - może w porownaniu do szalonych motocyklistów wypadam blado jednak potrafie czerpać przyjemność ze spokojnej jazdy
Z tego co patrzylam w tym roczniku i w pieniądzach jakie chce wydac na ten przecik można kupić już moto z tym amortyzatorem więc .... CZEKAMY WIOSNY
Dzięki chłopaki:*:*

Proźba o rzekome PODTRZYMANIE TRADYCJI FORUM [ z tymi cyckami ] niestety została odrzucona

Dzięki chłopcy za rady

Znam siebie i znam swoje granice - może w porownaniu do szalonych motocyklistów wypadam blado jednak potrafie czerpać przyjemność ze spokojnej jazdy

Z tego co patrzylam w tym roczniku i w pieniądzach jakie chce wydac na ten przecik można kupić już moto z tym amortyzatorem więc .... CZEKAMY WIOSNY

- izunia2izunia2
- Świeżak
Izunia przemyśl dobrze naszą propozycję - my ci pomogliśmy więc....
:D
A tak odnośnie tematu to jakby co to pisz na priv/gg w sprawie RR. MOże coś pomogę, bo niedawno przechodziłem przez zakup takowego modelu

A tak odnośnie tematu to jakby co to pisz na priv/gg w sprawie RR. MOże coś pomogę, bo niedawno przechodziłem przez zakup takowego modelu
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Rozważyć propozycje ponownie zawsze moge, jednak nie ma co się spodziewać pozytywnych efektów:P
Poza tym - cycki jak cycki, każde takie same
Pełno takowych na internecie
:P
Dzięki za propozycje na pewno się odezwe bo jednak sama to nie mam sie co wygłupiać
Poza tym - cycki jak cycki, każde takie same

Dzięki za propozycje na pewno się odezwe bo jednak sama to nie mam sie co wygłupiać

- izunia2izunia2
- Świeżak
Nie zawsze w zimie jest taniej. Każdy kto posiada wartosciowy sprzęt nie sprzeda go za bezcen. Może delikatnie ceny spadają, ale to tylko nieznacznie.
I pamiętaj koleżanko- okazja zazwyczaj równoznaczna jest z "padliną".
I pamiętaj koleżanko- okazja zazwyczaj równoznaczna jest z "padliną".
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Wiosna przynajmnie sie ktos tym przejedzie i sprawdzi czy dobrze jedzie
.
A reszta haj wyzej
. Okazji nie ma.

A reszta haj wyzej

-
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl