[skutery] Zipp Vapor
Dostałam pod choinke
Przejechałam 300km, jestem zadowolona tylko wciąż nie wiem jednej rzeczy... Co jakiś czas pokazuje mi sie takie czerwone swiatelko kolo licznika... co to oznacza?<br><hr>Aneta
Przejechałam 300km, jestem zadowolona tylko wciąż nie wiem jednej rzeczy... Co jakiś czas pokazuje mi sie takie czerwone swiatelko kolo licznika... co to oznacza?<br><hr>Aneta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sprzedam sqter zipp vapor w pełni odblokowany przerobiony na 80 zarejstrowany na 50 rok proadukcji 2006
PISAC na gg 3723124<br><hr>Maro
PISAC na gg 3723124<br><hr>Maro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To co ci świeci koło licznika to diada jak ktoś dzwoni do ciebie to ono miga na czerwono.Więc nie masz sie czym martwić,<br><hr>MatiKomentatorzy napisał(a):Dostałam pod choinke
Przejechałam 300km, jestem zadowolona tylko wciąż nie wiem jednej rzeczy... Co jakiś czas pokazuje mi sie takie czerwone swiatelko kolo licznika... co to oznacza?<br><hr>Aneta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
js tez mam vapora rok i tez leci mi 6 i nie wime co zrobic dalej ;]Pomóżcie<br><hr>krystiianKomentatorzy napisał(a):Mam vapora rok, odłoczylem różowy kabelek i leci 65km/h. Co zrobić by leciał piszcie na zienio9@gmail.com <br><hr>zienio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wczoraj kupiłem swojego pierwszegoskutera nowego zippa jechalem nim na pierwszą jazde. przejechałem nim kilometr a on zgasł. jeżdiłem 5 kilometrów a on za każdym razem po kilmetrze gasł co to może być . jeśli ktoś wie co sie z nim dzieje to prosze o odpowiedź
- kapliczka999
- Świeżak
odpowiedź
Komentatorzy napisał(a):Dostałam pod choinke
w zippie vapor jest taki gadżet że gdy masz przy motorze komurkE do którejś ktoś dzwoni to świeci czerwone światełko koło licznika. obok tego światełka jest smbol telefonu
- kapliczka999
- Świeżak
a tam on jest w takiej czarnej osłonie schowany<br><hr>koloKomentatorzy napisał(a):ja moim wyciaglem 85km/h jak zciaglem blokade z gaznika.pod siedzieniem w kufrze odkrec ten plastik i dostaniesz sie do gaznika i tam jest takie czarne plastikowe okragle co jest na gazniku to dkrec i tam pod tym bendzie srubka i ja odkrec<br><hr>hola<br>Komentatorzy napisał(a):JAK ŚCIĄGNĄĆ BLOKADY Z ZIPP VAPORA 1 MAM BO JEDNA JEST NA FILTRZE POWIETRZA I WYSTARCZY TYLKO POSZYKAĆ TEN KABEL ON IDZI DIO AKUMULATORA I GOI ODCZEPIĆ TAM JEST TAKA ZŁONCZKA I POTEWM MJEDZIE TYLKO 70Km/ha ALE DLAMNIE TO ZA MALO KTO MI POMOŻE MAM GO DOPIERO 2 TYGODNIE I PRZEJEHANE 1400Km jak co to bym prosił na moje gg 4909066<br><hr>SSKAT<br>Komentatorzy napisał(a):niema tam żadnego kabla.szukałem.a jak jest to od której strony<br><hr>Mati<br>Komentatorzy napisał(a):nie mam zippa vapora ale jak ściągałem blokady z 4t (chiński) to był po prawej stronie ,mam nadzieje że pomogłem <br><hr>MAŁY<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
1.Najpierw zmienia się cyl później gaźnikKomentatorzy napisał(a):dlaczego mój skuter nie chce osiągać zadowalojącej prędkosci jezeli załozyłem mu gaznik sportowy i filtr paliwa o większej przepuszczalności jeśli wiecie jak to naprawić napiszczie bardzo proszę mój numer gg10929074<br><hr>robert<br>
2.Pewnie nawet go nie odblokowałeś <br><hr>GoNzO
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
POMOCY
Co mam zrobić jeśli mam urwane dwie śruby w mocowaniu tlumika do silnika... piszcie na GG: 9562289<br><hr>speedi93
Co mam zrobić jeśli mam urwane dwie śruby w mocowaniu tlumika do silnika... piszcie na GG: 9562289<br><hr>speedi93
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wymień uszczelanicze albo cały tłok z pierścieniami<br><hr>MisiuxKomentatorzy napisał(a):Pomóżcie mam czarną świecę dymi mi na niebiesko i często go zalewa przez co nie moge go zapalić
<br><hr>Kamil<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam!!!!
