ddd
Mykam nynki
Co ma być to będzie,w każdym razie zapowiada się spoko.No i trzeba podziękować TURKOWI,bo faktycznie pogodę załatwił,tak przynajmniej zapowiadają,a szczególnie tu na forum (pogadamy,żebyś na urlop mi też dogadał ciepełko) Tak na marginesie to sezonik 2010 dopiero co się nam rodzi,tak że jak wiosna/lato się uda to jeszcze nie jeden wypad zorganizujemy
No to Motórzyści,szczególnie z 17-tki do juterka Wreszcie sobie przypomnę,który nick nalezy do którego moto-diabła
Lewa w Górę
Co ma być to będzie,w każdym razie zapowiada się spoko.No i trzeba podziękować TURKOWI,bo faktycznie pogodę załatwił,tak przynajmniej zapowiadają,a szczególnie tu na forum (pogadamy,żebyś na urlop mi też dogadał ciepełko) Tak na marginesie to sezonik 2010 dopiero co się nam rodzi,tak że jak wiosna/lato się uda to jeszcze nie jeden wypad zorganizujemy
No to Motórzyści,szczególnie z 17-tki do juterka Wreszcie sobie przypomnę,który nick nalezy do którego moto-diabła
Lewa w Górę
-
Komandos333 - Świeżak
Hmm...ten zegarek na Ścigaczu mogli by też przestawić na letni czas,bo jest do tyłu.A już tak z innej beczki...to dla ziomali Maniek (komandos to tylko netowy nick)
NO dobra,do zobaczyska.Spadam.
"...Nie ważne dokąd,ważne,że jeden ślad za Tobą ..."
NO dobra,do zobaczyska.Spadam.
"...Nie ważne dokąd,ważne,że jeden ślad za Tobą ..."
-
Komandos333 - Świeżak
- SZYMON ZX-10R
- Świeżak
Wiem,wiem miałem już iść nynki.Al coś mnie zatrzymało ,no i zakukłem przed zgaszeniem.Szymon,widzę,że posada Wodzireja przypasiła : Czyli Wodzirej SZYMON ojciec "seventeen" (17) Haha.Teraz juz poważnie.Do jutra,będę się sprężał na mej przepięknej błękitnej Smerfetce !
W razie jakby miał powstać jakis nowy post to dajcie tu cynka,bo nie wiem jak od poniedziałku czasu będzie na neta.Pozdro.
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... na prawdę .... aż ciężko mi czasami ich wyprzedzić ..."
W razie jakby miał powstać jakis nowy post to dajcie tu cynka,bo nie wiem jak od poniedziałku czasu będzie na neta.Pozdro.
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... na prawdę .... aż ciężko mi czasami ich wyprzedzić ..."
-
Komandos333 - Świeżak
- SZYMON ZX-10R
- Świeżak
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Koledzy i kolżnki!:((((z przykrością musze was powiadomic ze TUREK nie będzie na BP!!!!:(((((((
Rano wypadło mi coś co jest priorytetem i naprawde nie bede mogł przyjechać:(
Rano wypadło mi coś co jest priorytetem i naprawde nie bede mogł przyjechać:(
- Turek 1800
- Świeżak
Szymonie!!!Zadzwonie jeszcze do ciebie ,bo jest duża szansa na jutrzejszy śrem:)Pogode załatwiłem na dzis i na jutro wiec spoko:)
pewnie niektórych moja nie obecnosc ucieszy:(Szymon trzymaj mi miejsce w naszym duecie i jak ktos bedzie miał chec mnie wygryż to .....noo ty juz wiesz co:)
pewnie niektórych moja nie obecnosc ucieszy:(Szymon trzymaj mi miejsce w naszym duecie i jak ktos bedzie miał chec mnie wygryż to .....noo ty juz wiesz co:)
- Turek 1800
- Świeżak
:(
Szczególne pozdro dla Komandos333 i sławek VTX 1300:))choć nie do konca szczere z mojej strony bo czuje w nich konkurecje:))))))))
Miło ze sie nadal trzymamy w tym gronie i choć dzis mnie nie bedzie to moze jutro uda sie i spotkamy sie:)!!!
Miło ze sie nadal trzymamy w tym gronie i choć dzis mnie nie bedzie to moze jutro uda sie i spotkamy sie:)!!!
- Turek 1800
- Świeżak
No wataha z 17-stki musimy wjechac do Swarzedza z pompą! mysle ze imprezka bedzie przyjemna. Pozdro dla Ciebie TUREK!! szkoda ze nie bedziesz z nami poganiał cóz nadrobimy !!! No i bardzo podoba mi sie Twoj pomysł z ŁAOWEM tam jest super! POZDRAWIAM
SLAWOL
SLAWOL
- SLAWOL VTX 1300
- Świeżak
Witam i pozdrawiam, a to link do paru zdjec z wypadu do Swarzędza to widzimy sie juz jutro z czescia z Nas.
http://picasaweb.google.pl/Patrykar24/S ... directlink
http://picasaweb.google.pl/Patrykar24/S ... directlink
- Patrykar_zzr600
- Świeżak
No co do sremu to widzimy sie jak wiem pod McDonaldem na franowie o 13:), a zatrzyna sie w sremie o 14. pozdro
- Patrykar_zzr600
- Świeżak
- SZYMON ZX-10R
- Świeżak
Lewa w górę
PRIORYTETOWA WIADOMOŚĆ :
Byłem miły jak w dzień slubu :) i JADEEEEE Z WAMI
Jutro będziemy pod Donaldem.Dla mnie może być hamburger [/b]
PRIORYTETOWA WIADOMOŚĆ :
Byłem miły jak w dzień slubu :) i JADEEEEE Z WAMI
Jutro będziemy pod Donaldem.Dla mnie może być hamburger [/b]
-
Komandos333 - Świeżak
Turek 1800 chłopie ogarnij się Dzięki za ten pozdrowionka...Spoko,nie wygryzę Cie,bo...a nie nic
Nic nie piszę w ilu na jutro będę bo nie wiem,na pewno w 2.Do końca z Wami "2 rodzinko" nie będe,bo najpóźniej muszę spadać o 16,bo jest parę planów.
Nic nie piszę w ilu na jutro będę bo nie wiem,na pewno w 2.Do końca z Wami "2 rodzinko" nie będe,bo najpóźniej muszę spadać o 16,bo jest parę planów.
-
Komandos333 - Świeżak
A tak w ogóle to WITKA całej grupie obecnej na lekcji
Hmm...dziś było parę osobników ze Stolicy,jak na jutro też są chętni to pod Pajo podlecimy o 12/30.
Hmm...dziś było parę osobników ze Stolicy,jak na jutro też są chętni to pod Pajo podlecimy o 12/30.
-
Komandos333 - Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe