Kącik pakera.
Nie ćwicze profesjonalnie, nie chodze na siłownie. I czesto zaniedbuje nogi jak JUŻ ćwiczę. Powodów jest kilka.
Po wypadku na motocyklu prawe kolano strasznie mi strzyka i strzela. Rzepka coś się dziwnie ryla i myśle ze jest niezafajnie. Ale nic mnie w sumie nie boli. 

Nie mam dostepu do maszyn itp, a nogi najlepiej na maszynach cwiczyć. Ja mam do dyspozycji tylko gryf i obciążenia w chacie, ale mam nadzieje ze juz niedługo zorganizuje konkret sprzet jak bedzie miejsce w garazu.
Takze nie wiem ile wyciskam. Pewnie biedny wynik, i chyba raczej napewno nie przeciągne kamaza

Po wypadku na motocyklu prawe kolano strasznie mi strzyka i strzela. Rzepka coś się dziwnie ryla i myśle ze jest niezafajnie. Ale nic mnie w sumie nie boli.

Nie mam dostepu do maszyn itp, a nogi najlepiej na maszynach cwiczyć. Ja mam do dyspozycji tylko gryf i obciążenia w chacie, ale mam nadzieje ze juz niedługo zorganizuje konkret sprzet jak bedzie miejsce w garazu.
Takze nie wiem ile wyciskam. Pewnie biedny wynik, i chyba raczej napewno nie przeciągne kamaza

- 

turboponczek
- MEGA TROLL
hmmm noo to lipa;/ wiesz co jest najtanszą i najlepszą metodą na rzepki stawy itp?? 
ja nie jadam tego bo jakos nie wiem ;p nie i już;p
wycha która uczy mnie biologi polecała mi jakies tabletki czy co za ponad 100zł i to starcza na miecha?? ale bardzo dobre w regeneracji stawów itp
ale najzdrowsza jest polska galareta robiona np na swięta;d z kurczaczkie, warzywkami;p;d itp :0
				ja nie jadam tego bo jakos nie wiem ;p nie i już;p
wycha która uczy mnie biologi polecała mi jakies tabletki czy co za ponad 100zł i to starcza na miecha?? ale bardzo dobre w regeneracji stawów itp
ale najzdrowsza jest polska galareta robiona np na swięta;d z kurczaczkie, warzywkami;p;d itp :0
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
			- 

Bostorn
- Moderator
Pokaz ktorys cycki  a nie gadacie o pierdolach
 a nie gadacie o pierdolach  
Ktos bierze jakies koksy??
Ktos bierze jakies koksy??
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
			- sebekmelior
- Świeżak
zamknij ty mnie ... i sam sobie swoje pokaż;d ale bez stanika ^_^ żeby nie było ;p
leszcz jestem ale co zrobisz dopiero 6 razy na siłce byłem od 3 miechów i dopiero tyle udało mi się odzyskac ;p;d ale dzisiaj ciskałem 160 na nogi 12 powtórzen bo po wypadku obiłem miednicę czy tam coo i jak jest na nią nacisk zdycham z bólu :/ tak czy siak to koło dupy jest że nawet spac sie nie da...

leszcz jestem ale co zrobisz dopiero 6 razy na siłce byłem od 3 miechów i dopiero tyle udało mi się odzyskac ;p;d ale dzisiaj ciskałem 160 na nogi 12 powtórzen bo po wypadku obiłem miednicę czy tam coo i jak jest na nią nacisk zdycham z bólu :/ tak czy siak to koło dupy jest że nawet spac sie nie da...
- Załączniki
- 
		 DSC06923.JPG DSC06923.JPG
- (81.82 KiB) Pobrane 154 razy

- 
		 DSC06930.JPG DSC06930.JPG
- :)
- (61.45 KiB) Pobrane 144 razy

- 
		 DSC06929.JPG DSC06929.JPG
- takie tam
- (56.6 KiB) Pobrane 140 razy

- 
		 DSC06924.JPG DSC06924.JPG
- ehh dopiero do formy wracam;p po 3miesiecznym 0
 nic nie było prawie;/ zaczynałem od 0ra
- (96.29 KiB) Pobrane 144 razy

Ostatnio edytowano 11/2/2009, 22:05 przez Bostorn, łącznie edytowano 1 raz

- 

Bostorn
- Moderator
Hahahaha bosti, ja teraz stanika nie nosze, wszystkie musialbym wypchac, bo nie ma co w ten stanik wsadzic:(
			- sebekmelior
- Świeżak
cycuski   

Daje zdjecie od tylu co by za brzydote warna nie dostac

Daje zdjecie od tylu co by za brzydote warna nie dostac

- Załączniki
- 
		- plecuski
- 100_0230.JPG (44.1 KiB) Przeglądane 2505 razy

- sebekmelior
- Świeżak
No co ty wilku dawaj cycuski na forum... Zobacz na Bostiego Przerobil jak mowil w paincie ala Pudzian i zobacz... Dawaj tez przerabiaj, i wrzucaj 

- sebekmelior
- Świeżak
Chłopcy a może zacznijcie wstawiać foty jak będziecie mieć jakieś efekty ?:D
				CBR 600F 2001  | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
			- 

jordan23
- Stały bywalec
nom, ale będzie coś widać  bo tak to każdy ma takie plecy
 bo tak to każdy ma takie plecy  cycki czy tam nogi xD
 cycki czy tam nogi xD
				 bo tak to każdy ma takie plecy
 bo tak to każdy ma takie plecy  cycki czy tam nogi xD
 cycki czy tam nogi xD| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
 | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami
 | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami  |  | www.motoautostrada.pl
 |  | www.motoautostrada.pl- 

Bystry
- Stały bywalec
Bo wstawiacie foty ,a ja tu z lunetą i nie mogę sie niczego dopatrzeć  Wytrwałości życzę
 Wytrwałości życzę 
				 Wytrwałości życzę
 Wytrwałości życzę 
CBR 600F 2001  | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
			- 

jordan23
- Stały bywalec
Odpowiem za Bostiego, 179
A co wam sie nie podoba w naszych rozbudowanych, ogromnych plecach?? Chce ktory wpierdol?? nazre sie bialka i pudziana przeskocze a wtedy wam pokazemy 
Nie no teraz na serio... Dawajcie, ja swoje dalem bo pomyslalem ze ktos wstawi po mnie, ja juz 4 miechy nie macham to co sie dziwicie... Ale jak wroce do formy to znow ogien bedzie
				A co wam sie nie podoba w naszych rozbudowanych, ogromnych plecach?? Chce ktory wpierdol?? nazre sie bialka i pudziana przeskocze a wtedy wam pokazemy

Nie no teraz na serio... Dawajcie, ja swoje dalem bo pomyslalem ze ktos wstawi po mnie, ja juz 4 miechy nie macham to co sie dziwicie... Ale jak wroce do formy to znow ogien bedzie

- sebekmelior
- Świeżak
SzpiceR napisał(a):bostorn slabo cos jak na takie koksairksie tekstyile masz wzrostu?
mam 179 wzrostu a te mizerne to zdjęcia z dopiero 6 moich wizyt na siłowni
niestety od ponad 3 miechów nie cwiczyłem i większosc zanikła ;/brakuje kasy na dobrego koksa;/ więc wiess... nędza
a co do tych koksiarskich tekstów;p ja nie musze byc szeroki żeby tachac 100 na plec y czy 200 na nogi
ja robiłem trening wy3małosciowy
na samą klatę na ławeczce miałem aż 160 powtórzę
20,20.15.15 i 4 ciężary i 2 pozycje płaska i gięta ławka
i to był dopiero początek ;p
			- 

Bostorn
- Moderator