Servisy Godne polecenia
Servisy Godne polecenia
Postanowiłem założyć nowy temat gdyż jest spory bałagan z serwisami na forum każdy pyta o jakiś serwis zamieszcza temat z złym dziale i robi się bałagan. Od dziś w tym temacie piszemy o serwisach które dały radę, proszę o przyklejenie takiego tematu może się przyjmie...
jako pierwszy polecam ASO Yamaha ul.Połczyńska warszawa serwisuję od 3 lat swój motocykl pełna profeska i zawsze wszystko miło i fachowo.
jako pierwszy polecam ASO Yamaha ul.Połczyńska warszawa serwisuję od 3 lat swój motocykl pełna profeska i zawsze wszystko miło i fachowo.
-
YZF R1 - Moderator
YZF, jezeli uprawnienia moderatora na to pozwalaja proponuje przykleic ten temat w tym dziale. To az dziwne, ze na tym forum jeszcze takiego tematu nie ma.
Zeby nie bylo offtopu:
Honda Grudzinski Swidnica.
Motorrad Yamaha Wałbrzych
Dwa profesjonalne serwisy z dobrze wyszkolonymi mechanikami.
Zeby nie bylo offtopu:
Honda Grudzinski Swidnica.
Motorrad Yamaha Wałbrzych
Dwa profesjonalne serwisy z dobrze wyszkolonymi mechanikami.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Moto-GP Lublin to mój typ, i nie dlatego że tam dorabiam ale dlatego ,że mają spoko podejście do klienta
www.moto-gp.pl
www.moto-gp.pl
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
jeśli chodzi o województwo lubelskie, to jest pewien gościu, który miał zakładać oficjalny biznes na warsztat. Jak to w życiu, pozostały tylko plany. Chłopak robi bardzo dobrze i dokładnie, przyjeżdżają do niego ludzie aż spod Rzeszowa. Często widać tam wynalazki w stylu K7, F4 itp. Sam robiłem u niego kilka razy ER5, kolega GS500, R6. Wszyscy zadowoleni, szczególnie z ceny i jakości pracy.
Miasto to Krasnystaw (ok. 50km na południe od Lublina). Jakby ktoś chciał, to namiar mogę podać na priv.
Miasto to Krasnystaw (ok. 50km na południe od Lublina). Jakby ktoś chciał, to namiar mogę podać na priv.
- Thomsonicus
- Świeżak
Jakby ktoś chciał naprawić swój motocykl ,a nie chce długo czekać - to odkryłem niedawno nowy serwis we wrocławiu.,Jako iż jest nowy nie są obłożeni terminami i serwisują 'od reki'.Byłem tam jakiś czas temu z gs`em i jestem zadowolony. .Serwis 'AUDAX' jest na ulicy robotniczej 5 kolo swiebodzkiego.Numer do nich 781 492 542.
GS 500-> RF 900
- spiro54
- Świeżak
Yamaha Orang Motor , Łomianki ul:kolejowa 97 , szybko i dobrze a co najwazniejsze jak na serwis to ceny przystepne ;]
-
Lordzik - Świeżak
Jeżeli chodzi o Poznań :
ul. Opolska przy szpitalu. Koleś naprawde konkretny i zna sie na rzeczy. Szybka i fachowa robota gwarantowana.
ul. Opolska przy szpitalu. Koleś naprawde konkretny i zna sie na rzeczy. Szybka i fachowa robota gwarantowana.
-
turboponczek - MEGA TROLL
Tego serwisu nie moge polecic, ze wzgledu na mechanika, ktory tam pracuje. Chlopak sie myli, jest chaotyczny, typ cwaniaczka, ktory wie wszystko najlepiej i nawet nie chce sluchac, co klient ma do powiedzenia. Wczesniej pracowal w Bradosie, potem zniknal gdzies na rok i teraz sie tam objawil. Dwa razy dotykal sie mojej maszyny i nigdy wiecej - szkoda zycia. Lepiej pojechac do serwisow, ktore maja jakas renome a fakt, ze AUDAXIE robia od reki to chyba najlepszy dowod na to, ze klientow tam nie ma, mimo srodka sezonu.
Moim zdaniem to serwis dla desperatow. Zreszta lokalizacja jak i wyglad miejsca pozostawia wiele do zyczenia.
ja polecam reymonta.
Moim zdaniem to serwis dla desperatow. Zreszta lokalizacja jak i wyglad miejsca pozostawia wiele do zyczenia.
ja polecam reymonta.
spiro54 napisał(a):Jakby ktoś chciał naprawić swój motocykl ,a nie chce długo czekać - to odkryłem niedawno nowy serwis we wrocławiu.,Jako iż jest nowy nie są obłożeni terminami i serwisują 'od reki'.Byłem tam jakiś czas temu z gs`em i jestem zadowolony. .Serwis 'AUDAX' jest na ulicy robotniczej 5 kolo swiebodzkiego.Numer do nich 781 492 542.
- hornet77
- Świeżak
Jeśli chodzi o Warszawę to polecam nieautoryzowany serwis motocykli Ducati.
Theodor Moto
Warszawa, ul. Jutrzenki 121.
Na tych motocyklach zn się jak nikt w okolicy.
Theodor Moto
Warszawa, ul. Jutrzenki 121.
Na tych motocyklach zn się jak nikt w okolicy.
Ostatnio edytowano 26/12/2024, 22:44 przez Raczek_6, łącznie edytowano 2 razy
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Szczecin i okolice
Co prawda jestem pracownikiem serwisu o którym pisze, jednak nie chce by była to typowa reklama a raczej zachęta do odwiedzin i skorzystania z oferty hamowni warsztatu i serwisu opon i późniejszej wydaniu opinij na ten temat. Zapraszami komentujcie!!! motor-serwis.pl - Stargard
- motor-serwis.pl
- Świeżak
Ja takze z poznania moge polecic MOTO REXa na ul, bukowskiej 35 bardzo w porzadku mechanicy zwłaszcza ten w okularach, jak chcesz cos sam robic a nie wiesz czegos mi we wszystkim podpowiedział i wyjasni a takze niektóre rzeczy których nie potrafie zrobic robie u nich i wszystko bezproblemowo. Jesli chodzi o czesci to ceny w porównaniu z allgro wysokie ,ale mówimy o serwisie.Polecam
Suzuki GSX1300R (BIAŁA DAMA) Moja Kruszynka !!!!!!!!!
Suzuki GSX1100EF( stara laleczka)
Suzuki GSX1100EF( stara laleczka)
- kalafioro
- Świeżak
Kri-100 napisał(a):Ktos jeszcze moze polecic jakis serwis w Poznaniu?najlepiej taki w ktorym odpicuja mi cale moto przez zime i nie zedra mega duzo...
Jak sie nazywa ten serwis na Opolskiej?
Adam-Motocykle w google znajdziesz...
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
Zimowanie Motocykli 50zł/miesiac + Serwis
Witam. Chciał bym zaoferować zimowanie Motocykli w ciepłym ogrzewanym warsztacie.
Jednoczesnie Motocykl moze zostac przygotowany do nowego sezony
Opłata 50zł miesiecznie. Istnieje mozliwosć transportu Motocykla do Serwisu i później z powrotem na wskazany adres.
Podczas zimowania akumulator z motocykla jest co miesiąc doładowywany.
Pełen serwis Motocykli i skuterów. Konkurencyjne cenny. Zapraszam
Serwis MotoWit ul. Koniczynowa 13 Warszawa- Zacisze
tel. 505-474-968
Jednoczesnie Motocykl moze zostac przygotowany do nowego sezony
Opłata 50zł miesiecznie. Istnieje mozliwosć transportu Motocykla do Serwisu i później z powrotem na wskazany adres.
Podczas zimowania akumulator z motocykla jest co miesiąc doładowywany.
Pełen serwis Motocykli i skuterów. Konkurencyjne cenny. Zapraszam
Serwis MotoWit ul. Koniczynowa 13 Warszawa- Zacisze
tel. 505-474-968
- Serwis MotoWit
- Świeżak
Witam Serdecznie,
Oferuję serwis motocykli japońskich, włoskich:
Wymiana oleju i filtrów, sprzęgła.
Zawieszenie przód i tył: regulacja, regeneracja, naprawa.
Układ przeniesienia napędu: wymiana.
Układ hamulcowy: wymiana tarcz, klocków, płynu hamulcowego.
Elektryka: wymiana świec, montaż oświetlenia LED i XENON, odpalanie z pilota itp.
Wszystkim zajmuję się osobiście wraz z elektrykiem mechanikiem, ceny konkurencyjne bo bez VATu
Mały warsztat pod Warszawą ( Wiązowna k.Góraszki )
serwis@prowarsztat.pl
Oferuję serwis motocykli japońskich, włoskich:
Wymiana oleju i filtrów, sprzęgła.
Zawieszenie przód i tył: regulacja, regeneracja, naprawa.
Układ przeniesienia napędu: wymiana.
Układ hamulcowy: wymiana tarcz, klocków, płynu hamulcowego.
Elektryka: wymiana świec, montaż oświetlenia LED i XENON, odpalanie z pilota itp.
Wszystkim zajmuję się osobiście wraz z elektrykiem mechanikiem, ceny konkurencyjne bo bez VATu
Mały warsztat pod Warszawą ( Wiązowna k.Góraszki )
serwis@prowarsztat.pl
SV650
- dzerk
- Świeżak
Kolejny polecany prze ze mnie serwis to:
Cocoroach
Warszawa
Ul, Jutrzenki 121
Chłopaki specjalizują się w KTM, Husqvarna - jednocylindrowych, oraz przeróbkach motocykli na tor (
kawasaki, BMW, czy Supermoto ) jak i do Off Roadu.
Cocoroach
Warszawa
Ul, Jutrzenki 121
Chłopaki specjalizują się w KTM, Husqvarna - jednocylindrowych, oraz przeróbkach motocykli na tor (
kawasaki, BMW, czy Supermoto ) jak i do Off Roadu.
Ostatnio edytowano 26/12/2024, 22:49 przez Raczek_6, łącznie edytowano 4 razy
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Powrót do Mechanika motocyklowa