dziwna prośba o tematyce "miłość"
o losie.. ja o rowerku a Ty o lizaku. co niby ma moj opis do tego co napisalem ? nie wiedziales juz w jaki sposob mozesz mi dolozyc ? najlepiej daj mi bana za opis bo o tym aktualnie piszemy, o opisach
zobacz na swoj sWeeT opis. zachowujesz sie jak bys byl jakims prykiem i zazdroscil innym ze sa mlodzi i maja wlasne zdanie na dany temat i nie wazne czy w zarcie czy nie bo Tobie to nie pasuje.
nie kasuje ale 70% tego co napisalem cofam bo zle przeczytalem to co napisal simonw

nie kasuje ale 70% tego co napisalem cofam bo zle przeczytalem to co napisal simonw
Ostatnio edytowano 21/6/2008, 14:13 przez zzzubek, łącznie edytowano 1 raz
w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
Szkoda mi juz nerwow na tlumaczenie Wam pewnych rzeczy.Ale gwarantuje tu i teraz, ze lepiej 5 takich osob jak ja na tym forum niz kolejnych 200 mlodych gniewnych, z ktorymi spotykamy sie tu kazdego lata.
Wystarczyloby jeszcze pare userow mojego pokroju i bylby porzadek. Bo ja nie sprzeczam sie z ludzmi, ktorych darze szacunkiem - a o dziwo jest ich sporo (zdarzaja sie wyjatki, ale to pojedyncze epizody). Co wazniejsze, zadna z tych osob nie wykazuje zagran typu 600 na 50ccm i niemal kazda z nich nalezy do czolowki pod katem wiedzy i/lub doswiadczenia.
Ale przeciez nie liczy sie user, tylko liczba odslon...
Im wiecej tym lepiej, nie? Zamiencie sobie siekierke na kijek. Zrobcie to jeszcze pare razy, a wartosc merytoryczna scigacza siegnie zera. Bo nikomu potraktowanie z lekkiego buta na dzien dobry jeszcze nie zaszkodzilo, a w wielu przypadkach zapobiegloby pozniejszym dyskusjom na wszystkim znane prymitywnie zenujace tematy.
Wystarczyloby jeszcze pare userow mojego pokroju i bylby porzadek. Bo ja nie sprzeczam sie z ludzmi, ktorych darze szacunkiem - a o dziwo jest ich sporo (zdarzaja sie wyjatki, ale to pojedyncze epizody). Co wazniejsze, zadna z tych osob nie wykazuje zagran typu 600 na 50ccm i niemal kazda z nich nalezy do czolowki pod katem wiedzy i/lub doswiadczenia.
Ale przeciez nie liczy sie user, tylko liczba odslon...

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):Ale przeciez nie liczy sie user, tylko liczba odslon...Im wiecej tym lepiej, nie? Zamiencie sobie siekierke na kijek. Zrobcie to jeszcze pare razy, a wartosc merytoryczna scigacza siegnie zera. Bo nikomu potraktowanie z lekkiego buta na dzien dobry jeszcze nie zaszkodzilo, a w wielu przypadkach zapobiegloby pozniejszym dyskusjom na wszystkim znane prymitywnie zenujace tematy.
Patty nie oszukujmy sie, mówisz tak bo już masz dostęp i ludzie czytający Twoje głupoty przestali na nie reagować. Gdybyśmy rzeczywiście podchodzili do tego w tak rygorystyczny sposób to byś nie dobiła do magicznej liczby 1000 postów.
W planach:

Ostatnio edytowano 21/6/2008, 14:12 przez gelo007, łącznie edytowano 1 raz
-
gelo007 - Administrator
No jak mnie pamiec nie myli to wylas do ksiezyca ze tutaj Cie ktos z buta potraktowal - i nawet odeszlas z forum. Pozniej po wielkim powrocie jakos bylo ok, a teraz sama robisz tak - jak Cie ktos potraktowal. W sensie , nabylas prawo jak tusze, do traktowania kazdej nowej osoby tylko lekko lepiej niz psiej kupy, ne ? Rajderka sie zrobilas to teraz mozesz po kazdym jechac.
Coz, zastanow sie nad "tymi nieprzespanymi nocami i litrami lez" zanim nie dostalas pieniedzy i postaw sie w sytuacji innych ktorzy przynajmniej pracuja jakos zeby moc kupic motocykl i moze pozniej bedziesz ich oceniac i tak traktowac z wyzszoscia.
Coz, zastanow sie nad "tymi nieprzespanymi nocami i litrami lez" zanim nie dostalas pieniedzy i postaw sie w sytuacji innych ktorzy przynajmniej pracuja jakos zeby moc kupic motocykl i moze pozniej bedziesz ich oceniac i tak traktowac z wyzszoscia.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Uslyszalam to nieraz, Simon. Ze ludzi traktuje tak, jak sama niegdys bylam traktowana. No coz, taka kolej rzeczy. Chyba te litry lez tak na mnie podzialaly. I nie uwazam sie za wielka riderke, bo dobrze wiem jakie mam smarki pod nosem odnosnie jazdy na motocyklu. I tego nie ukrywam.
Jeszcze jakies zastrzezenia? Gelo, Simi, nie spodziewajcie sie prosze bukietu kwiatow i wielkich przeprosin. Obiecalam, ze zejde z ludzi i niech tak bedzie. Ale nie zrobicie ze mnie kolejnej ciemnej masy podporzadkowanej w kazdym wzgledzie Waszym oczekiwaniom.
Jeszcze jakies zastrzezenia? Gelo, Simi, nie spodziewajcie sie prosze bukietu kwiatow i wielkich przeprosin. Obiecalam, ze zejde z ludzi i niech tak bedzie. Ale nie zrobicie ze mnie kolejnej ciemnej masy podporzadkowanej w kazdym wzgledzie Waszym oczekiwaniom.
-
Hahahaa, mowisz ze spotkamy sie na antenie, w "Wybacz Mi"
Alez nikt nie mowi ze masz byc podporzadkowana, ale pewne rzeczy - jak kultura - wynosi sie z domu. W twoim przypadku im dluzej jestes w pieknej metropolii, tym mniej Ci tej kultury zostaje i tylko o to tutaj chodzi. Zle to odbierasz - to nie chec podporzadkowania Ciebie, bo tego zrobic nie mozemy. Ale bedziemy wymagali poziomu i kultury niezaleznie od powodow dla ktorych jest jej brak. Mozna dowolne zdanie przedstawic w taki sposob jak sie chce , ale zachowujac poziom. Jesli tak sie dzieje, spoko. Jesli nie, mamy podstawy by tego wymagac. Jesli nie pasuje CI to, mozesz isc na sp, gdzie pogadasz na poziomie polke nizszym. Pewne zasady tutaj panuja i zobowiazuja.
Ot i cala sprawa.

Alez nikt nie mowi ze masz byc podporzadkowana, ale pewne rzeczy - jak kultura - wynosi sie z domu. W twoim przypadku im dluzej jestes w pieknej metropolii, tym mniej Ci tej kultury zostaje i tylko o to tutaj chodzi. Zle to odbierasz - to nie chec podporzadkowania Ciebie, bo tego zrobic nie mozemy. Ale bedziemy wymagali poziomu i kultury niezaleznie od powodow dla ktorych jest jej brak. Mozna dowolne zdanie przedstawic w taki sposob jak sie chce , ale zachowujac poziom. Jesli tak sie dzieje, spoko. Jesli nie, mamy podstawy by tego wymagac. Jesli nie pasuje CI to, mozesz isc na sp, gdzie pogadasz na poziomie polke nizszym. Pewne zasady tutaj panuja i zobowiazuja.
Ot i cala sprawa.
(otwórz link)

-
-
na N-K jest opcja wyslania kwiatow ;D
(otwórz link)

-
-
Co Ty simonw masz z tym chamstwem, wszędzie je widzisz. Im więcej je zarzucasz ludziom tym bardziej ich to denerwuje i się unoszą. Liczysz chyba na to, że każdy jak się denerwuje, zrobi jak w "Bad Boys" wuuuzaaa i będzie pisał ze spokojem. To, że ktoś się zdenerwuje i napisze co mu leży, np że ma kogoś w czterech literach, nie znaczy wcale o chamstwie. Przesadzasz, pewnie ja też jestem chamski. Śmiech na sali. Jak to ktoś pisał, próbujesz ustawić forum pod swoim kątem.
P.S Nie będę pisał do Ciebie Szymon bo Ty sobie tak chcesz, było trzeba nick dać Szymon. To jest forum i tu się posługuje nickami, a nie imionami. Niedługo to każdy może będzie chciał bym pamiętał jego imię.
P.S Nie będę pisał do Ciebie Szymon bo Ty sobie tak chcesz, było trzeba nick dać Szymon. To jest forum i tu się posługuje nickami, a nie imionami. Niedługo to każdy może będzie chciał bym pamiętał jego imię.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Coz - nie mozesz wiedziec ani o ustaleniach wewnetrznych, ani o tym co moderacja i administacja ma robic na forum. Tak wiec wybacz, ale nie musze sie nikomu tlumaczyc z zadnej ze swoich decyzji, co gwarantuje mi regulamin na ktory sie zgodziles. Odchamianie forum jest sprawa priorytetowa ktora mamy realizowac i tak sie wlasnie dzieje. Nieczesto zdaza mi sie akurat w hyde zabierac glos na ten temat, bo wiele rzeczy moge ocenic nieobiektywnie - dla kazdego ta granica jest inna. Jednakze zostalem poproszony o zabranie glosu w tej sprawie (i nadmnilem iz nie tylko jest to moje zdanie).
Co do "ustawiania forum pod swoim katem" tak jak mowilem, dzial skarg i zazalen jest pod innym adresem wiec nie jest to moja sprawa i nie czuje potrzeby odpowiadania Ci po raz kolejny jakie sa procedury.
I radze pocwiczyc czytanie ze zrozumieniem jesli juz wypowiadasz sie w sprawie mojego nick`a bo oczywiscie racji nie masz za grosz, podobnie jak w w.w kwestii. Moj komentarz oficjalny byl podany jakis czas temu. Nie bede sie powtarzal.
Co do "ustawiania forum pod swoim katem" tak jak mowilem, dzial skarg i zazalen jest pod innym adresem wiec nie jest to moja sprawa i nie czuje potrzeby odpowiadania Ci po raz kolejny jakie sa procedury.
I radze pocwiczyc czytanie ze zrozumieniem jesli juz wypowiadasz sie w sprawie mojego nick`a bo oczywiscie racji nie masz za grosz, podobnie jak w w.w kwestii. Moj komentarz oficjalny byl podany jakis czas temu. Nie bede sie powtarzal.
(otwórz link)

-
Simonw i Gelo mają rację... Twoje odpowiedzi są chamskie i nietaktowne ,może dzięki nim się dowartościowujesz kosztem innych user'ów , kwestią czasu jest kiedy trafisz na podobne zachowanie i wtedy będzie Ci zapewne 'bardzo miło'.
-
House MD - Świeżak
Traperoso napisał(a):Co Ty simonw masz z tym chamstwem, wszędzie je widzisz. Im więcej je zarzucasz ludziom tym bardziej ich to denerwuje i się unoszą. Liczysz chyba na to, że każdy jak się denerwuje, zrobi jak w "Bad Boys" wuuuzaaa i będzie pisał ze spokojem. To, że ktoś się zdenerwuje i napisze co mu leży, np że ma kogoś w czterech literach, nie znaczy wcale o chamstwie. Przesadzasz, pewnie ja też jestem chamski. Śmiech na sali. Jak to ktoś pisał, próbujesz ustawić forum pod swoim kątem.
mi jak będziesz mówił marcin to się nie obraże, wole to niż wciskanie 111 w środek

hmm forum znowu jest czatem breslau

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
ej Gelo nie jest z odwiecznie piastowskiego, poniemiecikiego grodu Breslau
A co do nicka produkowalem sie tyle, ze mam dosc. EOT

A co do nicka produkowalem sie tyle, ze mam dosc. EOT
(otwórz link)

-
House MD napisał(a):Simonw i Gelo mają rację... Twoje odpowiedzi są chamskie i nietaktowne ,może dzięki nim się dowartościowujesz kosztem innych user'ów , kwestią czasu jest kiedy trafisz na podobne zachowanie i wtedy będzie Ci zapewne 'bardzo miło'.
Gniecie Cie moj komentarz na temat twojego podziwu dla osoby, ktora popelnila wielki blad kupujac ZX6R na pierwsze moto (i szybko sie o tym przekonala)? Sorry ale nie tylko ja wyrazilam swoje zdanie, to samo powiedzial Cezare. Wybacz, nie moge przejsc obojetnie obok czegos takiego, bo im wiecej tego typu tekstow tym wieksza aprobata do kupowania przecinakow na pierwsze moto. Nie byl to atak na Twoja osobe, lecz przestroga dla innych, ktorzy w ten sposob zachecaja potencjalnych nabywcow mniejszych motocykli do zdecydowania sie na sporta o mocy >100KM - bo inni powiedza, ze ma jaja. Rozumiesz, co to bylo za przeslanie? Ale wy wrazliwi jestescie.
EDIT: Nie musze sie dowartosciowywac, bo na dzien dzisiejszy mam wszystko, co chcialam.
Ostatnio edytowano 21/6/2008, 15:26 przez CalibraHunter, łącznie edytowano 1 raz
-
a ja zupelnie nie wiem czego sprawa dotyczy 

(otwórz link)

-
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość