Starsi forumowicze :)
Wilku111 napisał(a):Kto mi powie dlaczego Szpicer i Melvin mają bany?
No i mnie to ciekawi...
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Szpicer za wklejanie treści nieodpowiednich dostał 9 warna a co za tym idzie bana. A sprawy Melvina nie trzeba chyba wyjaśniać.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
cycu_rsko napisał(a):Bystry napisał(a):teraz cycek się trochę pozmieniało ;D ale to ja piłem karniaki 1 za 2a nie Ty
Nie moja wina ze nie przyjechales moto
Nom to też średnio moja wina

CalibraHunter napisał(a):jako, ze z sylwestra scigaczowego pt. Lodz 08/09 niewiele pamietam, to jestem za
Tą Panią chętnie poznam

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Spierdalajcie z tymi spotkaniami.
Post od Szpicera:
"jestescie przytłumieni z leksza co niektorzy... siedzcie sobie sami na tym forum wraz z napalencami i i znawcami na skuterach"
Post od Szpicera:
"jestescie przytłumieni z leksza co niektorzy... siedzcie sobie sami na tym forum wraz z napalencami i i znawcami na skuterach"
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Åšcigacz.pl
Przecież nikt Cie Wilku nie zmusza do spotykania się ; )
Ot co Szpicer receptą na całe zło, jest picie, znajomi i nie wpadanie na ściga ;] tylko raz na jakiś czas
Ot co Szpicer receptą na całe zło, jest picie, znajomi i nie wpadanie na ściga ;] tylko raz na jakiś czas

Ostatnio edytowano 11/1/2010, 22:38 przez Bystry, łącznie edytowano 1 raz
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Teraz też pale, ale staram się ograniczać 

-
Bystry - Stały bywalec
Jeszcze chwilkę temu zanim szpicu kupił F2 to ci ze skuterów byli przy nim prawdziwymi znawcami tematu. Niektórzy bradzo szybko po zakupie zostają prawdziwymi znawcami tematu a jak w 2 sezony zmienią 2 moto to już wogóle nie pogadasz. Naprawdę pewne zachowania są śmieszne. Stworzył się podział o którym napisał siekson, ci którzy są tu dłużej żądają super specjalnego traktowania, a ci którzy siedzieli nie mając moto gadali sobie normalnie, teraz jak kupili to na każdym kroku podkreślają istnienie userów drugiej według nich kategorii (tych co nie mają moto) i podkreślają że oni mają moto.Wilku111 napisał(a):Post od Szpicera:
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR pisze: Ale Ci co niemieli wczesniej (melvin,ja,wilku,gelo) nie pisali w dziale technika jazdy i niedoradzali powaznym ludziom motocykli.

-
Bystry - Stały bywalec
i dalej nie piszÄ…... dalej wszyscy spamujÄ… whydeparku, tylko bardziej cwani siÄ™ zrobili..
mimo to że Szpicera nawet trawię, to niestety muszę się zgodzić z Icidem...
mimo to że Szpicera nawet trawię, to niestety muszę się zgodzić z Icidem...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Ja jak nie miałem moto to faktycznie siedziałem w hydeparku tylko ale czytałem wszystkie działy.
Teraz już mam moto ale dalej gówno wiem więc się nie wypowiadam w innych działach chyba, że coś mi świta jak ktoś inny pisał.:>
Z tego co pamiętam Szpicer ma wszystkich "ważnych" ludzi na GG więc po co przepisujecie jego teksty?
Po to jest ban żeby się dana osoba nie wypowiadała...
A tak w ogóle to mam już ponad 1k postów, jestem już prawdziwym motocyklistą?;p
Teraz już mam moto ale dalej gówno wiem więc się nie wypowiadam w innych działach chyba, że coś mi świta jak ktoś inny pisał.:>
Z tego co pamiętam Szpicer ma wszystkich "ważnych" ludzi na GG więc po co przepisujecie jego teksty?
Po to jest ban żeby się dana osoba nie wypowiadała...
A tak w ogóle to mam już ponad 1k postów, jestem już prawdziwym motocyklistą?;p
-
patryk83 - Bywalec
pany nie robmy starszym uzytkownika smietniku w ich temacie
sam wczoraj naspamowalem i klucilem sie z Icidem ale widze ze usunal wszystkie posty (zamazanie dowodow)... przeniesmy gadki do rozmow w tloku a jakis mod niech troche wyczysci ten temat

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Ton wszystko przez ta zimę- jakby jej juz nie było to każdy wywietrzyłby głowe pod kaskiem i głupoty by wyleciały od razu.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
jordan23 napisał(a):Wytłumaczcie mi po co te kłótnie na każdym kroku na forum ? Nie rozumiem tego. Czytam też inne fora, i nie spotkałem się z takimi zachwoaniami niestetyDajcie na luz i będzie git
Z tego powodu iż na forum panuje ogólne przyzwolenie na luźne słownie rozmowy i wymiany zdań w tym kłótnie za które np melvin chyba i Czester bana mieli czy maja już nie pierwszy raz chyba:)
Ktoś kiedyś pozwolił na takie zachowanie i tak już zostało, że każdy mówi co ma na mysli i co do kogo ma.
Ja tam lubie swobodę wypowiedzi nawet jak jest duza różnica zdań ale niektórzy przeginają pałę i zbyt poważnie podchodzą do "forum" jak i wypowiedzi w Internecie co skutkuje róznymi epitretami w kierunku innych osób...
@limak14
jak będzie ciepło to zaraz ktoś powie, że skuterowcy wyjechali i zaczynaja się udzielać, że w klecie wakacje i gówniarzeria spamuje forum to nie pogoda tylko ludzie...
-
patryk83 - Bywalec
fajnie by było jak by ktoś nie usuwał moich postów, ew. mnie o tym poinformował czemu tak, a jak potrzeba to wrzucił warna ...

-
Bystry - Stały bywalec
mój opisywał ogól i w ogóle nikogo nie obrażał, a poszła wena do wszystkich z przekazem więc ...

-
Bystry - Stały bywalec
Re: Starsi forumowicze :)
SzpiceR napisał(a):Pany k.. gdzie wy sie podziewacie? Nikogo juz niema? Cichy tylko w technice jazdy pisze,Kravcio w ogole niesiedzi z Movim...Patty ma obowiązki...Icid powrocil zza grobu niedawno, Janek w ogole nie siedzi tylko na gadu, BA nawet pianka cos ostatnio niepisze :/ Poncza zbanowali. A gdzie Manhatan,Hefron,Grubas ku... nawet na widok posta YZF'a czy pana_blancika16 bym sie ucieszyl juz niemowie o starych wyjadaczach jak Lovtza zzubek Nef czy Pająk... Rozumiem ze pare osob zmienilo forum (Szafa, Pisio) Wiku udaje ze sie uczy u stuntuje swoja GPZ to moge zrozumiec ale reszta?! Sie pytam gdzie wy ku... jestescie!?
Człowieku man

-
Ciechan666 - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości