ddd
Witam kolegów z pod Areny:D Niestety jutro raczej nie dam rady wpaść, ale chętnie innym razem. Pozdrawiam!
<b>Loud Pipes Save Lives</b>
-
Robin VS 750 - Świeżak
Przyleci ze mną jeszcze jeden koleś, także eka się zbiera. Nie było go pod areną bo nie mógł, ale teraz chętnie przyleci. Aktualnie obsługuje pomarańczową ZX-6R. Mam tylko nadzieję, że pogoda się utrzyma, bo coś jakieś chmurki się zbierają.
- bartekg79
- Świeżak
- SLAWOL VTX 1300
- Świeżak
Co jest? jest 18.00 i nic? pogoda sie robi! mysle,ze jutro wypali! ja jestem z plecaczkiem wiem,ze Szymon tez a jak tam Ty Turek udało Ci sie namowic 2 połowke?
- SLAWOL VTX 1300
- Świeżak
No wkoncu to juz jutro...
ja wsumie mialem byc z plecaczkiem, ale narazie Ona sie nie odzywa, wsumie chciala, ale nie bede Jej prosic na sile :d wiec pewnie bede sam, a i tak z kaskiem mialbym dla Niej problem bo ma mała głowke
no to do 14, o ile wychodzac z zakretu... trafie w stacje... 

- Patrykar_zzr600
- Świeżak
No i wlasnie Plecaczek do mnie napisala na nk i wsumie nie wiem co zrobic, problem z kaskiem jak pisalem a do jutra pewnie nie zalatwie bo skad, a specjalnie bez sensu kupowac... no i d... wiec pewnie jednak bede sam, bo ten co mam zapasowy jest za duzy niestety....
- Patrykar_zzr600
- Świeżak
- SZYMON ZX-10R
- Świeżak
- Turek 1800
- Świeżak
pogoda bedzie o juz dzwoniłem TAM:)Sprzęta nie polerowałem i boje sie ze wstydu sie najem:
)))bo Szymon poleruje od 2 dni!!!
)))bo Szymon poleruje od 2 dni!!!
- Turek 1800
- Świeżak
- SZYMON ZX-10R
- Świeżak
- SZYMON ZX-10R
- Świeżak
Powitać !
SZYMON ZX ja Ci dam nadwornego
:) Jak wspomniałem będzie ze mną fotograf amator,ten napstryka
A co do Kawy,no to masz ideał,ale ja max 2001 r.
Moto-Diabły,ważne że na Was można liczyć,bo te moje ziomy nawaliły,jadą o 12 do Środy Wlkp. b(ponoć wypas) Będę z 1 kumplem.

SZYMON ZX ja Ci dam nadwornego

Moto-Diabły,ważne że na Was można liczyć,bo te moje ziomy nawaliły,jadą o 12 do Środy Wlkp. b(ponoć wypas) Będę z 1 kumplem.
-
Komandos333 - Świeżak
A co do niedzieli,to z żalem ściskającym d***nie dam rady.Żona ma focha,bo jutro jak wyjadę o 5 rano to wrócę wieczorem,no i w niedziele muszę w końcu z nią i dzieciakami pobyć,bo od pon.do wieczora w robocie...No a wieczorem w niedziele,jadę oglądać zieloną slicznotkę-Kawę ZX6 

-
Komandos333 - Świeżak
No i co do naszych niektórych wpisów,to faktycznie nie w temacie,ale tak jest zawsze
Po tym weekendzie trzeba otworzyć następny temat,np.1 wyjazdy,a drugi "blubry o wszystkim" Ten mój ziomek siedzi w kompach i zakłada min.różne fora.No i tak na boczku,jak macie plany utworzenia jakiejś drużyny jednego śladu,to popieram na maxa
Z czasem dogadanie z jakąś knajpą w celu uczczenia np.jakiegoś wypadu
No dobra ...bo znowu nie na temat
:)

-
Komandos333 - Świeżak
AHA SZYMON ZX-10R ogromniasta dziękóweczka,że chcesz za mną poczekać,bardzo miły gest
Poprosiłem kumpla z 2 zmiany i postara sie przyjść prędzej do pracy,powinien dotrzeć do 13/40 (pędzi z Kościana (wielo śladem-pociągiem),tak,że jest ogromna szansa,że zawitam z leciutka po 14
No to do jutra szlachta ! Tak 3mać,a nie jak ta moja załoga,dzień prędzej zmiana trasy na Środę Wlkp.Zawitam tu na moment przed spaniem.To cześć.

Poprosiłem kumpla z 2 zmiany i postara sie przyjść prędzej do pracy,powinien dotrzeć do 13/40 (pędzi z Kościana (wielo śladem-pociągiem),tak,że jest ogromna szansa,że zawitam z leciutka po 14

No to do jutra szlachta ! Tak 3mać,a nie jak ta moja załoga,dzień prędzej zmiana trasy na Środę Wlkp.Zawitam tu na moment przed spaniem.To cześć.
-
Komandos333 - Świeżak
Aaaa jeszcze jedno.Leci ktoś przez stolicę Wielkopolski ? tzn Luboń..
Jak tak to zapraszam pod Pajo.

-
Komandos333 - Świeżak
Szymon mam nadzieje ze tez nie zapomnisz plecaczka! Masz racje jutro pogadamy o 17-tce bo to dotyczy " elity" ha ha !! ze spotkania na stacji
:D mysle,ze jutro cos sie nowego urodzi
Ta spontaniczna impreza 17 sprowadziła do areny samych indywidualistow i pospolite ruszenie ludzi dla ktorych wazna jest tylko wolnosc, przyjazn,i bezkresna droga! POZDRO ! SLAWOL

- SLAWOL VTX 1300
- Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe