[skutery] Zipp Vapor
Ja mam vaporka juz rok i nim cisne 82km/h i nie mam nic sportowego wszystko orginalne od vapora, oczywiscie wszystkie blokady scaigniete ;d , wystarczy poprostu o niego dbac i bedzie tez wam tyle lecial ;] Jeżeli ktos nie wierzy to moge przeslac komus filmik na gg 10153393. Licznik mialem sprawdzany jak co i dobrze chodzi..<br><hr>Bland
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
siemano sory ze tutaj ale ma pewne pytanie odnośnie tego skuterka mianowicie jest to problem polegający na tym ze...skuter po przejechaniu 100 metrów staje deba tłok puchnie ,silnik sie gotuje,, ,, kupiłem nowy wał,cylek 80ccm,głowice, pompe oleju.. i dalej to samo mozecie mi powiedziec czego to jest wina mysle ze wynika problem z gaznikiem????choc do zimy jezdzil za****** potem go zatarłem i od tej pory tak mi sie dzieje co nowy cylek to 100metrów i juz musze kupować nastepny;/;/jest też nowa świeca i swieży olej ..<br><hr>młody..09
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
82 chyba z górki....<br><hr>El CompaneKomentatorzy napisał(a):Ja mam vaporka juz rok i nim cisne 82km/h i nie mam nic sportowego wszystko orginalne od vapora, oczywiscie wszystkie blokady scaigniete ;d , wystarczy poprostu o niego dbac i bedzie tez wam tyle lecial ;] Jeżeli ktos nie wierzy to moge przeslac komus filmik na gg 10153393. Licznik mialem sprawdzany jak co i dobrze chodzi..<br><hr>Bland <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):82 chyba z górki....<br><hr>El CompaneKomentatorzy napisał(a):Ja mam vaporka juz rok i nim cisne 82km/h i nie mam nic sportowego wszystko orginalne od vapora, oczywiscie wszystkie blokady scaigniete ;d , wystarczy poprostu o niego dbac i bedzie tez wam tyle lecial ;] Jeżeli ktos nie wierzy to moge przeslac komus filmik na gg 10153393. Licznik mialem sprawdzany jak co i dobrze chodzi..<br><hr>Bland <br>
To jest prawda! Moj idzie identycznie. Jak niedbacie o swoje maszyny, i non-stop je katujecie to potem wam idą te 60km/h i zazdroście sprzetu innym. To nie jest wina skutera tylko jego wlasciela. Pozdr.
- tomek9732
- Świeżak
Witam. mam problem z moim zippem przerobionym na 90. Mianowicie gdy go odpalam starterem to pali bez problemu a gdy na kopkę to coś ją blokuje(nie za każdym razem) i jak kopne mocniej to pęka pokrywa (już dwie) a zdemontowany wszystko chodzi gładko bez luzów. Co to może być? proszę o pomoc !!!
- dymek53
- Świeżak
Mam problem z vaporem . przerobiłem go rok temu na 80cm jezdził znakomicie . ale przed zimą postawiłem go było wszystko wporzadku . od czasu do czasu przepalałem go . jednak teraz po odpaleniu zaczął plewić nie mogł wejsc na obroty . zaostawiłem go na drugi dzień odpaliłem go to samo , zauwazyłem ze przy module wysunął sie jeden pin . załozyłem przestał plewić chodzi równo ale stracił moc ,nie moze sie zebrac ... Może to moduł wysiadł ,pomózcie???
- michal170795
- Świeżak
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości