wypadki
Manhatan napisał(a):Wczoraj około godziny 18.00 zginął kumpel. Niestety lekkomyślność doprowadziła go do ostateczności... Na pożyczonym motocyklu, bez kasku i jakichkolwiek ochraniaczy wypuścił się na motocyklu marki Yamaha (pojemność w granicach 600-1000, z rodziny ścigaczy) na przejażdżkę. Niespełna kilkaset metrów dalej, mając na liczniku 130-150 km/h nie złożył się w zakręt i pojechał na wprost pomiędzy rozjazdami. Na swojej drodze napotkał 2 drzewa, które "skosił" swoim ciałem. Zahaczenie o nie spowodowało wyrwanie ręki, ogólną masakrację i pęknięcie czaszki. Na drzewach pozostały nawet szczątki jego ciała. Motocykl w pewnym momencie leciał nad ziemią przez kilkadziesiąt kolejnych metrów. Z przyczyn prawdopodobnych mówi się, że pękła opona, co było skutkiem wypadku. Stało się to nieopodal jego domu, a świadkiem całej sytuacji był jego brat...
Do tej pory nie mogę uwierzyć w to co się stało...
[']
eh tragedia..
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
Wśród ludzi panuje ogólna ślepota, roztargnienie, brak odpowiedzialności i umiejętności. Szkoda chłopaka co sie zabil jadąc bez kasku, ale wykazał sie wybitną bezmyslnoscią. Chociaż w krajach południowych żadko, który kierowca jednośladu w kasku jeżdzi (przykład Bułgaria. bylem w te wakacje). A babsko z Wolskiej pewnie sie szminką smarowalo zamiast na droge patrzec. Motocykliscie zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
-
rambo wwa - Świeżak
Złe wieści z rana:
http://wiadomosci.onet.pl/2702,1845018, ... kalne.html
http://wiadomosci.onet.pl/2702,1845018, ... kalne.html
- MaciejeR
- Świeżak
strasznie smutny ten temat,kurde i znow kobieta
ale juz nie raz naukowo udowodniono ze nie maja zmysłu spostrzegawczosci jak faceci,niby jezdza ostroznie ale co to daje jak przy 50km/h wjedzie ci na czolowke to ci jej "ostroznosc" nie pomoze za wiele, a potem jest " o jejku co ja zrobilam" rozbeczy sie i koniec,a czlowiek nie zyje,sa kobiety ktore sa dobrymi kierowcami ale wyjatki potwierdzaja regule,ehh szkoda slow,a coraz wiecej ich pcha sie na to prawko...na B powinni zrobic tak cholernie trudne egzaminy zeby naprawde żoltodzioby nie zdawaly,sam bardzo chetnie na taki pojde...kiedys tylko mezczyzni polowali bo kobiety sie do tego nie nadaja,jak dla mnie tak samo powinno byc z prawkiem,no ale to moje zdanie...
ale juz nie raz naukowo udowodniono ze nie maja zmysłu spostrzegawczosci jak faceci,niby jezdza ostroznie ale co to daje jak przy 50km/h wjedzie ci na czolowke to ci jej "ostroznosc" nie pomoze za wiele, a potem jest " o jejku co ja zrobilam" rozbeczy sie i koniec,a czlowiek nie zyje,sa kobiety ktore sa dobrymi kierowcami ale wyjatki potwierdzaja regule,ehh szkoda slow,a coraz wiecej ich pcha sie na to prawko...na B powinni zrobic tak cholernie trudne egzaminy zeby naprawde żoltodzioby nie zdawaly,sam bardzo chetnie na taki pojde...kiedys tylko mezczyzni polowali bo kobiety sie do tego nie nadaja,jak dla mnie tak samo powinno byc z prawkiem,no ale to moje zdanie...
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Tu niestety piszą, że był po alko Eh... Ciekawe, czy chociaż drugi był trzeźwy.
http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
ostatrnio w lubelskim byl wypadek-wieczorkiem jechal skuterem jakis mlosdy chlopak i przejechal po nim jakis kolo w puszcze!po kilkunastu minutach przejechal po nim nastepny-tylko, ze ten 2gi sie zatrzymal,wezwal karetke, ale bylo za pozno
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
-
inzynier - Świeżak
Manhatan napisał(a):Wczoraj około godziny 18.00 zginął kumpel. Niestety lekkomyślność doprowadziła go do ostateczności... Na pożyczonym motocyklu, bez kasku i jakichkolwiek ochraniaczy wypuścił się na motocyklu marki Yamaha (pojemność w granicach 600-1000, z rodziny ścigaczy) na przejażdżkę. Niespełna kilkaset metrów dalej, mając na liczniku 130-150 km/h nie złożył się w zakręt i pojechał na wprost pomiędzy rozjazdami. Na swojej drodze napotkał 2 drzewa, które "skosił" swoim ciałem. Zahaczenie o nie spowodowało wyrwanie ręki, ogólną masakrację i pęknięcie czaszki. Na drzewach pozostały nawet szczątki jego ciała. Motocykl w pewnym momencie leciał nad ziemią przez kilkadziesiąt kolejnych metrów. Z przyczyn prawdopodobnych mówi się, że pękła opona, co było skutkiem wypadku. Stało się to nieopodal jego domu, a świadkiem całej sytuacji był jego brat...
Do tej pory nie mogę uwierzyć w to co się stało...
[']
Wpolczuje jego rodzinie i znajomym [']
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
niestety kolejny wypadek śmiertelny:
Niestety odszedł od nas kolega jeżdzący bardzo bardzo dlugo na moto.Czesto bylwa na strefie w kleszczowi stara f1 zrobina na streeta i nadawl na gumie.Pisze dlatego bo może ktoś go kojarzy wlasnie stamtąd.
Jadac do Piotrkowa na stunt pokaz jechal na gumie,opadl,złapał shimme i uderzyl w barierki dzielące jedna droge od drugiej.
kolega Tomek z Radomska napisał:
"Niestety odszedł od nas kolega jeżdzący bardzo bardzo dlugo na moto.Czesto bylwa na strefie w kleszczowi stara f1 zrobina na streeta i nadawl na gumie.Pisze dlatego bo może ktoś go kojarzy wlasnie stamtąd.
Jadac do Piotrkowa na stunt pokaz jechal na gumie,opadl,złapał shimme i uderzyl w barierki dzielące jedna droge od drugiej.Gdy juz podszedłem leżał w kałuzy krwi bez rąk,ale jeszcze żył.skonal na moich rękach ,podczas gdy przytrzymywalem mu głowe by sie nie udławił wlasna krwia(dawał jeszcze znaki zycia ruszajac ustami)..
http://www.dolsat.fora.pl/newsy-o-wszys ... e,399.html
informacje dla chętnych: Osoby ,kótre chca uczcić jego pamieć moga zjawić sie na pogrzebie który odbędzie sie w KŁOMNICACH W CZWARTEK O GODZ. 14 30
ZBIÓRKA MOTOCYKLI W RADOMSKU NA STACJI BP O GODZ 13.45 => 14 WYJAZD DO KŁOMNIC.
Prosze o pukntulanośc,gdyz ze wzgedlu na pogrzeb pół godz pózniej nie ma mozliwosci czekania na nikogo.
Zbiórka niezależnie od warunków pogody..
Niestety odszedł od nas kolega jeżdzący bardzo bardzo dlugo na moto.Czesto bylwa na strefie w kleszczowi stara f1 zrobina na streeta i nadawl na gumie.Pisze dlatego bo może ktoś go kojarzy wlasnie stamtąd.
Jadac do Piotrkowa na stunt pokaz jechal na gumie,opadl,złapał shimme i uderzyl w barierki dzielące jedna droge od drugiej.
kolega Tomek z Radomska napisał:
"Niestety odszedł od nas kolega jeżdzący bardzo bardzo dlugo na moto.Czesto bylwa na strefie w kleszczowi stara f1 zrobina na streeta i nadawl na gumie.Pisze dlatego bo może ktoś go kojarzy wlasnie stamtąd.
Jadac do Piotrkowa na stunt pokaz jechal na gumie,opadl,złapał shimme i uderzyl w barierki dzielące jedna droge od drugiej.Gdy juz podszedłem leżał w kałuzy krwi bez rąk,ale jeszcze żył.skonal na moich rękach ,podczas gdy przytrzymywalem mu głowe by sie nie udławił wlasna krwia(dawał jeszcze znaki zycia ruszajac ustami)..
http://www.dolsat.fora.pl/newsy-o-wszys ... e,399.html
informacje dla chętnych: Osoby ,kótre chca uczcić jego pamieć moga zjawić sie na pogrzebie który odbędzie sie w KŁOMNICACH W CZWARTEK O GODZ. 14 30
ZBIÓRKA MOTOCYKLI W RADOMSKU NA STACJI BP O GODZ 13.45 => 14 WYJAZD DO KŁOMNIC.
Prosze o pukntulanośc,gdyz ze wzgedlu na pogrzeb pół godz pózniej nie ma mozliwosci czekania na nikogo.
Zbiórka niezależnie od warunków pogody..
-
adam_89 - Stały bywalec
niewierze w to co się dzieję .... [*]
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami | | www.motoautostrada.plindor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
-
Bystry - Stały bywalec
jesli ktos by z Lodzi ejchal puszka chetnie bym sie zabral,jednak juz nie bedzie to odpowiednia pogoda na moto...
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
http://www.tvn24.pl/-1,1571213,0,1,smie ... omosc.html ktos cos wie ?
-
Proxa - Świeżak
- MaciejeR
- Świeżak
Proxa napisał(a):nie zazdroszcze rodzinie :/ dzien wszystkich swietych i syn zgina dzien wczesniej ... przewalone
a jakby zginął miesiąc przed czy dwa tygodnie po to mieli by lepiej?
rany poziom intelektualny teko forum nie tylko sięga dna, on zaczyna "pukać w dno od spodu"...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny