Co komu lezy...czyli luzne wypowiedzi
dziecko i ten pies mi jakos nie pasuja do siebie.... lubie psy... ale .... bardziej lubie dzieci... znam skutki zabawy z takim psem po sobie... blizny beda na cale zycie... dobrze ze w niewidocznych miejscach... (nie, nie pod spodniami )
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Ciebie Wombat chyba coś ugryzło
A co do piesków i dzieci, mam swoją teorię.
Psy nie lubią dzieci z powodu braku strachu u dzieci. Dziecko nie reaguje na ostrzeżenia psa, na warczenie, szczekanie, najeżoną sierść, a często jeszcze męczy zwierzaka. Wtedy dochodzi do tragedii. U mnie w mieście pies pogryzł córeczkę swojej pani... Dziewczynka przeżyła, ale została poważnie oszpecona. Blizny będzie miała już do końca życia.
Czytałem dziś, że dużym psom trzeba pokazać kto tu rządzi.... Już wyjaśniam. Od szczeniaka, trzeba co jakiś czas przycisnąć swoim ciałem psa do ziemi i przytrzymać go tak by nie mógł się wydostać. Oczywiście nie robiąc mu krzywdy! Po takich zabiegach, pies nabiera szacunku do pana i wie że w starciu z panem nie ma szans, więc nawet nie próbuje...
Nie wiem na ile to sprawdzone, wiem tylko że to polecają nawet weterynarze...
A to moja Sunia Rasowy kundelek
A co do piesków i dzieci, mam swoją teorię.
Psy nie lubią dzieci z powodu braku strachu u dzieci. Dziecko nie reaguje na ostrzeżenia psa, na warczenie, szczekanie, najeżoną sierść, a często jeszcze męczy zwierzaka. Wtedy dochodzi do tragedii. U mnie w mieście pies pogryzł córeczkę swojej pani... Dziewczynka przeżyła, ale została poważnie oszpecona. Blizny będzie miała już do końca życia.
Czytałem dziś, że dużym psom trzeba pokazać kto tu rządzi.... Już wyjaśniam. Od szczeniaka, trzeba co jakiś czas przycisnąć swoim ciałem psa do ziemi i przytrzymać go tak by nie mógł się wydostać. Oczywiście nie robiąc mu krzywdy! Po takich zabiegach, pies nabiera szacunku do pana i wie że w starciu z panem nie ma szans, więc nawet nie próbuje...
Nie wiem na ile to sprawdzone, wiem tylko że to polecają nawet weterynarze...
A to moja Sunia Rasowy kundelek
- Załączniki
-
- 04-03-05_1329.jpg (29.51 KiB) PrzeglÄ…dane 1909 razy
-
- DSC00003.JPG (28.32 KiB) PrzeglÄ…dane 1911 razy
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Wombat napisał(a):dziecko i ten pies mi jakos nie pasuja do siebie.... lubie psy... ale .... bardziej lubie dzieci... znam skutki zabawy z takim psem po sobie... blizny beda na cale zycie... dobrze ze w niewidocznych miejscach... (nie, nie pod spodniami )
Wombat nie znasz siÄ™. Blizny sÄ… fajne
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Hehehe to i tak ja bym wygral ten konkurs 'oszpeconych'
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Kaja no wlasnie to napisalem ze jestem oszpecony...
Ale nie mialem na mysli czyichs 'zapewne sexownych' blizn
Ale nie mialem na mysli czyichs 'zapewne sexownych' blizn
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości