Starsi forumowicze :)
Wilku111 napisał(a):Kto mi powie dlaczego Szpicer i Melvin mają bany?
No i mnie to ciekawi...
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
			- 

limak14
- VIP Åšcigacz.pl
Szpicer za wklejanie treści nieodpowiednich dostał 9 warna a co za tym idzie bana. A sprawy Melvina nie trzeba chyba  wyjaśniać.

- 

icid
- VIP Åšcigacz.pl
- 

icid
- VIP Åšcigacz.pl
cycu_rsko napisał(a):Bystry napisał(a):teraz cycek się trochę pozmieniało ;D ale to ja piłem karniaki 1 za 2a nie Ty
Nie moja wina ze nie przyjechales moto
Nom to też średnio moja wina

CalibraHunter napisał(a):jako, ze z sylwestra scigaczowego pt. Lodz 08/09 niewiele pamietam, to jestem za
Tą Panią chętnie poznam
 już żałuję, że mnie tam nie było
 już żałuję, że mnie tam nie było  miał bym z kim porozmawiać, a tak to ...  więc jak coś to numer znacie
 miał bym z kim porozmawiać, a tak to ...  więc jak coś to numer znacie  ew. numery
 ew. numery  więc jak coś to pisać
 więc jak coś to pisać 
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
 | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami
 | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami  |  | www.motoautostrada.pl
 |  | www.motoautostrada.pl- 

Bystry
- Stały bywalec
Spierdalajcie z tymi spotkaniami.
Post od Szpicera:
"jestescie przytłumieni z leksza co niektorzy... siedzcie sobie sami na tym forum wraz z napalencami i i znawcami na skuterach"
				Post od Szpicera:
"jestescie przytłumieni z leksza co niektorzy... siedzcie sobie sami na tym forum wraz z napalencami i i znawcami na skuterach"
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
			- 

Wilku111
- VIP Åšcigacz.pl
Przecież nikt Cie Wilku nie zmusza do spotykania się ; )
Ot co Szpicer receptą na całe zło, jest picie, znajomi i nie wpadanie na ściga ;] tylko raz na jakiś czas

Ot co Szpicer receptą na całe zło, jest picie, znajomi i nie wpadanie na ściga ;] tylko raz na jakiś czas

Ostatnio edytowano 11/1/2010, 22:38 przez Bystry, łącznie edytowano 1 raz

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

Bystry
- Stały bywalec
Teraz też pale, ale staram się ograniczać 

Bystry
- Stały bywalec
Jeszcze chwilkę temu zanim szpicu kupił F2 to ci ze skuterów byli przy nim prawdziwymi znawcami tematu. Niektórzy bradzo szybko po zakupie zostają prawdziwymi znawcami tematu a jak w 2 sezony zmienią 2 moto to już wogóle nie pogadasz. Naprawdę pewne zachowania są śmieszne. Stworzył się podział o którym napisał siekson, ci którzy są tu dłużej żądają super specjalnego traktowania, a ci którzy siedzieli nie mając moto gadali sobie normalnie, teraz jak kupili to na każdym kroku podkreślają istnienie userów drugiej według nich kategorii (tych co nie mają moto) i podkreślają że oni mają moto.Wilku111 napisał(a):Post od Szpicera:
- 

icid
- VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR pisze: Ale Ci co niemieli wczesniej (melvin,ja,wilku,gelo) nie pisali w dziale technika jazdy i niedoradzali powaznym ludziom motocykli.

Bystry
- Stały bywalec
i dalej nie piszÄ…... dalej wszyscy spamujÄ…  whydeparku, tylko bardziej cwani siÄ™ zrobili..
mimo to że Szpicera nawet trawię, to niestety muszę się zgodzić z Icidem...
				mimo to że Szpicera nawet trawię, to niestety muszę się zgodzić z Icidem...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Åšcigacz.pl
Ja jak nie miałem moto to faktycznie siedziałem w hydeparku tylko ale czytałem wszystkie działy.
Teraz już mam moto ale dalej gówno wiem więc się nie wypowiadam w innych działach chyba, że coś mi świta jak ktoś inny pisał.:>
Z tego co pamiętam Szpicer ma wszystkich "ważnych" ludzi na GG więc po co przepisujecie jego teksty?
Po to jest ban żeby się dana osoba nie wypowiadała...
A tak w ogóle to mam już ponad 1k postów, jestem już prawdziwym motocyklistą?;p

Teraz już mam moto ale dalej gówno wiem więc się nie wypowiadam w innych działach chyba, że coś mi świta jak ktoś inny pisał.:>
Z tego co pamiętam Szpicer ma wszystkich "ważnych" ludzi na GG więc po co przepisujecie jego teksty?
Po to jest ban żeby się dana osoba nie wypowiadała...
A tak w ogóle to mam już ponad 1k postów, jestem już prawdziwym motocyklistą?;p
- 

patryk83
- Bywalec
pany nie robmy starszym uzytkownika smietniku w ich temacie  sam wczoraj naspamowalem i klucilem sie z Icidem ale widze ze usunal wszystkie posty (zamazanie dowodow)... przeniesmy gadki do rozmow w tloku a jakis mod niech troche wyczysci ten temat
 sam wczoraj naspamowalem i klucilem sie z Icidem ale widze ze usunal wszystkie posty (zamazanie dowodow)... przeniesmy gadki do rozmow w tloku a jakis mod niech troche wyczysci ten temat
				 sam wczoraj naspamowalem i klucilem sie z Icidem ale widze ze usunal wszystkie posty (zamazanie dowodow)... przeniesmy gadki do rozmow w tloku a jakis mod niech troche wyczysci ten temat
 sam wczoraj naspamowalem i klucilem sie z Icidem ale widze ze usunal wszystkie posty (zamazanie dowodow)... przeniesmy gadki do rozmow w tloku a jakis mod niech troche wyczysci ten tematProdukcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
			Blady 900 puk puk puk
- 

Konio
- Mieszkaniec forum
Ton wszystko przez ta zimę- jakby jej juz nie było to każdy wywietrzyłby głowe pod kaskiem i głupoty by wyleciały od razu.
				http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
			- 

limak14
- VIP Åšcigacz.pl
jordan23 napisał(a):Wytłumaczcie mi po co te kłótnie na każdym kroku na forum ? Nie rozumiem tego. Czytam też inne fora, i nie spotkałem się z takimi zachwoaniami niestetyDajcie na luz i będzie git
Z tego powodu iż na forum panuje ogólne przyzwolenie na luźne słownie rozmowy i wymiany zdań w tym kłótnie za które np melvin chyba i Czester bana mieli czy maja już nie pierwszy raz chyba:)
Ktoś kiedyś pozwolił na takie zachowanie i tak już zostało, że każdy mówi co ma na mysli i co do kogo ma.
Ja tam lubie swobodę wypowiedzi nawet jak jest duza różnica zdań ale niektórzy przeginają pałę i zbyt poważnie podchodzą do "forum" jak i wypowiedzi w Internecie co skutkuje róznymi epitretami w kierunku innych osób...
@limak14
jak będzie ciepło to zaraz ktoś powie, że skuterowcy wyjechali i zaczynaja się udzielać, że w klecie wakacje i gówniarzeria spamuje forum to nie pogoda tylko ludzie...
- 

patryk83
- Bywalec
fajnie by było jak by ktoś nie usuwał moich postów, ew. mnie o tym poinformował czemu tak, a jak potrzeba to wrzucił warna ...

Bystry
- Stały bywalec
mój opisywał ogól i w ogóle nikogo nie obrażał, a poszła wena do wszystkich z przekazem więc ...

Bystry
- Stały bywalec
Re: Starsi forumowicze :)
SzpiceR napisał(a):Pany k.. gdzie wy sie podziewacie? Nikogo juz niema? Cichy tylko w technice jazdy pisze,Kravcio w ogole niesiedzi z Movim...Patty ma obowiązki...Icid powrocil zza grobu niedawno, Janek w ogole nie siedzi tylko na gadu, BA nawet pianka cos ostatnio niepisze :/ Poncza zbanowali. A gdzie Manhatan,Hefron,Grubas ku... nawet na widok posta YZF'a czy pana_blancika16 bym sie ucieszyl juz niemowie o starych wyjadaczach jak Lovtza zzubek Nef czy Pająk... Rozumiem ze pare osob zmienilo forum (Szafa, Pisio) Wiku udaje ze sie uczy u stuntuje swoja GPZ to moge zrozumiec ale reszta?! Sie pytam gdzie wy ku... jestescie!?
Człowieku man
 Ja jestem na forum chyba ze cztery lata. Postów mam mało, bo więcej czytam niż się udzielam. A jak jest zima i jest zimno, to staram się tu nie zaglądać, żeby mnie złość nie brała, że jest zima i że jest zimno i że jeździć nie mogę
 Ja jestem na forum chyba ze cztery lata. Postów mam mało, bo więcej czytam niż się udzielam. A jak jest zima i jest zimno, to staram się tu nie zaglądać, żeby mnie złość nie brała, że jest zima i że jest zimno i że jeździć nie mogę 
- 

Ciechan666
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości