Starsi forumowicze :)
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
to tak samo jak ja, moto nie mam i co ? zabronicie mi pisać ? ... mam 19 lat i co ? nie mam dużo znajomych którzy śmigają na moto, ew. tych których na forum poznałem i co mi zrobicie ? siedze na forum od 2008 od września i co ? nie siedze od 2006 i co nie mogę też nic pisać ?elco napisał(a):Bywam na forum rzadziej niz zwykle, jeszcze rzadziej tutaj sie wypowiadam. Urzeduje na innym forum. Poza tym z roku na rok jest coraz mniej czasu. Studia, praca dorywczo, cala masa innych problemow...
Halo, ja to bym cofnął forum do 2008 tak jak ja tutaj przyszedłem, syf był, ale nie taki jak jest teraz... Szpicer kozak się zrobił przez 2 lata nie całe i ma sie za nie wiadomo kogo, połowa osób też się wypowiadają, a tak na prawdę nikogo takiego nie znają, nigdzie ich nie widać na zlotach ani nic, nie wypowiadają się ... zresztą ja wpadne zajrzę co się dzieje, bo nawet mi się pisać nie chce kłócić z nikim dogryzać sobie i w ogóle, ale te tematy większość są z dupy, ja wcześniej siedziałem wszędzie gdzie się dało czytałem, odpisywałem, bo miałem dużą chęć pisania i w ogóle nawet samego czytania, wyciągania wniosków, a teraz ? Spam ? Spam ? i jeszcze raz co ? ... SPAM ... ktoś pisał, że ile razy można powtarzać, że R1 nie nadaje sie na 1 moto, nom po co pisać jak już to było, wszystko było, więc po co w ogóle coś pisac ? jak już wszystko jest to zamknijcie forum i niech sobie ludzi tylko czytają bo już wszystko było ... piszta co chce ta ja i tak zajrze tutaj za jakiś czas, i nie bedzie mi sie chcialo szukać mojego szarego posta pośród "samych motocyklistów znawców na wszystkim i w ogóle " to bedzie jak igłą w stogu siana, ew. spamu ... jak coś to zapraszam na gg 5164699
Pozdro
Ostatnio edytowano 10/1/2010, 18:52 przez Bystry, łącznie edytowano 1 raz
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
jak bys chciał jedną flaszkę na tyle osób nawet 2 to nie ma sensu
chyba, że każdy ze swoją wpadnie 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Bystry napisał(a):jak bys chciał jedną flaszkę na tyle osób nawet 2 to nie ma sensuchyba, że każdy ze swoją wpadnie
Nie napisał ilo litrowa ma byc ta flaszka

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
teraz cycek się trochę pozmieniało ;D ale to ja piłem karniaki 1 za 2
a nie Ty 

-
Bystry - Stały bywalec
na każdym forum od jakiegoś roku wszyscy sieją lipe, siano, preclują, spamuja etc. więc już nigdzie mi się siedzieć nie chce i czytać głupot i siana spamu... więc najlepiej imprezka gdzieś nie daleko Łodzi ; ) jak coś to gg 

-
Bystry - Stały bywalec
sorki ze sie wpieprzam do lodzi mam niedaleko i ze zwyrolami z forum bym sie napil... :twsited: jest ktos chetny na krk?
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
lodzi ... hmmmmm moze znow swieto burakow i ogorkow pod łodzia tam gfzie ostatnio ? 

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
więc Łódź to ( bez awantur mi tutaj proszę ) najlepsze Miasto do picia 

-
Bystry - Stały bywalec
jako, ze z sylwestra scigaczowego pt. Lodz 08/09 niewiele pamietam, to jestem za 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl