Co komu lezy...czyli luzne wypowiedzi
Magik to moze jakos tak poprzez lacze,zrobimy flaszeczke?
Ja nie mam zbytnio kompanow...
A mam sliwowice w lodowce
Tylko problem jest taki,ze ja dlugo bym pil...
No bo uzywam...
(a co uzywam ile sie da
GPRS
No bo uzywam...
(a co uzywam ile sie da
GPRS
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
polsky napisał(a):Magik to moze jakos tak poprzez lacze,zrobimy flaszeczke?
No bo uzywam...
(a co uzywam ile sie da
GPRS
Kuchnia.... Jasne że można by było obalić coś przez neta... Kamerka, dwie flaszki, jedna po jednej stronie druga po drugiej... I jazda.......... oj by się działo....
PS. Już tak piłem na urodzinach mojego przyjaciela.... Siedzi w Bristolu.
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
No wlasnie...
Ale camerka to u mnie nie przejdzie...
Moze po nowym roku kupie jakiegos laptaka
Pamietaj,ze uzywam to male gowxx zwane palmem
I tak dobrze,ze mi forum dziala i wogole strona scigacz.pl sie normalnie otwiera.
Ale o przegladaniu stron prv to juz moge zapomniec...
Jedyne co fajne to to,ze mam neta zawsze w kieszeni
Ale camerka to u mnie nie przejdzie...
Moze po nowym roku kupie jakiegos laptaka
Pamietaj,ze uzywam to male gowxx zwane palmem
I tak dobrze,ze mi forum dziala i wogole strona scigacz.pl sie normalnie otwiera.
Ale o przegladaniu stron prv to juz moge zapomniec...
Jedyne co fajne to to,ze mam neta zawsze w kieszeni
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
A to moja suczka:) Ma gorzej naje**ne pod kopułą niż ja ale i tak Ją kocham:) Czasem mysle za ma lepsze przyśpieszenie niż R1, no i laski przede wszystkim - oo ale śliczny piesek
- Załączniki
-
- Zdjęcie(13).jpg (55.15 KiB) Przeglądane 2261 razy
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
jak mowa o psiakach to i ja pokaże moje 2 kochane psiaki: Kajtek-ten rudy i Belcia-suczka rasy amstaff
- Załączniki
-
- foto wakacje 180.jpg
- (235.14 KiB) Pobrane 207 razy
Serducho mi pika w rytmie KAWY silnika!!!!!!!!
-
kawa - Świeżak
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
a to mój pieseczek, suczka owczarka niemieckiego. Bardzo usłuchana suczka, wystarczy że się spojrze na budę, a ona wie że ma tam iść , przydatne gdy ktoś do mnie przyjdzie a piesek puszczony(kochane psisko)
- Załączniki
-
- pies.jpg (59.95 KiB) Przeglądane 2440 razy
http://www.bikepics.com/members/indus/ | http://www.tkkj.net/ | dt 80 kupię, chętni na gg
- indus
- VIP Ścigacz.pl
Jak zmienie mieszkanie to moze pomysle nad jakims psem.
Gosia sliczna 'diabliczka'
Gosia sliczna 'diabliczka'
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
Niunia jest kochana naprawde, "złoty pies"
Starałam się ją wychowac jak najlepiej i myślę, że mi się udało..
Oczywiście ma kilka takich ras psów, za którymi nie przepada, ale cóż-takie życie
Mogę jej mieszać jedzonko ręką w misce, a ona macha ogonem i mnie całuje, oczywiście śpi w łóżeczku i wspaniale potrafi się bawić z moją córcią
Starałam się ją wychowac jak najlepiej i myślę, że mi się udało..
Oczywiście ma kilka takich ras psów, za którymi nie przepada, ale cóż-takie życie
Mogę jej mieszać jedzonko ręką w misce, a ona macha ogonem i mnie całuje, oczywiście śpi w łóżeczku i wspaniale potrafi się bawić z moją córcią
...
-
*gosia* - Świeżak
Radze Ci Gosia uważaj z tym psem, Thrillco ma racje psy są nieprzewidywalne psu po kilku latac ponoć się coś przestawia w głowie i może pogryźć nawet własnego właściciela...;/ były już takie przypadki:(:/ i rada pies powinien mieć własne miejsce do spania a nie w łużku z człowiekiem to daje psu większość pewność że jest na równi z człowiekiem a nie że człowiek ma władze nad nim a tak nie powinno byc... uważaj na swoją córcie pozdrawiam..
YAMAHA YZF R6 2003r.
- Pomian
- VIP Ścigacz.pl