Servisy Godne polecenia
Witam chlopaki,
Chcialbym polecic wam lakiernika, kolesia z Poznania.
Oddalem do niego do pomalowania kawe zx6r i cud miod wyszlo!
a kosztowala mnie cala: czacha owiewki bak zadupek. 1000zl z farba!
Ale mega pomalowane w perle!
Czas oczekiwania to mowil roznie, ale moich czesci nie mialem prawie tydzien, ale co to jest jak sie juz cos robi na zicher.
Robi garazowo, nie zadna firma, ale bardzo rzetelnie
tel do niego 693008316
Chcialbym polecic wam lakiernika, kolesia z Poznania.
Oddalem do niego do pomalowania kawe zx6r i cud miod wyszlo!
a kosztowala mnie cala: czacha owiewki bak zadupek. 1000zl z farba!
Ale mega pomalowane w perle!
Czas oczekiwania to mowil roznie, ale moich czesci nie mialem prawie tydzien, ale co to jest jak sie juz cos robi na zicher.
Robi garazowo, nie zadna firma, ale bardzo rzetelnie
tel do niego 693008316
- de_Cura
- Świeżak
Radom
Autoryzowany dealer BMW i Yamaha
teraz sie na grouponie wyświetlają więc tym bardziej polecam
50 zł zamiast 150 zł: kompleksowy przegląd techniczny motocykla, skutera lub quada w Moto Radom
plus rabatu na zakupy i na warsztat
http://www.groupon.pl/oferty/radom
Autoryzowany dealer BMW i Yamaha
teraz sie na grouponie wyświetlają więc tym bardziej polecam
50 zł zamiast 150 zł: kompleksowy przegląd techniczny motocykla, skutera lub quada w Moto Radom
plus rabatu na zakupy i na warsztat
http://www.groupon.pl/oferty/radom
- smigambochce
- Świeżak
W okresie zimna panującego na dworze osoby chcące serwisować moto w serwisie MotoWit oferuje transport motocykla do serwisu jak i do domu za free.
Zapraszamy
www.motowit.com
Warszawa Zacisze ul. koniczynowa 13 tel. 505-474-968
Zapraszamy
www.motowit.com
Warszawa Zacisze ul. koniczynowa 13 tel. 505-474-968
- MotoWit
- Świeżak
WARSZAWA
Polecam ten serwis, przede wszystkim przez bardzo profesjonalne podejście do motocykli jak również do klienta. No i co jest również ważne - nie jest drogi.
DEPOT RACING
Michał Szrama
ul. Farbiarska 5
Warszawa
tel. 501 834 537
Polecam ten serwis, przede wszystkim przez bardzo profesjonalne podejście do motocykli jak również do klienta. No i co jest również ważne - nie jest drogi.
DEPOT RACING
Michał Szrama
ul. Farbiarska 5
Warszawa
tel. 501 834 537
Honda CBF 600 S
- an4y
- Świeżak
Oferuję naprawy motocykli powypadkowych ( od początku do końca ) oraz serwis z możliwością transportu ( wymiana klocków, oleju, uszczelniaczy, łożysk itp itd ). Mogę również przyjąć kilka motocykli w celu przezimowania gdyby ktoś miał z tym problemy, garaż oczywiście ogrzewany i z alarmem( Serock 40km na północ od W-wy ). W razie zainteresowania więcej informacji udzielę pod numerem telefonu 696109444 Paweł ( pon-pt dzwonić po 15, w weekend jestem cały czas pod telefonem ) Pozdrawiam
- creator_gsxr
- Świeżak
witam posiadam yamahę thundercat szukam jakiego dobrego serwisu z okolic Krakowa może możecie polecić jakiś dobry ??
- grzecho2022
- Świeżak
Polecam gorąco serwis MotoPit Radziszowa
Polecam serwis z Radziszowa, chłopak wie co robi robi to zajebiście a zarazem ceny ma dobre. Robie u niego wszystkie motocykle które sprowadziłem i zawsze byłem zadowolony z roboty.
Jego telefon 503-890-615
www.motopit.pl
Jak nie masz transportu to też nie ma problemu bo ma swój transport.
Zadzwoń pogadaj doradzi ci co najlepsze dla twojego sprzętu.
Jego telefon 503-890-615
www.motopit.pl
Jak nie masz transportu to też nie ma problemu bo ma swój transport.
Zadzwoń pogadaj doradzi ci co najlepsze dla twojego sprzętu.
- piotrp
- Świeżak
-
maciejka69 - Stały bywalec
Witam, jestem nowym użytkownikiem forum.
Polecam wszystkim warsztat u niejakiego " szuvara ", w okolicach Katowic. Ja serwisuję sie u niego od dwóch lat, trafiłem tam przez znajomego, facet wykazuje bardzo profesjonalne podejście do tematu serwisu. Robi 2 i 4 suwy oraz quady, silniki, zawieszenia, spawanie prostowanie, dorabianie itd. Szybki czas naprawy, profesjonalne narzędzia, książki serwisowe i atrakcyjne ceny usług. Jest to mały warsztat trzeba sie umawiać, zainteresowanym mogę dać namiary.
Pozdrawiam.
Polecam wszystkim warsztat u niejakiego " szuvara ", w okolicach Katowic. Ja serwisuję sie u niego od dwóch lat, trafiłem tam przez znajomego, facet wykazuje bardzo profesjonalne podejście do tematu serwisu. Robi 2 i 4 suwy oraz quady, silniki, zawieszenia, spawanie prostowanie, dorabianie itd. Szybki czas naprawy, profesjonalne narzędzia, książki serwisowe i atrakcyjne ceny usług. Jest to mały warsztat trzeba sie umawiać, zainteresowanym mogę dać namiary.
Pozdrawiam.
- tomasz12
- Świeżak
szukam dobrego lakiernika lub/i mechanika
do lakierowania owiewka boczna, do klejenia owiewka dolna
dla mechanika czyszczenie gaznikow i synchro
ŁODŹ
ktoś poleci?
do lakierowania owiewka boczna, do klejenia owiewka dolna
dla mechanika czyszczenie gaznikow i synchro
ŁODŹ
ktoś poleci?
- galganov567
- Świeżak
wawa
Cześć,
Ja od dwóch lat mojego fz6 wożę do redbike (Stare Babice tuż obok wawy - podam namiar tel jak ktoś zapyta na pw)
Człowiek który tam naprawia ma gigantyczne doświadczenie jako mechanik i motocyklista - szczerze polecam.
Kiedy nie przyjade to jest tam grupka ludzi z moto do obejrzenia, sprawdzenia, regulacji i innych zabaw.
Wyróżnia go też że ma solidne narzędzia i nie pokaleczy Ci moto narzędziami z hipermarketu
Ceny ok, jakość i staranność super, stoisz obok swojego moto w czasie naprawy.
Ciekawostka to że facet brał udział w wyścigach endurance (le mans 24h).
A pisze o nim dlatego bo jestem zajebiście zadowolony bo wczoraj naprawił mojemu moto dupsko i policzył jak za zgrzewke piwa
Ja od dwóch lat mojego fz6 wożę do redbike (Stare Babice tuż obok wawy - podam namiar tel jak ktoś zapyta na pw)
Człowiek który tam naprawia ma gigantyczne doświadczenie jako mechanik i motocyklista - szczerze polecam.
Kiedy nie przyjade to jest tam grupka ludzi z moto do obejrzenia, sprawdzenia, regulacji i innych zabaw.
Wyróżnia go też że ma solidne narzędzia i nie pokaleczy Ci moto narzędziami z hipermarketu
Ceny ok, jakość i staranność super, stoisz obok swojego moto w czasie naprawy.
Ciekawostka to że facet brał udział w wyścigach endurance (le mans 24h).
A pisze o nim dlatego bo jestem zajebiście zadowolony bo wczoraj naprawił mojemu moto dupsko i policzył jak za zgrzewke piwa
- tnts
- Świeżak
Znacie jakies dobre przychodnie dla naszych podopiecznych na terenie bielska,oswiecimia i okolic?
toyota (otwórz link)
- breszka
- Świeżak
Panie i Panowie szukam autoryzowanego serwisu Yamaha godnego polecenia.
musze zrobic przeglad i wymiane filtrow i oleju po pierwszym 1000km po docieraniu.
Domyślnie serwis mam w Liberty Motors na Łopuszanskiej w Wawie ale ze to pierwszy raz to chce poznać jakieś opinie.
i na co zwrócić uwagę przy takim pierwszym serwisowaniu ?
zażyczyć sobie do zwrotu tych wymienionych filtrów ?
jak do tego podejść żeby nie skasowali jak za złoto a mógłbym coś zweryfikować ?
musze zrobic przeglad i wymiane filtrow i oleju po pierwszym 1000km po docieraniu.
Domyślnie serwis mam w Liberty Motors na Łopuszanskiej w Wawie ale ze to pierwszy raz to chce poznać jakieś opinie.
i na co zwrócić uwagę przy takim pierwszym serwisowaniu ?
zażyczyć sobie do zwrotu tych wymienionych filtrów ?
jak do tego podejść żeby nie skasowali jak za złoto a mógłbym coś zweryfikować ?
Yamaha FZ8 S 2011
-
udar - Świeżak
Podjedz do nas do serwisu a zrobimy wymiane od reki i bedziesz widział co i jak robimy. W Aso raczej nie wpuszcza ciebie na serwis.
www.motowit.com
www.motowit.com
- MotoWit
- Świeżak
Polecam warsztat motocyklowy motobonus (http://motobonus.eu/) z okolic Krakowa (Wadowice), w szczególności mechanika Krzyśka. W ciagu godziny od telefonu, w niedziele (!), przyjechał i pomógł mi od ręki, biorąc przy tym bardzo sensowną stawkę. Profesjonalny i uczciwy człowiek.
-
zoltanek - Świeżak
Powrót do Mechanika motocyklowa