POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Siema mam na imie LEszek mam 13prawie 14lat moja siostra (ktora ma 14prawie 15lat) ma......................................skromny motor bo kosztujacą 40tys hayabusa!Jechałem z nia i nie chce więcej jechalismy 150km/h dal mi sie raz przejechać po 50metrowym odcinku rzeczywiśce to ma kopa! lekutko dodałem gazu i juz podnosiło przód, a jak leciutko zachamowalem hamulcen tylnym to podnioslo mi tyl.
Kolegu tu jest forum na Twoim poziomie
http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=9229
moze pobawimy sie w dodawanie literek???
a moze opowiadanie bajek?
-
sopel - Świeżak
sopel napisał(a):Siema mam na imie LEszek mam 13prawie 14lat moja siostra (ktora ma 14prawie 15lat) ma......................................skromny motor bo kosztujacą 40tys hayabusa!Jechałem z nia i nie chce więcej jechalismy 150km/h dal mi sie raz przejechać po 50metrowym odcinku rzeczywiśce to ma kopa! lekutko dodałem gazu i juz podnosiło przód, a jak leciutko zachamowalem hamulcen tylnym to podnioslo mi tyl.
ko..wa nastepnym razem jak ci podniesie tyl to przedni hebel na maxa.moze ci sie odmieni.
- grooby
- Świeżak
-
sopel - Świeżak
Ja mam na imię Damian mieszkam w Dąbrowie Tarnowskiej (mała miejscowość koło Tarnowa) swojego rumaka mam u dziadzia czyli Radgoszcz (mała ale zaje-fajna wieś).Posiadam Cezet 175 ccm. wcześniej jej właścicielem był mój wujek ale z powodu swojego wieku na ok 50 lat nie jeździ na niej a tak wogule nie jeździł bo ma przejechane tylko 5160
był 1 właścicielem prawdopodobnie kupił ją w Opolu z salonu (nie pamiętam dokładnie) i razem ze swoim tatą i kumplem z klasy z szkoły podstawowej i zawodówki kupili sobie te rumaki. Opowiadał mi że 1 jazda jest najlepsza motor aż rwie się do jazdy a gdy zapalał ją na kopa to leciutko tak że ledwo poruszał starterem ale motor i tak palił teraz jeśli dobrze się motorek zakonserwuje to tak samo chodzi
pamiętam że jak kopałem to w połowie noga mi zdrentwiała ale i tak motor zaskoczył i bardzo mnie to zdziwiło cóż o prędkości maxymalniej moge mało powiedzieć nie wiem czy nawet 90 wyciągnie kiedyś pamiętam to ponad 130 jechałem
ale mało co w malczaka nie wpadłem ale o jej przyspieszeniu to moge mówić cały dzień ponieważ ścigał się nieraz z MZ 150 ETZ no i od początku wyścigu byłem 1
ale potem to ostatni bo MZ więcej wyciągnie

Cezet 175 ccm.
Rok produkcji -1985
Rok kupna 1985
Max prędkość- ok. 100 km/h
Spis licznika- 21 sierpień 2006 - 05160
Rok produkcji -1985
Rok kupna 1985
- waglik
- Świeżak
grooby dobre
ale jak ja jeżdze na CZ to mi się podnosi tył
to ja się nachylam do przodu i udaje mi sijechać na przodnim kole (ale to tak leciutko ale z daleka super to wyglada) 

Cezet 175 ccm.
Rok produkcji -1985
Rok kupna 1985
Rok produkcji -1985
Rok kupna 1985
- waglik
- Świeżak
Witam wszystkich. Od zawsze chcialem miec motor, ale skutecznie mnie wszyscy powstrzymywali. Do tej poory bujalem sie tylko dwusladami ;p. Wydaje mi sie jednak w koncu stalem sie troche bardziej rozwazny i postanowilem zakupic najpierw jakas mala 125 a potem zobaczymy ;p. Mam nadzieje zlapie bakcyla
.

- timm
- Świeżak
Siema wszystkim!
Latam już kilka lat, wiadomo- zaczynając od motorynek, wsk itp. później Derbi Senda, Honda CRM125, CR250, LC4 Supermoto aktualnie wymarzone YZF-R6 03'
Jest to mój pierwszy sprzęt typowo asfaltowy i prawdopodobnie latka przejeżdzone trzepaczkami spowodowały, że mam ochotę używać go wyjątkowo agresywnie
Po pierwszych dwóch tygodniach były już konkretne proste w pionie, następnie stoopie, mad maxy, a to w sumie pierwszy sezon... odnalazłem się całkowicie na tym moto! Marzenie - spory garaż, w którym stałaby moja szlifierka i fundusze na drugie moto CRF450
Może kiedyś...
Latam już kilka lat, wiadomo- zaczynając od motorynek, wsk itp. później Derbi Senda, Honda CRM125, CR250, LC4 Supermoto aktualnie wymarzone YZF-R6 03'

Więcej gazu!!!
-
BarthezzR6 - Świeżak
Dzień dobry kozie pałki
Wróciłem.Czy są tu jakieś fajne motocykliści ? I fani zielonych kamizelek ?
A właśnie.Coś o sobie.A zatem uwielbiam posuwać małe chomiki,wciągać koks,jeździć moja 10-tką,którą mi kupił tata i jest to mój pierwszy motocykl.Oglądać HAPPY TREE FRIENDSÓW i onanizować się do motocykli na które nigdy nie będzie mnie stać.
Uwielbiam równiez oddawać krew pałkom,które się rozbiły,organizować zloty dla starych dziadów,a do tego kocham nudne wieczory przy kiepskim piwie i długaśne pogaduchy o klockach hamulcowych.
No i oczywiście wymądrzanie się jakie opony załozyć do GS 500,bo przeciez to bardzo ważne na czym się rozwozi pocztę

A właśnie.Coś o sobie.A zatem uwielbiam posuwać małe chomiki,wciągać koks,jeździć moja 10-tką,którą mi kupił tata i jest to mój pierwszy motocykl.Oglądać HAPPY TREE FRIENDSÓW i onanizować się do motocykli na które nigdy nie będzie mnie stać.
Uwielbiam równiez oddawać krew pałkom,które się rozbiły,organizować zloty dla starych dziadów,a do tego kocham nudne wieczory przy kiepskim piwie i długaśne pogaduchy o klockach hamulcowych.
No i oczywiście wymądrzanie się jakie opony załozyć do GS 500,bo przeciez to bardzo ważne na czym się rozwozi pocztę

-
Gepard - Świeżak
Gepard napisał(a):Dzień dobry kozie pałkiWróciłem.Czy są tu jakieś fajne motocykliści ? I fani zielonych kamizelek ?
1. Witając się z "kozimi pałkami" olałeś innych użtkowników, ale rozumiem, że kultura i wychowanie Ci nie przeszkadzają
2. Bo są i fajne motocykliści, (szczególnie te bawarskie do piwa) i są fani zielonych kamizelek, ja już jestem i fanką i posiadaczką...Ty nie musisz, Ty zapewne świecisz na odległość bez kamizelki...
3. Najpierw male chomiki, a potem koks? Bo mi się wydaje, że ja musiałabym odwrócić kolejność, żeby coś z tego było

4. Taki duży chłopczyk a dostaje moto od Tatusia? Fajnie masz

5. Co do krwi to mógłbyś oddać, 9 stycznia zapraszamy na Saską, no chyba że jesteś prawdziwy mężczyzna ktory boi się igły i ten strach nie pozwoli oddać

6. Prawdziwy mężczyzna co boi się igły....i w dodatku listonosz....czemu nie wozisz listów w mojej okolicy

-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
właśnie zauważyłam, że jest wybitny...
wybacz Evil, ale chyba nie w tej dziedzinie którą Ty masz na myśli.
Prosisz mnie o coś, czego ani Ty , ani jak już zauważyłam Gepard nie stosujecie...
wybacz...czasami coÅ› za coÅ›....
jeśli z klucza nie można

wybacz Evil, ale chyba nie w tej dziedzinie którą Ty masz na myśli.

Prosisz mnie o coś, czego ani Ty , ani jak już zauważyłam Gepard nie stosujecie...
wybacz...czasami coÅ› za coÅ›....
jeśli z klucza nie można

-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
Tylko takie pytanie...malutkie,maleńkie.DORMARCIA...czym Ty przepraszam,JEŹDZISZ ? A co do krwi to już napisałem,pierdolę innych.Wsiadając na sportowy motocykl,podpisuję się tzw.trupią listę i nie powinno się mieć prawa do naciągania innych na oddawanie sobie krwi.To po prostu chamówa i tyle. Rozj*** się i tyle.I nie będę sobie toczył preclowego syfu.
A co odblaskowej kamizelki to sorry,ale każdy debil wie, że to działa, ale na pojazdach wolniejszych od auta,np. rower.Jesli jedzisz szybciej to na chuj Ci odblask.I tak ginie w świetle Twojego reflektora.No chyba,że się tak niemożebnie wleczesz,że Ci to potrzebne.Ale co Ty w takim razie robisz na forum ŚCIGACZ.PL ?
Spadaj na TRAGEDIA.MOTO.COM i tam sobie zbieraj krew,zakładaj kamizelki i pier*** godzinami z OUTLAWEM (następny listonosz) gadaj o bezpieczeńśtwie
A co odblaskowej kamizelki to sorry,ale każdy debil wie, że to działa, ale na pojazdach wolniejszych od auta,np. rower.Jesli jedzisz szybciej to na chuj Ci odblask.I tak ginie w świetle Twojego reflektora.No chyba,że się tak niemożebnie wleczesz,że Ci to potrzebne.Ale co Ty w takim razie robisz na forum ŚCIGACZ.PL ?
Spadaj na TRAGEDIA.MOTO.COM i tam sobie zbieraj krew,zakładaj kamizelki i pier*** godzinami z OUTLAWEM (następny listonosz) gadaj o bezpieczeńśtwie

Dobrze jest mieć zawsze przy sobie butelkę wódki na wypadek ukąszenia przez węża.W sumie to tak dla pewności można przy sobie nosić i węża ...
-
Gepard - Świeżak
Gepard napisał(a):.Ale co Ty w takim razie robisz na forum ŚCIGACZ.PL ?
A co TY tu robisz??
Jesteś tu 2-3 dni a narobiłeś więcej syfu niż thores i jemu podobni w 2 tygodnie.
Wiesz...nie czepaiam się i rozumiem Twoje zdanie-w wielu punktach bardzo słuszne (oddawanie krwi i kamizelki) ale sposób wyrazania myśli musisz trochę u nas skorygować-to nie stuntpoland.com czy też chmówanamaxa.pl...wiem że pewnie to olejesz ale...no cóż...nie jesteś nikim wyjątkowym więc nie bedziesz wyjątkowo traktowany-to chyba jasne.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości