To jest możliwe tylko w polsce :D
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
LukasBST - nie, to nei bobr, tylko przesmieszny kot z kreskowki "Simon's Cat" - na youtube jest kilka filmikow.
Energie ist nichts ohne Steuerung.
Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
-
OvertakeR - Świeżak
Bo wszystkim już skończyły się pomysły co napisać na temat 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Korzystając z chwilowo offtopowego nastroju w jaki przekształcił się temat chciałbym odradzić wszystkim młodym motocyklistom robienie A1. Jest to bezsensowna strata kasy i sto razy lepiej zainwestować tą kasę w pożądny kask, czy opony.
A piszę to dlatego, że dzisiaj dowiedziałem się, iż z tytułu tego, że posiadałem A1, normalne A będzie dla mnie tańsze o całe 22 złote... Szlakby trafił to prawo
Dodatkowo chciałbym wam przypomnieć, że wszystkie dwusuwowe sprzęty 125ccm typu NSR, RS itp. nie mieszczą się w normach A1 ze względu na moc przekraczającą 11kw.
Gdybym miał cofnąć się do wieku 16 lat zdecydowałbym się zarejestrować 125/50 niż robić A1.
(to jest moje zdanie i nie biorę odpowiedzialności za wszelkie szkody spowodowane przeczytaniem mojego posta przez niewłaściwe osoby
)
A piszę to dlatego, że dzisiaj dowiedziałem się, iż z tytułu tego, że posiadałem A1, normalne A będzie dla mnie tańsze o całe 22 złote... Szlakby trafił to prawo

Dodatkowo chciałbym wam przypomnieć, że wszystkie dwusuwowe sprzęty 125ccm typu NSR, RS itp. nie mieszczą się w normach A1 ze względu na moc przekraczającą 11kw.
Gdybym miał cofnąć się do wieku 16 lat zdecydowałbym się zarejestrować 125/50 niż robić A1.
(to jest moje zdanie i nie biorę odpowiedzialności za wszelkie szkody spowodowane przeczytaniem mojego posta przez niewłaściwe osoby

Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
Łooooo,znowu bedzie buba
zephyr,gdybym jeździl koło śmietnika i w bliskich okolicach,to moze,ale w dalszą trase to i tak przesrane bo patrzysz czy te dalny za toba nie jada jak to jest motorower,bo tam gdzie mozesz jechac 90,pojedziesz więcej niz 50/60 kmh to juz cie za dupe biorą,przecież to motorower
i wyobraź se kolesia 100 km od domu,zapierdzielającego 150 kmph ktorego złapały paly,konsekwencje napewno bedą przesrane,a gdyby posiadal chociaż te A1,to najwyzej mandat dostanie..

zephyr,gdybym jeździl koło śmietnika i w bliskich okolicach,to moze,ale w dalszą trase to i tak przesrane bo patrzysz czy te dalny za toba nie jada jak to jest motorower,bo tam gdzie mozesz jechac 90,pojedziesz więcej niz 50/60 kmh to juz cie za dupe biorą,przecież to motorower

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
zephyr47 napisał(a):Korzystając z chwilowo offtopowego nastroju w jaki przekształcił się temat chciałbym odradzić wszystkim młodym motocyklistom robienie A1. Jest to bezsensowna strata kasy i sto razy lepiej zainwestować tą kasę w pożądny kask, czy opony.
Jestem za, a nawet przeciw. Może by połapali takich w koncu...

-
wikples - Bywalec
zephyr47 napisał(a):Dodatkowo chciałbym wam przypomnieć, że wszystkie dwusuwowe sprzęty 125ccm typu NSR, RS itp. nie mieszczą się w normach A1 ze względu na moc przekraczającą 11kw.
Hmmm. To może dojdzie do tego że ktoś kto ma A1 zarejestruje 125 na 125? Zawsze mniejsze ryzyko wpadki

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Wikles powiedz czy nawet razu nie myslales zeby kupic wiekszego moto i zarejestrowac na 125 lub bez prawka walic??;>
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
sebekmelior napisał(a):Wikles powiedz czy nawet razu nie myslales zeby kupic wiekszego moto i zarejestrowac na 125 lub bez prawka walic??;>
jak coś to Wikples

nie no myślałem o erłanie, albo busie na motorower, ale za słabe to...
bez prawka jeździłem! tak! przyznaje się <kamieniują> aż 1 miesiąc, czekając na egzamin 0.o... ale jaka to jazda

-
wikples - Bywalec
To nie umoralniaj innych ludzi swietoszku;p Kazdy wybiera co chce... ja jestem przeciwko takim przekretom ale jak ktos chce prosze bardzo... A czy we mnie wjedzie koles z prawkiem czy bez... na to samo wyjdzie... przynajmiej bardziej po dupie dostanie
- sebekmelior
- Świeżak
Nie umorlaniam, bo Ci co się ze mną nie zgadzają w większości mają prawo jazdy ;D.
Piszę to z przestrogą dla innych. Pozatym jak umiesz czytać, byłem po kursach, czekałem tylko na egzamin, czyli mimo wszystko umiałem jeździć
a 13 latek na 250ccm?
Piszę to z przestrogą dla innych. Pozatym jak umiesz czytać, byłem po kursach, czekałem tylko na egzamin, czyli mimo wszystko umiałem jeździć

a 13 latek na 250ccm?
-
wikples - Bywalec
Rozumiem... z tym 13-sto latkiem na 250-tce to przegiecie i to grube... ;/
- sebekmelior
- Świeżak
Co racja to racja, będzie CBR 1000 na A2 itp. Jeszcze jest szansa, że nasi kochani politycy się opamiętają... Myślę, że większość motocyklistów wolałoby jeździć legalnie na plastikach niż bez prawka, no ale jak wejdą takie chore przepisy...
-
wikples - Bywalec
Tak to jest jak ma sie w rządzie anty-motocyklistów, jeszcze chyba nie wprowadzili żadnego przepisu ułatwiającego życie motocykliście.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl