POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
- karina2157
- Świeżak
grooby napisał(a):magik korwa odzywac to ty sie ponoc w domu nie mozesz jak i jesc przy stole wiec korwa niemow mi kiedy ja mam to robic bezmozgu
Nie będę kim ty jesteś w domu, bo każdy to widzi. Idź sobie lepiej rowerek poskładaj bo jak widać na niczym innym nie możesz jeździć ( mamusia nie pozwala).
Z takimi tekstami to możesz do dzieci ze swojej klasy wyskoczyć ( chyba 4 podstawówki...).
Zamknij się i nic nie gadaj jak masz pisać takie głupoty. Koleś chce coś kupić, więc po kiego się odzywasz.... Nic mu nie pomogłeś a tylko w głowie mieszasz...
Jak do tej pory nic mądrego nie napisałeś!
A jeszcze raz się tak do mnie odezwij... Powiem ci tak jak napisał do mnie BadBoy: " Jak będziesz wychodził z domu to uważaj, bo coś może ci się stać....."
Nara cieciu malinowy.
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
Jestem nowy!!!!!
Jestem mlodym motocykliasta bo egzamin zdalem 20.10.06! Co nie oznacza ze wczesniej nie jezdzilem na motocyklach! Byly to wsk-i mz-tki
ktore katowalem zeby kiedys byc tak dobry jak Raptowny!
Ten gosciu mnie poprostu rozwala!
ktore katowalem zeby kiedys byc tak dobry jak Raptowny!

-
flou_88 - Świeżak
Witam wszystkich!
Mam na imię Mariusz.Mam 21 lat.Mieszkam w Łodzi i jeżdżę od maja tego roku.Mój motocykl to Suzuki GSX600F(2001), który w tej chwili jest na sprzedaż(chętnych proszę o kontakt:))Na początku 2007 mam zamiar kupić ninje 9 zobaczymy co z tego wyniknie...
Pozdrawiam wszystkich zapaleńców...
RIDE OR DIE
Mam na imię Mariusz.Mam 21 lat.Mieszkam w Łodzi i jeżdżę od maja tego roku.Mój motocykl to Suzuki GSX600F(2001), który w tej chwili jest na sprzedaż(chętnych proszę o kontakt:))Na początku 2007 mam zamiar kupić ninje 9 zobaczymy co z tego wyniknie...
Pozdrawiam wszystkich zapaleńców...
RIDE OR DIE
-
maniekzx6r - Świeżak
...to była próba mikrofonu
Jestem Tomek, mówią na mnie Bigos, jeżdże na GSX750F. Studiuję na UJ Geografię i Zarzędzanie w administracji, oprócz jednośladów lubię militaria i kobiety
. Jeżdżę od tego roku i mam nadzieje, ze ktoś mnie nauczy stawania na gumę.

Jestem Tomek, mówią na mnie Bigos, jeżdże na GSX750F. Studiuję na UJ Geografię i Zarzędzanie w administracji, oprócz jednośladów lubię militaria i kobiety

- bigos916
- Świeżak
bigos916 napisał(a):Studiuję na UJ Geografię i Zarzędzanie w administracji
Od zarzędzania to tu jest Thrillco, więc nie rób mu konkurencji. ZarzĄdzanie studiuj, zarzędzania nikt nie potrzebuje

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Siemka mam na imie Łukasz i jak na razie mam 15lat. i jezdze skuterkiem Suzuki Katana obym jak najszybciej na nie skutera a w przyszlosci to jedno marzenie YAMAHA R1. Mieszkam w okolicach Zamościa. Pozdro
"jeśli wolność to narkotyk to jestem ćpunem"
-
kami07 - Świeżak
Witam wszystkich
Mieszkam w Warszawiei jak wskazuje mój nick jestem kobietą ...jestem tu dziś pierwszy raz i nie wiem jeszcze co chciałabym wiedzieć.... ale wiem, że chciałabym jeździć na motorze:)
Pozdrawiam i liczę na pomoc

Mieszkam w Warszawiei jak wskazuje mój nick jestem kobietą ...jestem tu dziś pierwszy raz i nie wiem jeszcze co chciałabym wiedzieć.... ale wiem, że chciałabym jeździć na motorze:)
Pozdrawiam i liczę na pomoc

- niezorientowana
- Świeżak