ścigacze 50 ccm
Ludzie wszystko spoko przeczytałem cały temat i kilku "inteligentów' mówiło żeby kupić 125/50.Nie zapominajcie o jednym z każdej strony z jakiej nie patrzeć jest to łamanie prawa i czekają za to surowe konsekwencje więc lepiej kup skuterka albo jakąś rs'ke poczekaj do 16 roku życia i zdaj na A1 i jeździj legalnie Mito czy innym już "fajnym sprzętem. To tyle z mojej strony
Pozdrawiam Kubar
Pozdrawiam Kubar

- kubar12345
- Świeżak
powiedzial co wiedzial... @up
czlowieku, Twoj komentarz byl zbedny. Nic nie wniosl do tematu ;/ To Twoj 3 post, wiec pisz na temat.
A tak btw. to jest opcja edytuj.
czlowieku, Twoj komentarz byl zbedny. Nic nie wniosl do tematu ;/ To Twoj 3 post, wiec pisz na temat.
A tak btw. to jest opcja edytuj.
Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
Nie znalazłem niestety tutaj nigdzie nic na temat osiągów takiej Yamahy TZR50 oraz tego co mnie bardzo interesuje jaka jest żywotność takiego silnika. Czy zrobi tym chociaż kilka tys. km czy to zabaweczka żeby czasem sobie przejechać się po osiedlu? Nie mam prawka na motor, a mam ochotę czasem sobie pośmigać dla rozrywki. Wydatek kilkanaście tys., zł mnie nie przeraża tylko chciałbym wiedzieć jak najwięcej o tym sprzęcie od kogoś kto go używał lub używa.
- zecik1976
- Świeżak
Ja pierdziele co ma łamanie zasad do tego ale uważam że po jakiegoś grzyba to prawo jest to może wal to wszystko od razu kup litra nie rób prawka i powiedz sobie zasady są po to żeby je łamać i zabij sie na pierwszym zakręcie tak chyba będzie najlepiej nie ? a co do Ciebie zecik osiągi to chyba 100~115 silnik jak każdy am6 o am6 poczytaj sobie ;] zrobisz troche jak to mówią jak dbasz tak masz więcej Ci nie powiem bo nie mam takiej maszynki
)

- kubar12345
- Świeżak
dokladnie. a realne osiagi takie motorku to 95-100 km'h. Od 0-100 km'h 13 sekund.
Takze spokojnie
Zercik jesli dbasz o maszyne to 15-20 tys. km zrobi spokojnie przed remontem. Potem jakies 1300 zł trzeba wlozyc.
Takze spokojnie

Zercik jesli dbasz o maszyne to 15-20 tys. km zrobi spokojnie przed remontem. Potem jakies 1300 zł trzeba wlozyc.
- Mateusz149
- Bywalec
haha tak można na tym jeździć bez prawa jazdy, wystarczy karta motorowerowa lub dowód osobisty.
Uśmiechnij się! 

- Damianos500
- Świeżak
- Mateusz149
- Bywalec
po Pierwsze 14-latek moze jezdzic na tzr.. tylko na poczatku z rozwagÄ….. a jak cie zlapia bez karty to raczej nic powaznego ci nie moga zrobic.. mandatu ci dac nie moga bo nie masz 18 lat. Jak jest spoko policjant to cie pewno pusci.. ale sa tez tacy co zabiora motorower na parking i rodzicie musza po niego przyjsc...
Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
Zarkanis na jakiej podstawie twierdzisz, ze jesli nie masz 18 lat to nie mozesz dostac mandatu
?
Ja takowy dostalem, za wymuszenie pierwszensta. Jesli Twoich opiekunow stac na zakup skuterka to nie stac ich na pokrycie mandatu ? Takie jest rozumowanie naszych kochanych strozow prawa
A mandat mozna dostac :.
Co do tej karty. Zalezy jak trafisz. Tak jak pisal poprzednik.

Ja takowy dostalem, za wymuszenie pierwszensta. Jesli Twoich opiekunow stac na zakup skuterka to nie stac ich na pokrycie mandatu ? Takie jest rozumowanie naszych kochanych strozow prawa

Co do tej karty. Zalezy jak trafisz. Tak jak pisal poprzednik.
- Mateusz149
- Bywalec
jak to mozna dostac mandat nie majac 18 lat, znaczy w sumie mozna dostac ale z innej przyczyny np. jak kanary zlapia w autobusie bez biletu;p, no ale nam koles na wykladach mowil ze osoba ponizej 18 roku zycia, nie moze dostac mandatu za wykroczenie,
Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
Mandat może dostać osoba, posiadająca więcej niż 17 lat. Poniżej 17 lat sprawa jest kierowana do sądu. Wiem, bo raz zatrzymał mnie policjant, gdy jechałem motocyklem bez prawka, troszkę postraszył, że sprawa będzie w sądzie, ale uprosiłem go i kazał mi pchać motor do domu (500m od domu mnie zatrzymali).
- Stryjeczny
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości