ścigacze 50 ccm
Mi5i3K napisał(a):noo silnik tez drogi ]:-> rs nie rozni sie niczym od tzr wiec o czym my tu mowimy. a za 4.500 zl... cbr 125... zycze powodzena. apropo failed ile razy bedziesz zmienial skrzynie w motongu ]:-> zazwyczaj odnawia sie takie elementy, bo kupowac nowych sie nie oplaca, a zuzywaja sie praktycznie niektore elementy ktore sie wymienia :] Ja z "scigaczy" 50ccm wybralbym rs, ewentualnie gpra, silnik ten sam... co w tzr (am6) wiec pozostaje kwestia gustu, ale takim "scigiem" wiecej nazmieniasz biegow niz pojezdzisz :]
niestety gpr nie ma am6, derbi mają swoje silniki

co do skrzyni to trzeba mniec naprawde pecha zeby cos poszło, to nie R1 bez przesady na skrzynie nie działają takie siły zeby mogła sie zwalic no chyba, ze ktos jest szczegulnie utalentowany.
ja brał bym tzr najbardziej mi sie podoba, no chyba ze kupował bym nówke to wtedy wzioł bym nową rs

- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
mi sie bardziej podoba starsza rs od "99. Niż Tzr.Ale tak jak mówi większość , to te same silnniki.
latam na Suzuki RG .
pozdro for all
pozdro for all
- Pawloss_rg
- Świeżak
niestety gpr nie ma am6, derbi mają swoje silniki
co do skrzyni to trzeba mniec naprawde pecha zeby cos poszło, to nie R1 bez przesady na skrzynie nie działają takie siły zeby mogła sie zwalic no chyba, ze ktos jest szczegulnie utalentowany.
ja brał bym tzr najbardziej mi sie podoba, no chyba ze kupował bym nówke to wtedy wzioł bym nową rs
Aha, bo myslalem ze tez ma minarelli. Ale z tego co ludzie pisza to wynika ze derbiaki maja wytrzymale jednostki...
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
Mają troche mocniejsze te serducha i są lżejsze...
ja mam RS i jakoś nic mi się nie popsuło jeszcze. Kupowałem napęd i kupiłem go po 5minutowym poszukiwaniu w necie, wiec gdzie jakiś problem?
Na boku mówiąc, moja RS jest na sprzedanie, jeśli ktoś chce to niech pyta na gg.
Pozdro
ja mam RS i jakoś nic mi się nie popsuło jeszcze. Kupowałem napęd i kupiłem go po 5minutowym poszukiwaniu w necie, wiec gdzie jakiś problem?
Na boku mówiąc, moja RS jest na sprzedanie, jeśli ktoś chce to niech pyta na gg.
Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
dawno sie tu nie logowalem
a wiec tak sie sklada ze ja mam derbi gpr50r z 00' i faktycznie "giepry" nie mają am6, bo mają silniki derbi. Silnik w gpr jest trwalszy od am6, ja mam w moim 27tys przebiegu, 5 tys po wymianie tloka i ponad 100 leci ulala, nie pierdzi jak am6 ale jest am6 troche lepiej przyspiesza
a wiec kto co lubi
rs-ki maja tragiczne skrzynie. A w TZR zadnych wad nie stwierdzam ;p jak na początek nie radze zaczynac z pojemnościami wiekszymi od tych popierdólek 50cm. Jezeli chce ktos pogadac, obejrzec moja gpr (mam filmików pare:P) pisac na 3796335
PZDR

a wiec tak sie sklada ze ja mam derbi gpr50r z 00' i faktycznie "giepry" nie mają am6, bo mają silniki derbi. Silnik w gpr jest trwalszy od am6, ja mam w moim 27tys przebiegu, 5 tys po wymianie tloka i ponad 100 leci ulala, nie pierdzi jak am6 ale jest am6 troche lepiej przyspiesza

PZDR
- Xakner
- Świeżak
- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
vercef z tobą się zgodzę ze 50 to motorower a nie ścigacz czy miniścigacz i ja jeździłem na rs 50 i jak z tego zszedłem to mi się chciało śmiać ze mogli zrobić takiego bzyka bo dźwięk jaki się wydobywał z tej aprili przekraczał 150dB a tzr moim zdaniem jeździ i chodzi lepiej a jak dobrze poszukasz na allegro to kupisz 125-tke z papierami 50-tki a jak na pierwszy sprzęt to 125 na pierwszy sezon wystarczy.
pozdro!
pozdro!
Hej motocyklisto!!! CZEKAM NA TWOJA POMYłKE
-
puchi1990 - Świeżak
no i Kopek już się nie udziela...
mogłeś załatwić do mnie numer to byśmy podyskutowali na temat tzr. oczywiście super zrobiłeś bo sam też tym sie woże
hehe
dawno nie gadaliśmy
jeśli dobrze kojarzę to z NML jesteś
ja z Rybna xD

mogłeś załatwić do mnie numer to byśmy podyskutowali na temat tzr. oczywiście super zrobiłeś bo sam też tym sie woże

hehe
dawno nie gadaliśmy

ja z Rybna xD
Yamaha TZR 50 + V6.
Dobrze jest
Dobrze jest

-
jogiseq - Świeżak
Ścigacz Quad
hej czy mozecie mi pomoc !!!!
mam quada 250 cm z 2004 roku i pilnie poszukuje scigacza 125/80 cm na 50 cm motorower chetnie bym kupil jakiegos powyzej 1996 roku i do 4000 tys zl
a jeszcze chetniej zamienil bym sie na quada
a w ogole nie chcielibyscie kupic tego quad super stan zadka okazja
jak co to piszcie qq 10270276
[/u][/i]

mam quada 250 cm z 2004 roku i pilnie poszukuje scigacza 125/80 cm na 50 cm motorower chetnie bym kupil jakiegos powyzej 1996 roku i do 4000 tys zl

a jeszcze chetniej zamienil bym sie na quada

a w ogole nie chcielibyscie kupic tego quad super stan zadka okazja

jak co to piszcie qq 10270276

- wirkusek
- Świeżak
czesc.....Mam Pytanko Co lepiej kupic kIngway Fennari czy yAmaha tzr??????jak byscie mogli to napiszcie
:P

- rosolak12345
- Świeżak
czlowieku co ty porownujesz
'gowno do perfumeri'
nie ma co porownywac japonca do chinczyka, nie ma co sie zastanawiac
jak temu kingwayowi wlozysz chinski silnik 4T 110ccm to tak czy tak taka yamaha bedzie sto razy lepsza
jedyne co ma lepsze kingway to dziwek

'gowno do perfumeri'
nie ma co porownywac japonca do chinczyka, nie ma co sie zastanawiac
jak temu kingwayowi wlozysz chinski silnik 4T 110ccm to tak czy tak taka yamaha bedzie sto razy lepsza
jedyne co ma lepsze kingway to dziwek
- talta
- Mieszkaniec forum
polećcie mi jakiś ścigacz to będzie mój pierwszy i nie wiem czy Yamahac Tzr 50 sie nada miałem kiedyś skuter i mini ścigacza ale to sie nie umywa do mocy yamahy tzr mój klega ma i mów ze to dobra maszyna ale nie wie od czego mam zacząć czy od yamahy czy od czegoś słabszego poledźcie mi coś
- kmziom
- Świeżak
Mozesz spokojnie kupic yamahe
Nie zabijesz sie jesli masz troszke oleju w glowie :.

Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
Powrót do Motorowery do 50 ccm