Pełne uzbrojenie na egzaminie
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
andy7 napisał(a):
Zaczyna sie szybsza jazda w ktorej brakuje czasu aby rozgladac sie gdziekolwiek.
Po części masz racje ale nie można generalizować, tak samo mogę powiedzieć ze wolna jazda rozpasza, jest nudna, sprzyja rozglądaniu sie w prawo w lewo.
Wszystko zależy od wyuczonych nawyków od tego czy w głowie ma się jazde czy oglądanie np. za blondynkami w miniówkach.
-
adam_89 - Stały bywalec
jedno jes pewne, jadac wolniej masz czas dostrzec znaki, ba nawet ogladnac sie za mini - i przezyc, he, he
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Ja jezdzilem w pelnym tekstylnym kombi,kominarka i rekawice. Nie zauwazylem aby egzaminator byl jakis z gory zle na mnie nastawiony, bo byl dla wszystkich tak samo wredny ;p Ulewal za ewidentne bledy a te drobniejsze wybaczal. Techniczy co z nim jezdzil dal mi jeszcze pochawle za to ze tak sie ubralem na ten ulewny deszcz ;p
http://pl.youtube.com/watch?v=Ygm6irGpy ... re=related | | Pamietamy... [*]
-
s_extrem* - Świeżak
Jak w swoim kasku? :O Na egzaminie przecież kask wyposażony jest w zestaw jakiś do rozmów o ile się nie mylę
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Ja w integralu ( shark o ile sie nie myle)z systemem do komunikacji. Z tylu jakas krotkofalowka byla zamontowana z przepuszczonymi sluchawkami do srodka kasku.
http://pl.youtube.com/watch?v=Ygm6irGpy ... re=related | | Pamietamy... [*]
-
s_extrem* - Świeżak
A ja przyjechałem na egzamin na swoim moto, SV wtedy jeździłem. Oczywiście w pełnym rynsztunku. Nie było żadnego problemu ze zdaniem egzaminu. Na odchodne egzaminator jeszcze mi powiedział, że fajny motor, teraz możesz jeździć legalnie
Zwykle egzaminatorami na A zajmują się już starsi doświadczeni egzaminatorzy, którym minął okres wyżywania się na bezbronnych kandydatach na kierowców. A wiedząc że i tak będę jeździł czy z prawkiem czy bez. A na egzaminie jechałem bezbłędnie..

http://bikepics.com/members/numberuno/ | | www.diety-treningi.pl Jakby ktoś potrzebował, zapraszam.
- numberuno
- Świeżak
numberuno napisał(a):A ja przyjechałem na egzamin na swoim moto, SV wtedy jeździłem. Oczywiście w pełnym rynsztunku. Nie było żadnego problemu ze zdaniem egzaminu. Na odchodne egzaminator jeszcze mi powiedział, że fajny motor, teraz możesz jeździć legalnie.
A przejechałeś obok egzaminatora na gumie?
600:D Spawacz ram....
- milus
- Świeżak
Tylko nie zrobcie tak jak moj kumpel, ktory na egzamin przyjechal Hornetem 

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec

Ja jednak bym nie ryzykował tego że jakiemuś wrednemu egzaminatorowi nie spodoba się strój motocyklisty tym bardziej jak się przyjechało motocklem

Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
Ja jak zdawa³em w WORD Bia³ystok to za pierwszym razem przyszed³em ubrany nastêpuj±co: nowe trampki nowe jeansy ciemno niebieskie i T-shirt nowy ciemno czerwony (koszt uzbrojenia nieca³e 150z³). I miedzy innymi to by³o powodem ze obla³em pierwszy egzamin na moto (nie licz±c b³êdów na placu i wkurw egzaminatora bo zosta³ po godz zmuszony do prowadzenia egzaminu) Nastêpnym razem by³o ju¿ oki jak dosta³em uwagê od egzaminatora na temat butów i ciuchów to kupi³em na nastêpny egzamin nowe buty trekingowe z gruba podeszw± i cholewa za kostkê (ok 80z³) jeansy i na ciek± koszulkê za³o¿y³em stara czarn± grub± bluzê jeansowa do tego za ka¿dym razem dostawa³em rêkawiczki motocyklowe które le¿a³y jak ula³ mi na rêkach i tak zdawa³em 3 kolejne razy a¿ zda³em. w Bia³ymstoku mile widziana by³a by kurtka motocyklowa. ale przede wszystkim tam zwracaj± uwagê na technikê jazdy co u mnie by³o opanowane w eleganckim stopniu bo lubiê to robiæ.
- maruder07
- Świeżak
W WORDZIE y w Koninie w poczekalni egzaminacyjnej jest pokazywany film instruktażowy. Jak ubrany jest motocyklista? Oczywiście stosownie.............do pory roku(bo film nakręcony latem)
-t-shirt
-jakieÅ› lekkie spodnie kanty
-HIT- sandałki ze skarpetkami
oczywiście o rękawiczkach można zapomnieć:)
więc jakie podejście do bezpiecznej jazdy na moto tam mają, można sobie wyobrazić
-t-shirt
-jakieÅ› lekkie spodnie kanty
-HIT- sandałki ze skarpetkami
oczywiście o rękawiczkach można zapomnieć:)
więc jakie podejście do bezpiecznej jazdy na moto tam mają, można sobie wyobrazić
- żółf
- Świeżak
Ja miałem zamiar ubrać się jak należy ale ostatecznie poszedłem na cywila czyli jakieś jeansy kurtka letnia i cienkie skórzane rękawiczki. Kask dostałem od WORD i to była trałma:/ jakiś orzech bez szyby ledwo go dopiąlem bo ciasny. Jakieś 2miechy później jak zdawał mój brat to mięli już jakieś lepsze chyba nawet były 3 do wyboru:)
-
Kurt - Świeżak
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości