ddd
- 

Komandos333
- Świeżak
Konami,obejrzałem na szybko.A mówiłem,ja nie mam programu do takich montaży ruchomych obrazów (sprzęt nie daje rady),no to mnie raczej Konami wygryzie... Dobra,dobra,gadu gadu a kurz sam się nie umyje.Cześć.
 Dobra,dobra,gadu gadu a kurz sam się nie umyje.Cześć.

Dobra,dobra,gadu gadu a kurz sam się nie umyje.Cześć.
 Dobra,dobra,gadu gadu a kurz sam się nie umyje.Cześć.- 

Komandos333
- Świeżak
- 

Komandos333
- Świeżak
Powiem  krótko 17-stka jest WIELKA !!!!!!!!!!!! jak zawsze ELITA sie sprawdziła. Wielkie dzieki za miły weekend! czekam na zdiecia i filmy. MANIEK i TUREK prosze o nr komorki na priwa .  POZDRO DLA WIELKIEJ 17-STKI . Nawet nie wiecie ile czasu zajeło mi napisanie tej wiadomości . NARA!

- SLAWOL VTX 1300
- Świeżak
- SLAWOL VTX 1300
- Świeżak
No i ja znalazłem chwilkę czasu aby tu zajrzeć  W swarzędzu było zajebiście, myśle że zrobiliśmy dobre wrażenie na parkingu, wjazd był z wielką pompą
 W swarzędzu było zajebiście, myśle że zrobiliśmy dobre wrażenie na parkingu, wjazd był z wielką pompą  Miło mi było Was wszystkich poznać, szkoda że nie było mnie w śremie no cóż siła wyższa
 Miło mi było Was wszystkich poznać, szkoda że nie było mnie w śremie no cóż siła wyższa  GHOSTPZ świetny GSXR ja planuje zakupić ale model K2, K3
 GHOSTPZ świetny GSXR ja planuje zakupić ale model K2, K3  KONAMI84 filmik też bardzo fajny
 KONAMI84 filmik też bardzo fajny  pozdrawiam i do następnego
 pozdrawiam i do następnego  WIELKA 17-stko
 WIELKA 17-stko 

W swarzędzu było zajebiście, myśle że zrobiliśmy dobre wrażenie na parkingu, wjazd był z wielką pompą
 W swarzędzu było zajebiście, myśle że zrobiliśmy dobre wrażenie na parkingu, wjazd był z wielką pompą  Miło mi było Was wszystkich poznać, szkoda że nie było mnie w śremie no cóż siła wyższa
 Miło mi było Was wszystkich poznać, szkoda że nie było mnie w śremie no cóż siła wyższa  GHOSTPZ świetny GSXR ja planuje zakupić ale model K2, K3
 GHOSTPZ świetny GSXR ja planuje zakupić ale model K2, K3  KONAMI84 filmik też bardzo fajny
 KONAMI84 filmik też bardzo fajny  pozdrawiam i do następnego
 pozdrawiam i do następnego  WIELKA 17-stko
 WIELKA 17-stko 
- 

FasterFox
- Świeżak
"ghostpz narobiles sobie duzo szkod po tym małym ślizgu?????"
hehe, nie jest zle;-) Po umyciu prawie nie widac:)
Jakies dwie rysy na owiewce(glownie naklejka), lekko zrysowany dekielek silnika. Gorzej z amorem skretu...cos mi sie w nim nie podoba. Podjade do liberty, niech obejrza...Najwyzej bedzie wymiana....
Ale idzie jak zyleta;-)

hehe, nie jest zle;-) Po umyciu prawie nie widac:)
Jakies dwie rysy na owiewce(glownie naklejka), lekko zrysowany dekielek silnika. Gorzej z amorem skretu...cos mi sie w nim nie podoba. Podjade do liberty, niech obejrza...Najwyzej bedzie wymiana....
Ale idzie jak zyleta;-)
- 

ghostpz
- Świeżak
KONAMI84 jak chcesz VTX kupic to daj znać. Dowiedz sie co to jest za motor z napendem na pasek? ja sie dowiem u kumpla ile chce za te co ściągnoł. NARA

- SLAWOL VTX 1300
- Świeżak
Tutaj zdjęcia ze Swarzędza   http://picasaweb.google.pl/konami84/Swa ... directlink    ,jeszcze dziś zdjęcia ze śremu.pozdro 4all  

stachu
			- 

konami84
- Świeżak
- Rafał CBR600RR
- Świeżak
- SZYMON ZX-10R
- Świeżak
Przypominam o 13.06.2010 Rogalin Budka Suflera  i szczytny cel dla małej Wiktorki z porazeniem mózgowym myśle,że  WIELKA 17-stka  sprosta wyzwaniu i pomoże!!!!  ELITO znów mi zeszło 20 min na pisaniu chyba wezme jakies lekcje!!!

- SLAWOL VTX 1300
- Świeżak
- SZYMON ZX-10R
- Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

,już niedługo filmy i zdjęcia.pozdro 4all
,już niedługo filmy i zdjęcia.pozdro 4all