mam skutera city bike 4t właśnie go przerobiłem na cylinder 72cc i spadła mi prędkość maksymalna do 80kmh jak wyregulować jakie rolki mają być i jaką dysze założyć teraz man 85 gdyby ktoś wiedzał co to proszę pisać na gg12780944<br><hr>mania
mam skutera city bike 4t właśnie go przerobiłem na cylinder 72cc i spadła mi prędkość maksymalna do 80kmh jak wyregulować jakie rolki mają być i jaką dysze założyć teraz man 85 gdyby ktoś wiedzał co to proszę pisać na gg12780944<br><hr>mania
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
elo wszystkim;)
jakieś 2 tyg temu zmieniłem pasek w vaporze(przejechałem na starym ok 6000km)wcześniej czyli przed wymianą jechał po równej drodze z wiatrem;) ok 75km/h(gość sciągnąl mi tylko blokade z gaźnika ale to juz dawno po wymianie tego paska zrobił sie słabszy jedzie ok 60km/h nie wiem dlaczego) i wczoraj zaczęło mi coś strzelać napoczątku myślałem ze to srubka od uchwytu tłumika sie poluzowała albo tłumik wydmuchało ale to nie to coś taki dźwięk wydaje z przekładni może sprzęgło albo pasek nie wiem
POMÓŻCIE
goście ze sklepu gdzie kupiłem skutera zdzieraja kupe kasy za takie rzeczy np za pasek i wymiane paska biorą 130 zł!!!
jakieś 2 tyg temu zmieniłem pasek w vaporze(przejechałem na starym ok 6000km)wcześniej czyli przed wymianą jechał po równej drodze z wiatrem;) ok 75km/h(gość sciągnąl mi tylko blokade z gaźnika ale to juz dawno po wymianie tego paska zrobił sie słabszy jedzie ok 60km/h nie wiem dlaczego) i wczoraj zaczęło mi coś strzelać napoczątku myślałem ze to srubka od uchwytu tłumika sie poluzowała albo tłumik wydmuchało ale to nie to coś taki dźwięk wydaje z przekładni może sprzęgło albo pasek nie wiem
POMÓŻCIE
goście ze sklepu gdzie kupiłem skutera zdzieraja kupe kasy za takie rzeczy np za pasek i wymiane paska biorą 130 zł!!!
$DAMIAN$
- damianek931
- Świeżak
siema. sprawdź na pasku jego rozmiar ma byc 669x18x30 jak masz taki jak ci napisalem to zmien sprzeglo i wariator a do wariatora kup cięższe rolki niz masz to zwiekszy predkosc skutera pozdro!!!<br><hr>Karolex8520Komentatorzy napisał(a):elo wszystkim;) jakieś 2 tyg temu zmieniłem pasek w vaporze(przejechałem na starym ok 6000km)wcześniej czyli przed wymianą jechał po równej drodze z wiatrem;) ok 75km/h(gość sciągnąl mi tylko blokade z gaźnika ale to juz dawno po wymianie tego paska zrobił sie słabszy jedzie ok 60km/h nie wiem dlaczego) i wczoraj zaczęło mi coś strzelać napoczątku myślałem ze to srubka od uchwytu tłumika sie poluzowała ale to nie to coś taki dźwięk wydaje z przekładni może sprzęgło nie wiem POMÓŻCIE<br><hr>damianek931<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- damianek931
- Świeżak
narazie zmien rolki bo juz napewno wytarte jesli tyle nie byly wymieniane. a jesli bedzie dalej sie tłukło to kup nowe sprzeglo<br><hr>Karolex8520Komentatorzy napisał(a):sprzęgło i wariator?!a same rolki by nie wystarczyły? bo wiesz to jeste troche kasy;)<br><hr>damianek931<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no ale on normalnie jedzie i wszystko jest ok poza tym dzwiekiem dziwnm jak juz mówiłem.
ale dzieki za rade jeszcze jakbyscie mogli to mozecie polecic jakis sklep z tymi rolkami gdzie mozna je zamówic zeby były "pewne"bo ja nawet nie wiem jaki rodzaj tych rolek
ale dzieki za rade jeszcze jakbyscie mogli to mozecie polecic jakis sklep z tymi rolkami gdzie mozna je zamówic zeby były "pewne"bo ja nawet nie wiem jaki rodzaj tych rolek
$DAMIAN$
- damianek931
- Świeżak
Podaj gg to wysle ci linka na allegro ktore rolki masz kupic<br><hr>Karolex8520Komentatorzy napisał(a):no ale on normalnie jedzie i wszystko jest ok poza tym dzwiekiem dziwnm jak juz mówiłem. ale dzieki za rade jeszcze jakbyscie mogli to mozecie polecic jakis sklep z tymi rolkami gdzie mozna je zamówic zeby były "pewne"bo ja nawet nie wiem jaki rodzaj tych rolek<br><hr>damianek931<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
9342244 to mój numer gg;)
ale stary nie wiem moze by założył jakieś sportowe rolki(gdzies słyszałem ze jak założe cięższe to bendzie szybszy skuter)to rawda?czy to nie zaszkodzi silnikowi?wariator stary moze zostać?
ale stary nie wiem moze by założył jakieś sportowe rolki(gdzies słyszałem ze jak założe cięższe to bendzie szybszy skuter)to rawda?czy to nie zaszkodzi silnikowi?wariator stary moze zostać?
$DAMIAN$
- damianek931
- Świeżak
- damianek931
- Świeżak
Witam!!
Mam skutera chińskiego 4T jest on po wymianie cylindra dzisiaj go dotarłem właśnie i jechałem go wyprubować...Po przejechaniu 20 km coś mi zaczło stukać/klekotać w przekładni:(
Co to może być????????????????????????
Prosze o pomoc!!
Piszcie na moje gg 12561329
Pozdrawiam:D<br><hr>ałan
Mam skutera chińskiego 4T jest on po wymianie cylindra dzisiaj go dotarłem właśnie i jechałem go wyprubować...Po przejechaniu 20 km coś mi zaczło stukać/klekotać w przekładni:(
Co to może być????????????????????????
Prosze o pomoc!!
Piszcie na moje gg 12561329
Pozdrawiam:D<br><hr>ałan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl