POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Thrillco napisał(a):Gepard napisał(a):.Ale co Ty w takim razie robisz na forum ŚCIGACZ.PL ?
A co TY tu robisz??
Jesteś tu 2-3 dni a narobiłeś więcej syfu niż thores i jemu podobni w 2 tygodnie.
Wiesz...nie czepaiam się i rozumiem Twoje zdanie-w wielu punktach bardzo słuszne (oddawanie krwi i kamizelki) ale sposób wyrazania myśli musisz trochę u nas skorygować-to nie stuntpoland.com czy też chmówanamaxa.pl...wiem że pewnie to olejesz ale...no cóż...nie jesteś nikim wyjątkowym więc nie bedziesz wyjątkowo traktowany-to chyba jasne.
I O TO KURWA CHODZI !!! ZJEDZ MOJĄ ***I *** SWOJĄ MATKĘ.A POTEM IDZEMY RAZEM NA PIWKO.DAM CI MOJEGO CHOMIKA :*
Dobrze jest mieć zawsze przy sobie butelkę wódki na wypadek ukąszenia przez węża.W sumie to tak dla pewności można przy sobie nosić i węża ...
-
Gepard - Świeżak
nie wiem czy to właściwe miejsce na przywitanie się, ze względu na jakieś dyskusje.
Sylwester "Prof"
z Krakowa, jednak od ponad 1.5 roku Plymouth.
Moto: Obecnie oddany w Szkockie ręce ale na wiosnę planuje Race or ZX9, jeszcze się obaczy na co pozwolą fundusze
Pozdrawiam all
Sylwester "Prof"
z Krakowa, jednak od ponad 1.5 roku Plymouth.
Moto: Obecnie oddany w Szkockie ręce ale na wiosnę planuje Race or ZX9, jeszcze się obaczy na co pozwolą fundusze
Pozdrawiam all
chwilowa depresja z powodu braku 2oo
-
Prof - Świeżak
Thrillco napisał(a):no witamy..a co sie koledze już od początku dyskusje nie podobają....a to na avatarze to mi wygląda na Honde Civic nie Plymoutha:)
no tak, jak byś popatrzył pod avatar i przeczytał miejsce zamieszkania wiedzial byś że nie chodzi o samochód Plymouth

chwilowa depresja z powodu braku 2oo
-
Prof - Świeżak
Prof napisał(a): A dyskusje się podobają ale w przeznaczonych do tego tematach, jestem na kilku forach i wygląda to trochę inaczej.
Pisałem to już w innym temacie - tu jest po prostu taki klimat, niektórym się to podoba a innym nie. W każdym razie Witam na forum.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Prof napisał(a):Thrillco napisał(a):no witamy..a co sie koledze już od początku dyskusje nie podobają....a to na avatarze to mi wygląda na Honde Civic nie Plymoutha:)
no tak, jak byś popatrzył pod avatar i przeczytał miejsce zamieszkania wiedzial byś że nie chodzi o samochód Plymouth. A dyskusje się podobają ale w przeznaczonych do tego tematach, jestem na kilku forach i wygląda to trochę inaczej.
Jakbyś nie łyknął kija od mopa to załapałbyś humor....
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
siemano wszystkim ludzikom tu i tam;] tak tylko chcuialem sie przedstawic skoro jest juz tu taki temat jestem Qbas, ujezdzam kawke gpx600 ,i mieszkam kolo bydgoszczy;] nooo tu by bylo na tyle jeszcze sie odezwe;] pozdro dla wszystkich ;]
------->> GPX 600
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1
"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1
"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
- qbas118
- Świeżak
Witam, prywatnie mam na imie Mateusz... pochodze z małej miejscowości na górnym sląsku a mienowicie Siewierz, aktualnie bujam sie na skuterku Yamaha 80ccm, mam nadzieje ze na przyszły sezon zmienie sprzęt na jakiegoś ścigacza ewentualnie streeta. interesuje sie przede wszystkim stuntem i w teori jak i praktyce:) popróbowałem paru rzeczy i byłem bardzo zaskoczony ze na takim piździku da sie tak wiele zrobić rzeczy:) ale nie będe tutaj sie chwalił niczym bo to nie ten temat:) PoZdRo
- Brdakus
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości