To jest możliwe tylko w polsce :D
najbardziej jak widze burzÄ… sie tutaj Ci co sami albo wogole nie maja moto albo lataja 125cc
co żyła lata ze ktos moze sobie nadgiać prawo ?
poki sa dziury w prawie ludzie beda je lamac i wasze wywody ze to zle/brzydkie/bee nic nie pomoga.
nawet sobie nie wyobrazacie co robia ludzie na wysokich stanowiskach z wielu branzy,cierpi na ich przekretach wiecej ludzi niz myslicie a wam gula lata bo ktos sobie 125 rejestruje na 50cc , a niech rejestruje , jego zycie , jego sprawa

co żyła lata ze ktos moze sobie nadgiać prawo ?
poki sa dziury w prawie ludzie beda je lamac i wasze wywody ze to zle/brzydkie/bee nic nie pomoga.
nawet sobie nie wyobrazacie co robia ludzie na wysokich stanowiskach z wielu branzy,cierpi na ich przekretach wiecej ludzi niz myslicie a wam gula lata bo ktos sobie 125 rejestruje na 50cc , a niech rejestruje , jego zycie , jego sprawa
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
wolę jeździć na erłanie bez prawka niż 250/50 lub 125/50. na takie układy to idą tylko cioty, albo dzieci konkretne. z resztą mój 'znajomy' chce to gówno kupić, chwalił mi się dzisiaj 0.o. Chłopak chce to 250/125, bo będzie robił a1... zobaczymy.
ale życzę, żeby jakiś trzynastoletni pajac na 125/50 lub 250/50 się w ciebie flow wpierdzielił. Oczywiście wtedy mu powiesz "nic się nie stało, przecież można naginać prawo, a to, że mi nogę urwałeś, to tylko wypadek przy pracy..."
ale się ubawiłem ;]
ale życzę, żeby jakiś trzynastoletni pajac na 125/50 lub 250/50 się w ciebie flow wpierdzielił. Oczywiście wtedy mu powiesz "nic się nie stało, przecież można naginać prawo, a to, że mi nogę urwałeś, to tylko wypadek przy pracy..."
ale się ubawiłem ;]
-
wikples - Bywalec
Zyczenie komus nieszczęcia tez jest jak najbardziej cacy 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
mówię ci doświadczony mężczyzno, że ma znaczenie. po 1 prędzej wpierdzieli się w ciebie małolat na 125/50 lub 250/50 niż facet na r1. sądzę, że osoba, która jest w stanie utrzymać erłana, wie już jakie są konsekwencje potrącenia kogoś. ;]
ty się zbłaźniłeś...
ciekawe, jak każdy by olewał/bronił takich ludzi, którzy troszeczke "nadginają" prawo? w sumie mogłoby być ciekawie... jeździłbym sobie po takich palantach walcem zarejestrowanym na hulajnogę...
tak racja 'dorsły flow'... powinniśmy olewać takich ludzi, albo wręcz popierać!
@edit:
widzisz flow
nie tylko 1 ;]
ty się zbłaźniłeś...
ciekawe, jak każdy by olewał/bronił takich ludzi, którzy troszeczke "nadginają" prawo? w sumie mogłoby być ciekawie... jeździłbym sobie po takich palantach walcem zarejestrowanym na hulajnogę...
@edit:
widzisz flow
nie tylko 1 ;]

Ostatnio edytowano 4/1/2009, 19:06 przez wikples, łącznie edytowano 1 raz
-
wikples - Bywalec
umarł kolejny kotekwikples napisał(a):mówię ci doświadczony mężczyzno, że ma znaczenie. po 1 prędzej wpierdzieli się w ciebie małolat na 125/50 lub 250/50 niż facet na r1. sądzę, że osoba, która jest w stanie utrzymać erłana, wie już jakie są konsekwencje potrącenia kogoś. ;]
ty się zbłaźniłeś...

- Flow
- Stały bywalec
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Nie denerwujcie sie bo zmarszczek dostaniecie 

Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Flow napisał(a):umarł kolejny kotekwikples napisał(a):mówię ci doświadczony mężczyzno, że ma znaczenie. po 1 prędzej wpierdzieli się w ciebie małolat na 125/50 lub 250/50 niż facet na r1. sądzę, że osoba, która jest w stanie utrzymać erłana, wie już jakie są konsekwencje potrącenia kogoś. ;]
ty się zbłaźniłeś...
3 słowa, a jakie głębokie i symboliczne znaczenie

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
-
jordan23 - Stały bywalec
zephyr47 napisał(a):Sranie w banie... "utrzymać erłana"... leże
wiem , tez lezalem

- Flow
- Stały bywalec
Wikples- nie pochwalam Flowa że na to "zezwala" przynajmniej w tamtym poście, ale życzenie komuś czegoś takiego... W bardzo prosty sposób pokazałeś kim jesteś. Dla mnie chamem, lżyć nie będę, bo jako kobieta tego nie uznaję.
Pomijając głupotę zyczenia-wiesz jakie mogą być skutki takiego najechania? Moja mama leczyła dziewczynę po takim wypadku, laska trafiła do niej po śpiączce, rehabilitacji, mama zajęła się mózgiem. Bo to było zmasakrowane bardziej. Poczytaj sobie temat założony bodaj przez Bostorna o metodach poprawiania pracy mózgu czy coś takiego. A przecież to jeden wypadek. Skończony "genialnie", bo dziewczyna chodzi, blizny ukryje pod ciuchami, dziur w mózgu nie widać.
Przemyśl. Dwa razy. I wtedy pomyśl o tym, co żeś napisał.
Naprawdę jesteś w stanie życzyć komukolwiek czegoś takiego?
Pomijając głupotę zyczenia-wiesz jakie mogą być skutki takiego najechania? Moja mama leczyła dziewczynę po takim wypadku, laska trafiła do niej po śpiączce, rehabilitacji, mama zajęła się mózgiem. Bo to było zmasakrowane bardziej. Poczytaj sobie temat założony bodaj przez Bostorna o metodach poprawiania pracy mózgu czy coś takiego. A przecież to jeden wypadek. Skończony "genialnie", bo dziewczyna chodzi, blizny ukryje pod ciuchami, dziur w mózgu nie widać.
Przemyśl. Dwa razy. I wtedy pomyśl o tym, co żeś napisał.
Naprawdę jesteś w stanie życzyć komukolwiek czegoś takiego?
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
nie zezwalam Kochanie
ale wybierajac mniejsze zło wole 15latka na 125cc zarej na 50cc niz bez prawka na r1
choc na jednym i na drugim jak chce to moze sobie krzywde zrobic, ale jak ktos kaleka jest to i na rowerze sie zabije
taki mamy kraj i takie wladze.
Piankowy na wstrzymanie to ty sobie stoperan połknij : *

ale wybierajac mniejsze zło wole 15latka na 125cc zarej na 50cc niz bez prawka na r1

choc na jednym i na drugim jak chce to moze sobie krzywde zrobic, ale jak ktos kaleka jest to i na rowerze sie zabije

taki mamy kraj i takie wladze.
Piankowy na wstrzymanie to ty sobie stoperan połknij : *

- Flow
- Stały bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 37 gości