ścigacze 50 ccm
No właśnie chłopak sobie już kupił moto, więc skończcie ten temat i przestańcie gadać o wypadkach. To już się robi nudne.
-
krzychu8463 - Świeżak
TroyaN1984 napisał(a):(...) ale zauważ że od 18 lat można jeżdzic na dowodzie osobistym i wtedy kupuje taki debil jeden z drugim 50 cm3 a nie ma pojęcia o przepisach drogowych i nagle przed tobą wali z prawej strony w skrzyżowanie w lewo bo nie wie żę trzeba zjechać do krawędzi. To mnie najbardziej wnerwia i dlatego się z tobą nie zgodzę bo wlasnie przez takich ludzi jest więcej wypadków nie mniej
Zgadzam się, dlatego gdzieś wyżej napisałem, że to najbardziej poroniony z pomysłów naszych ustawodawców - wypuszczać na drogę kogoś, kto nie zna za grosz przepisów, tylko dlatego, że ukończył 18 lat - jakby to automatycznie wbijało do głowy całą ustawę prawo o ruchu drogowym... paranoja

Black Wind always follows
Where my white horse rides
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
kopek92 napisał(a):ale wy nie rozumiece żę ja już mam tzr od 4 dni z 2005 r jest bardzo dobra jak dla mie i jej v/max wynosi ponad 100 mi to wystarczy
I CO Z TEGO ZE JUZ SOBIE KUPILES PRZESZKADZA TO TOBIE ZE SOBIE INNI NADAL NA TEN TEMAT ROZMAWIAJA NIEZACHOWUJ SIE JAK ROZWYDZRONY BACHOR I KROLEWICZ TROCHE LUZU KOLEGO
Nitro, ty też daj trochę na luz. I nie krzycz. [Wiewiór81]
- nitro8888
- Świeżak
Hehehe nitro8888 to ja powiedziałem, żęby skończyli ten temat, bo już chłopak sobie kupił moto i życzę, żęby chodził jak najlepiej.
Ale ok gadajcie. Nie mam nic przeciwko, ale nie doradzajcie mu więcej, bo będzie żałowł że kupił to a nie co innego.
Pozdro.
Ale ok gadajcie. Nie mam nic przeciwko, ale nie doradzajcie mu więcej, bo będzie żałowł że kupił to a nie co innego.
Pozdro.
-
krzychu8463 - Świeżak
jasne, każdy kto krytykuje 50 i 80 tylko tak mówią a rzeczewistość jest taka że z większością nie mieli styczności, a sami, Ci co najwięcej krytykują sami jezdzili na motorynce i sie cieszyli. Osobiscie jerzdze na Yamasze TZR 80cc i jestem z tego zadowolony . . . jesli ktoś jeszcze ma TZR niech kliknie do mnie na GG: 1001152
- Krystian Ochędalski
- Świeżak
babcia ma komarka, ale nie pozwala mi nim jeździć bo za mocny
niech każdy kto ma komputer kliknie do mnie 0700546543
(ps. agencja towarzyska piętro wyżej
)

niech każdy kto ma komputer kliknie do mnie 0700546543

(ps. agencja towarzyska piętro wyżej

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
kicek napisał(a):MOim zdaniem aprilia jest fajna sam na niej jeżdziłem ale tzr za****** wygląda bierz Yamache !!!

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Witam mam 15 lat i chciałbym kupić sobie małego ścigacza od 50-125ccm. i wydać na niego około 4500tys.
Cały czas myślę o Yamaha TZR 50 albo o Honda CBR 125.
Mozę macie własne propozycje?:P Z góry dziękuje. Pozdrawiam.
Jeździłem Suzuki Katana z 2001 roku.
Chce Kupić Yamahę TZR lub Hondę CBR
Chce Kupić Yamahę TZR lub Hondę CBR
- cybul144
- Świeżak
cybul144 napisał(a):Witam mam 15 lat i chciałbym kupić sobie małego ścigacza od 50-125ccm. i wydać na niego około 4500tys.
Chlopie!! znow nie ten team kolega podal Ci w tym coz alozyles link nic tylko napisac gotowe i jescze post pod postem ;f ;x
jezeli chesz cbr 125 albo tzr 50 to bym bral cbr co do apki to z czesciami ciezko ale jak sie che to sie znajdzie psuja sie raczej zadko ale czesci sa drogie np skrzynia
Pamietaj! Uzywaj opcji szukaj! Pomysl o ciezko pracujacych MORDERATORACH.!
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/TGB/303,RS/15873

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/TGB/303,RS/15873
-
Failed - Świeżak
noo silnik tez drogi ]:-> rs nie rozni sie niczym od tzr wiec o czym my tu mowimy. a za 4.500 zl... cbr 125... zycze powodzena. apropo failed ile razy bedziesz zmienial skrzynie w motongu ]:-> zazwyczaj odnawia sie takie elementy, bo kupowac nowych sie nie oplaca, a zuzywaja sie praktycznie niektore elementy ktore sie wymienia :] Ja z "scigaczy" 50ccm wybralbym rs, ewentualnie gpra, silnik ten sam... co w tzr (am6) wiec pozostaje kwestia gustu, ale takim "scigiem" wiecej nazmieniasz biegow niz pojezdzisz :]
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
Siema! A co wy tak tylko piszecie ze aprilia jest bardziej awaryjna niz yamaha,jak i yamaha tak i aprilia ma silnik Minarelli,więc ta sama firma produkuje silnki.Czemu ma być problem z dostaniem części do aprili??,jak to ta sama firma robi te silniki.
- grzesiek92-92
- Świeżak
Siema! A co wy tak tylko piszecie ze aprilia jest bardziej awaryjna niz yamaha,jak i yamaha tak i aprilia ma silnik Minarelli,więc ta sama firma produkuje silnki.Czemu ma być problem z dostaniem części do aprili??,jak to ta sama firma robi te silniki.
failed zartowal. Oczywiscie RS i TZR To to samo, no moze roznia sie owiewkami

Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości