Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi.
za ciasny but jest do dupy bo krępuje ruchy
noga w sumie nie może latac ale nie powinna byc scisnięta ja jak kupowałem to okazyjnie kupiłem 661
miałem wtedy rozmiar 39 kupiłem rozmiar 44
i w butach sie super czułem nakładałem kiedys inne buty jedne np 42 to były takie jakby ciasnawe :d ale to były jakies tanie buty
wiec może to przez ich złe wykonanie. jedyny problem z tym rozmiarem 44 jest taki że mam za chudą noge xD i klamry mi sie czasem odpinają
bo są naciągnięte. pozatym rozmiar pasuje do dzis
dzis mam ze 42 rozmiar
P a ogólnie najlepiej jest pójsc do sklepu i poprzymierzac konkretne modele i rozmiary

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
A jak myslicie o tych http://www.allegro.pl/item851963659_but ... aniej.html
Dobra firma weszly by na moja noge?:D dobrze by sie jezdzilo?
Dobra firma weszly by na moja noge?:D dobrze by sie jezdzilo?
KX250F
-
wawzon - Bywalec
cztery napisał(a):Tak...... Nie chce Ci ubliżać, ale takie wyniki nie są możliwe na 7 czy tam 8 konną maszynę.......
co ty mi tu pierdoli..z!!
według Ciebie ta maszyna ile powinna jechac na takich ustawieniach?
nie wierzysz?? poszukaj sobie tematów jak jeszcze ją mialem..
ale to już twój problem

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
wawzon moim zdaniem dobre. Jeżeli jesteś w wieku kiedy jeszcze rośniesz to tym bardziej musisz kupić większy rozmiar, bo za pól roku co zrobisz z nimi. Lepiej numer większe niż o nr za małe.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
on pisał o 50
ale czy ja wiem czy przymuły moze po prostu poblokowane ;D jak pisałem 125 raczej nie mają blokad
kazdy moto pójdzie tak samo kazda dt 50 wycisnie tyle samo oczywiscie zalezy od stanu technicznego trup nie pojedzie tyle co z tego samego roku moto po remoncie ;D ale silnikowo mają te same osiągi ;D i kazdego da sięzmodyfikowac żeby jeszcze lepiej szedł

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
motor motorowi nie równy, jeżeli chodzi o używki
wszystko zjależy od jeźdzca i i stanu technicznego
jak napisał heniuś
nowe tak samo powinny isc jak starsze
silniki siedzÄ… podobne, a moze i takie same
kwestia zdjęcia blokad, dotarcia silnika i dbania o niego...
no i zębatki tez dużo dają jeżeli chodzi o osiągi
wszystko zjależy od jeźdzca i i stanu technicznego
jak napisał heniuś

nowe tak samo powinny isc jak starsze
silniki siedzÄ… podobne, a moze i takie same
kwestia zdjęcia blokad, dotarcia silnika i dbania o niego...
no i zębatki tez dużo dają jeżeli chodzi o osiągi
-
Bostorn - Moderator
własnie. jak moto z 96 roku czy moto z 2000 roku z tym samym silnikiem podobnie eksploatowane to powinny isc tak samo chyba że ta nowsza np jest cięższa albo cos. kumpel miał dt 50 z 2003 roku SM wersja. ja miałem zwykłą ale z tyłu miałem kostke 110 chyba. to i tak moja była duzo lżejsza. nie wiem czemu rama niby była taka sama. moze u niego te koła ważyły tak duzo. ale silnik był identyczny
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
felgi sm są holernie ciężkie
kiedyś wiozłem rowerem koło z oponą od sendy ;d
powiem tyle że myślałem że mi ręce odpadną....
krosowa opona z felgą waży o wiele mniej :O
kiedyś wiozłem rowerem koło z oponą od sendy ;d
powiem tyle że myślałem że mi ręce odpadną....
krosowa opona z felgą waży o wiele mniej :O
-
Bostorn - Moderator
odkręcasz taką śrubkę przy tarczy co ją masz tak aby leciał z niej płyn bądź w przypadku zapowietrzenia gaz. To wszystko robisz na wciśniętym do oporu hamulcu ;]] , czynnosc powtarzasz kilkakrotnie
pozdrawiam
pozdrawiam
Chłopak z pasją i marzeniami związanymi z motoryzacją 

-
cztery - Świeżak
No wreszcie koniec swiat i koniec jedzenia !:D Czas zajac sie czyms tworczym np. posmigac po torze
Mam do was pytanko. W zwiazku z tym ze musze wymienic zebatki i lancuch. Jakie beda lepsze oryginalne KTM'a czy jakies zamienniki ?

Mam do was pytanko. W zwiazku z tym ze musze wymienic zebatki i lancuch. Jakie beda lepsze oryginalne KTM'a czy jakies zamienniki ?
- kamik555
- Świeżak
..., a byłeś zadowolony z dotychczasowych. Jak tak, to takie same. Nie opłaci się generalnie oszczędzać na napędzie.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
Chłopaki jeżdżę Yamahą Wr 200 (2t) z 1992r i nie mogę znaleźć tłoków do niej (i innych części), jakby ktoś się orientował gdzie można dostać części do niej to proszę o odpowiedź, będę bardzo wdzięczny.

- lengus
- Świeżak
-
wawzon - Bywalec
jeszcze raz, stawiaj przecinki. wlałes paliwo z olejem do 4T i wlałes to do baku 2T ? czy wlałes paliwo zmieszane z olejem do 2T i wlałes do 4t ?
jeżeli wlałes paliwo zmieszane z olejem do przekładni do 4T to zależy od jazdy jak odpaliłes chwile popyrkałes nic sie nie powinno stac. jak ostro dawałes w palnik tłok moze byc lekko przeszlifowany. jeszcze zalezy jaki olej i jaka proporcja. i pewnie ci okopciło cały wydech swiece i tłok
jak nalałes zmieszaną benzyne do baku 4T to nic sie nie stanie pozatym że moze troche kopcic i również okopcic troche wydech swiece tłok z racji tego że miał podwójną dawke oleju ( ze skrzyni i ten dolany do benzyny ) w przypadku 4T raczej nie ma zagrożenia
jeżeli wlałes paliwo zmieszane z olejem do przekładni do 4T to zależy od jazdy jak odpaliłes chwile popyrkałes nic sie nie powinno stac. jak ostro dawałes w palnik tłok moze byc lekko przeszlifowany. jeszcze zalezy jaki olej i jaka proporcja. i pewnie ci okopciło cały wydech swiece i tłok

jak nalałes zmieszaną benzyne do baku 4T to nic sie nie stanie pozatym że moze troche kopcic i również okopcic troche wydech swiece tłok z racji tego że miał podwójną dawke oleju ( ze skrzyni i ten dolany do benzyny ) w przypadku 4T raczej nie ma zagrożenia
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 18 gości