Zobacz wątek - dziwna prośba o tematyce "miłość"
NAS Analytics TAG

dziwna prośba o tematyce "miłość"

Forum Dyskusji moderatorów i adminów

Postprzez Traperoso » 21/6/2008, 15:26

simonw nic mnie nie obchodzi, to że kiedyś w jakimś temacie pisałeś coś na temat swojego nicka. Co Ty Bogiem jesteś, ze mam się tym interesować? Może zamieść swoją autobiografie w regulaminie. Co dzień rejestruje się ktoś nowy, napisze do Ciebie simonw i pewnie będziesz go odsyłał nie wiadomo gdzie.

Z regulaminu forum,za którym rak bardzo chcesz podążać i słusznie:
13. Respect!
Odnoś się z szacunkiem do innych użytkowników, a na pewno oni odwzajemnią się tym samym. Używaj w dyskusjach argumentów, a nie wyzwisk. Zahaczanie o czyjeś koneksje rodzinne i zawód matki nie przysporzy ci przyjaciół, natomiast na 99% zakwalifikuje cię do kandydatów na bana.

Odnoszę się, więc do Ciebie z szacunkiem o używaniu imion nic nie ma. (piszę formę Cię, Ty itp z dużej, to chyba widać?)
Daruj sobie, więcej w tym temacie.
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Postprzez House MD » 21/6/2008, 15:35

Nie bój się nie 'gniecie' ,czytam Twoje odp na forum i większość ma podobny charakter. Simonw napisał ,że doszły do niego głosy o Twoim zachowaniu ,więc podpadłaś już kilku osobom. Nie będę Cię pouczał ,bo to Twoja działka. Jedyna Twoja przewaga to staż na forum ,który wg mnie powstrzymuje innych user'ów od mocniejszego krytycyzmu Twojej postawy. Dobra koniec tematu ,off-top jak 'trza'. Jeśli chcesz jeszcze coś wyjaśnić to napisz na priv'a. :lol:
House MD
Świeżak

Postprzez fandzoilisz » 21/6/2008, 15:45

proponuje zamknac temat :P zeby nie robic zbytecznych klotni
fandzoilisz
Bywalec

Postprzez Inku » 21/6/2008, 15:50

A ja proponuję przenieść dyskusję na PW. Jak Simon ma coś do powiedzenia Patty i na odwrót. Zaczynają się niepotrzebnie w rozmowę dołączać postronne osoby i nowa kłótnia na inne tematy.
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.

Suzi GS500F
Inku
Bywalec

Postprzez Krejzi.Mery » 21/6/2008, 17:10

he he kilka godzin temu, temat miał... 11 stron.. no Patty możesz być dumna: Twój poziom na forum (ewidentnie żenujący) wzbudził powszechne zainteresowanie :D i zajął 3 strony... brawo!
Szczerze, niewiele mnie obchodzi Twoje zadanie na mój temat i tego co wnoszę sobą na tym forum, naprawdę nie jesteś ŻADNYM wyznacznikiem mojego o sobie mniemania. A jak przyjdzie moja pora to też zacznę wypowiadać się w bardziej zaawansowanych kategoriach niż "Hydepark". Nie ukrywam, że moja wiedza o motocyklach nie jest tak rozległa jakbym tego chciała, dlatego nie odzywam na te tematy, o których nie mam pojęcia i na razie moim polem działania jest właśnie ten dział. Poza tym, Patty, człowieka nie poznaje się po tym, ile ma postów, tylko po tym, jak traktuje innych. Dla mnie w tej kwestii jesteś kompletną ignorantką, żeby nie mówić, że trąci prostactwem...

Jednak Cię Patty serdecznie pozdrawiam, może jeszcze kiedyś dorośniesz.

To tyle ode mnie na temat, przerost formy nad treścią nic więcej. Szkoda czasu na takie wywody...
Krejzi.Mery
Bywalec

Postprzez Leitho » 21/6/2008, 18:01

moze wrocicie do teamtu i powiecie mi dlaczego jak cos sie nawet dobrze nie zaczelo to juz muwsi sie pierdolic?

czemu te babska sa takie dziwne
Na kolana chamy !
Leitho
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez sepo » 21/6/2008, 18:09

Leitho napisał(a):czemu te babska sa takie dziwne

Tego chyba nawet sam Bóg nie wie. Pewnie jak "je" pisał w cpp, to ktoś Mu kompa zrestował...
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
sepo
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Krejzi.Mery » 21/6/2008, 18:11

Skoro wtedy był tylko Bóg, to nie "ktoś" tylko komp mu się sam zresetował. Musiał mieć Windows. Sepo, to Windows istnieje od tak dawna? :lol:
Krejzi.Mery
Bywalec

Postprzez CalibraHunter » 21/6/2008, 18:19

Merry, Twoja sprawe stawiam na osobnej polce. Nie mam zamiaru byc tu dla nikogo zadym wyznacznikiem, w zadnej kwestii. Ilosc postow jak kazdy dobrze wie nijak sie nie ma do wiedzy danego usera. Ale gwoli doroslosci i dojrzalosci - pozwol sobie odpuscic epitety, ktorych i ja nigdy nie uzywam.

Traci prostactwem? A Twoje powiedzonko "trzeba najpierw rozgrzac piecyk, zeby wlozyc indyczka" czym traci? Bo chyba nie smakiem i poziomem. Daruj sobie takie komentarze na moj temat, bo jestesmy na forum motocyklowym - a w tej kwestii jestes jeszcze troche za smarkata dla mnie. Czytaj, ucz sie, zbieraj kase - za rok pogadamy.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Krejzi.Mery » 21/6/2008, 18:22

Patty mam sie popłakać? Ze śmiechu chyba.
lol
Panna, śmieszysz mnie, szczerze. Tak btw: jak zdobyłaś cwanizno kasę na moto???? Znasz pojęcie "ciężko zarobione pieniądze na spełnienie marzeń"? Bo widzę że u Ciebie obowiązuje bardziej "spełniona zachcianka smarkatej nastolatki".
Mam ciekawsze zajęcia niż polemika z Tobą. Alles.
Ostatnio edytowano 21/6/2008, 18:25 przez Krejzi.Mery, łącznie edytowano 1 raz
Krejzi.Mery
Bywalec

Postprzez sepo » 21/6/2008, 18:22

Na początku był chaos.Brak życia i wielka pustka.Pierwszą istotą, która wyłoniła się z tej otchłani był Bill Gates z płytką Windowsa...
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
sepo
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 21/6/2008, 18:25

Trzeba bylo na poczatku zakminic zart, to nie byloby tej rozmowy.

Do zobaczenia na trasie.

EDIT: A kwestia moich pieniedzy mozesz sie nie interesowac. Nie masz sie czego lapac, to kleisz sie do tematow, ktore wlasciwie nie maja nic wspolnego z ta rozmowa. Nie przeginaj kolezanko, bo tykanie rzeczy, ktorych historii sie nie zna, zazwyczaj zle sie konczy. Dla Twojej zarozumialej swiadomosci - wiem, co to znaczy ciezko pracowac i zarabiac pieniadze.
Ostatnio edytowano 21/6/2008, 18:32 przez CalibraHunter, łącznie edytowano 2 razy
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Krejzi.Mery » 21/6/2008, 18:26

sepo napisał(a):Na początku był chaos.Brak życia i wielka pustka.Pierwszą istotą, która wyłoniła się z tej otchłani był Bill Gates z płytką Windowsa...

To dlatego mówi się Wielki Bill??? Omg on jest starszy od Boga??? :lol:
Krejzi.Mery
Bywalec

Postprzez Krejzi.Mery » 21/6/2008, 18:34

patty_brawurka napisał(a):Trzeba bylo na poczatku zakminic zart, to nie byloby tej rozmowy.

Do zobaczenia na trasie.

EDIT: A kwestia moich pieniedzy mozesz sie nie interesowac. Nie masz sie czego lapac, to kleisz sie do tematow, ktore wlasciwie nie maja nic wspolnego z ta rozmowa. Nie przeginaj kolezanko, bo tykanie rzeczy, ktorych historii sie nie zna, zazwyczaj zle sie konczy. Dla Twojej zarozumialej swiadomosci - wiem, co to znaczy ciezko pracowac i zarabiac pieniadze.

Patty! Ze swojej wspaniałej łaski, ucisz sie może w końcu co?
NaprawdÄ™ nie obchodzi mnie co masz do powiedzenia.
Krejzi.Mery
Bywalec

Postprzez fandzoilisz » 21/6/2008, 18:36

macie okres?
fandzoilisz
Bywalec

Postprzez Krejzi.Mery » 21/6/2008, 18:37

Ja nie mam. Ba! ja sie świetnie bawię :D
Krejzi.Mery
Bywalec

Postprzez greddy » 21/6/2008, 18:40

lol.dziewczyny dajcie spokoj.idzcie na solo to sie okaze, ktra twardsza.wylosujecie kto bedzie was trenowal, w jednym koszyku olo, w drugim ja ze szpicem i guut :D
brak motywacji do życia...
greddy
Stały bywalec

Postprzez turboponczek » 21/6/2008, 18:41

jedziemy krejzol do wrocka ? 8)
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez Krejzi.Mery » 21/6/2008, 18:42

Ponczek, co za ironia losu, prawda?? :D :D :D
Krejzi.Mery
Bywalec

Postprzez CalibraHunter » 21/6/2008, 18:48

Mam prawko Eneasz, nie wyobrazam sobie jezdzic motocyklem bez niego. B6 to nie sport, nie te momenty, nie ta moc. A z gabarytami sobie radze, do drobnych kobiet nie naleze.
Ostatnio edytowano 21/6/2008, 18:50 przez CalibraHunter, łącznie edytowano 1 raz
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum Moderatorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê