Servisy Godne polecenia
W okolicy Łodzi, Koluszek i Piotrkowa Tryb. polecam MOTODROM w Brzezinach - http://www.motodrom.com.pl/
-
sonthin - Świeżak
W Lublinie polecam serwis MOTO-GP. Serwisowałem tam motocykl już kilka razy i musze przyznać, że chłopaki znają się na robocie, a w dodatku da rade negocjować ceny. Dobre podejście do klienta i można po serwisie na spokojnie pogadać co i jak zostało zrobione. Szanują klienta i to się ceni więc warto tam zajrzeć. Jak narazie jestem zadowolony.
-
oleeee - Świeżak
Okuniem k. Warszawy - Motor sport serwis. Facet niedawno otworzyl serwis i sam pracuje na siebie. Dowiedzialem się o tym serwisie od znajomego. Ten czlowiek przyklada się do swojej pracy i jest jednym z najuczciwszych i najbardziej honorowych ludzi jakich poznalem. Zależy mu na dobrej opinii dlatego się stara robić pożądnie.
http://motorsportserwis.pl/MotorSportSerwis/MENU.html
http://motorsportserwis.pl/MotorSportSerwis/MENU.html
FZR 1000
-
grzybek124 - Świeżak
-
dominik528 - Świeżak
Inowrocław - Bydgoszcz
Witam, ja mogę polecić serwis w Złotnikach kujawskich, trasa Bydgoszcz - Inowrocław, profesjonalny sprzęt diagnostyczny Gutmann, moja cebula śmiga jak nowo narodzona, znajomi robili R6, R1, ZX6R i motocykle jakby dostawały nową duszę, kontakt dla zainteresowanych 603460848
-
przpil84 - Świeżak
Łódź
Rut-Mar ul. 1 Maja 31/33
Przyjazna obsługa dobre ceny
Tuszyn
Rober Wagner.
Bardzo dobry mechanik, lecz ciężko go złapać.
Rut-Mar ul. 1 Maja 31/33
Przyjazna obsługa dobre ceny

Tuszyn
Rober Wagner.
Bardzo dobry mechanik, lecz ciężko go złapać.
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
-
Honest_Sith - Świeżak
Witam chce wam polecic warsztat
Witam chce wam polecic specjaliste od motorów quadów i skuterów, Gosc zajmuje sie Spawanie ram motocyklowych do dowolnego silnika (stalowych)
Remonty silników i skrzyń biegów (motocykli dostepnych na polskim rynku)
Przebudowa, remont i odbudowa. (także motocykli rosyjskich).
Budowa motocykli i wszelkich pojazdów według pomyslu zamawiajacego.
Przeglady i naprawy wszystkich jednosladów i maszyn z silnikami spalinowymi.
Projektowanie i wycinanie naklejek (sitodruk, ploter,kalkomania)
[shadow=000000][shadow=red]TEL 504-290-161[/shadow][/shadow]
naprawde go polecam dla zainteresowanych prowadzi swoja dzialalnosc w osowiec kolo grodziska mazowieckiego, 15km ok Pruszkowa lub 5km od trasy katowickiej na wysokosci żabiej woli.
Remonty silników i skrzyń biegów (motocykli dostepnych na polskim rynku)
Przebudowa, remont i odbudowa. (także motocykli rosyjskich).
Budowa motocykli i wszelkich pojazdów według pomyslu zamawiajacego.
Przeglady i naprawy wszystkich jednosladów i maszyn z silnikami spalinowymi.
Projektowanie i wycinanie naklejek (sitodruk, ploter,kalkomania)
[shadow=000000][shadow=red]TEL 504-290-161[/shadow][/shadow]
naprawde go polecam dla zainteresowanych prowadzi swoja dzialalnosc w osowiec kolo grodziska mazowieckiego, 15km ok Pruszkowa lub 5km od trasy katowickiej na wysokosci żabiej woli.
- Wojtas85
- Świeżak
jakis kontakt do tego specjalisty z okolic grodziska?
powaznie polecasz? solidny?
powaznie polecasz? solidny?
Bo życie jest po to, by śmigać na moto! 

-
Honest_Sith - Świeżak
Szukam miejsca gdzie mogę przeprowadzić przegląd swojego moto w Płocku lub okolicach. Jeśli ktoś dysponuje wiedzą, mógłby zamieścić również kontakt oraz cennik wykonywanych usług itp.
Life 4 This
-------------------------------------
Yamaha FZ6 Fazer 2004
-------------------------------------
Yamaha FZ6 Fazer 2004
- shoooter
- Świeżak
Witam, postawiłem sobie za cel lekko naprowadzić ludzi którzy maja zamiar korzystać serwisumotocyklon. Naciągnięcie łańcucha przez ten serwis spowodowało, ze zaczął mi strzelać i walenie spowodowane tym strzelaniem mogło po jakimś czasie pewnie spowodować rwę kulszową, tak było delikatne...wróciłem tam i przedstawilem sytuację, mechanik rozejrzał się i powiedział, ze jest ok i się jeszcze rozejdzie lekko. Po pewnym czasie jednak sie nie rozszedł więc pojechałem do innego serwisu MOTO RP w Przeźmierowie, tam mechanik z powagą starał się powiedzieć, że koło było krzywo założone...Poza tym mechanik w motocyklonie nie potrafił mi powiedzieć na jakiej pozycji kranika jeździć i zostawiać na dłuższy postój. Tak wygląda moja krótka historia z serwisami z Poznaniu, nie miałem zamiaru nikogo oczerniać czy reklamować, po prostu napisałem jak było ku przestrodze dla innych. Pozdrawiam.
- ktototaki
- Świeżak
ktototaki przenieś swój post tutaj
viewtopic.php?p=527797#527797
viewtopic.php?p=527797#527797
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Czy ktoś korzysał z usług serwisu Kawasaki w Toruniu na ulicy Poznańskiej 196? Czy ten serwis jest godny polecenia przez kogoś ? Jak u nich z obsługą i jakością prowadzonych usług? Czy dokonują wszystkich napraw i ustawień silnika? O cene nie pytam bo to pewnie jak każdy autoryzowany serwis kasują... Z góry dzięki
- kamilzx636
- Świeżak
witam czy ktoś naprawiał motocykl w serwisie motocyklowym FUKS OLsztyn na ul Lubelskiej 19 może jakies opinie pozdrawiam
przedtem gpz 500 teraz zx7r
-
peter gpz 500 - Świeżak
Powrót do Mechanika motocyklowa