dziwna prośba o tematyce "miłość"
Simon zboczku przyznaj się, że masz pod poduszką zdjęcie Piankowego w samym kapeluszu.. 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):zzzubek napisał(a):no no no patty, Mery ktoras z Was ma cichego wielbiciela nic tylko sie ladnie usmiechaci grac dobra mine do zlej gry
Nie ta kategoria wagowa przyjacielu
ja tam sie nie znam dziewczyno

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):zzzubek napisał(a):no no no patty, Mery ktoras z Was ma cichego wielbiciela nic tylko sie ladnie usmiechaci grac dobra mine do zlej gry
Nie ta kategoria wagowa przyjacielu
Chyba wiekowa...
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Patty, proszę o nie obrażanie Mery jak i innych użytkowników. Ostatnio coraz częściej Ci się to zdarza. Śmiejesz się z dzieci neo na forum, a sama spójrz na swój pierwszy post. Jeżeli nadal reprezentujesz ten sam poziom to nie zauważysz niczego dziwnego, a jeżeli jednak już reprezentujesz poziom wyższy to jebniesz ze śmiechu.
-
gelo007 - Administrator
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Merry jak dla mnie mozesz miec nawet 70 lat. To nie zmienia faktu, ze jak na razie nie wykazalas sie tu niczym szczegolnym.
Gelo, owszem, padam na ryj ze smiechu
Jesli sobie tak zyczysz, daje spokoj wszystkim i wszystkiemu na tym forum. Cieszcie sie wszyscy amatorzy litrow na pierwsze moto, posiadacze 600, chcacy zarejestrowac je na 50ccm, piekne gimnazjalistki co kochaja scigacze! Dziekujcie Gelo, ze od teraz mam was wszystkich w dupie.
Gelo, owszem, padam na ryj ze smiechu

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):Merry jak dla mnie mozesz miec nawet 70 lat. To nie zmienia faktu, ze jak na razie nie wykazalas sie tu niczym szczegolnym.
Gelo, owszem, padam na ryj ze smiechuJesli sobie tak zyczysz, daje spokoj wszystkim i wszystkiemu na tym forum. Cieszcie sie wszyscy amatorzy litrow na pierwsze moto, posiadacze 600, chcacy zarejestrowac je na 50ccm, piekne gimnazjalistki co kochaja scigacze! Dziekujcie Gelo, ze od teraz mam was wszystkich w d***.
ja was wszystkich musze nauczyć jak ze spokojem do życia podchodzić

bo w taki sposób to nikt nie pociągnie długo, po co się denerwować?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Niektórzy chyba zbyt poważnie traktują to forum.
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
nie lubie jak sie ktos kluci a tym bardziej przezemnie bo ja napisalem niepotrzebnie tego posta o kisielu tyle ze myslalem ze bedzie smiesznie a nie jest. patty, Mery sorry nie mialem zamiaru Was sklocic. ja wiem ze laski to sie potrafia pociac o wszystko tak samo facet z facetem ale Wy jestescie tu mniejszoscia i zapewniam, ze na forum przyjemnie jest jak sie kobita odezwie chocby miala pisac o perfumach D&G czy majtkach jakie nosi na du.pie bo faceci to PSY i lubia czasem jak kobieta mruczy 

-
patty_brawurka napisał(a):Wiesz, poniewaz nie znam sie na praktycznej stronie kombinezonow, nie jestem w stanie w pelni Ci na to pytanie odpowiedziec - chetnie jednak ze stylistycznej strony wyraze aprobate, bo wdzianko bardzo ladne nie wiadomo tylko, jak prezentowaloby sie na Tobie )) Wbijam w zielony i zolty, ale jak nie pasuje do motoru to nie musi byc akurat taki (nie ma nic gorszego niz bublowate polaczenie kolorystyki, nieprawdaz??). Pozdro
patty_brawurka napisał(a):?? nie badz taki pewny siebie, Kochasiu
evil napisał(a):że jak mnie nazwałaś??? Chrystus Cię opuścił???
patty_brawurka napisał(a):cos mi tu nie pasuje - jak jedziecie na jakies ognisko albo nie wiem.... z laska do kina to tez sie okuwacie w kombinezony?? bo kask, rekawice - rozumiem... Ale extra buty, kurtka i spodnie do "lekkiej " jazdy tez sa niezbedne?? Z tego, co tu czytam, wynika, ze tak. Wszystko jasne, jak sie jedze w dluga trase albo poszalec. Ale na egzamin do budy to chyba w skorach nie jedziecie... :/
Moze styknie. Ostatnio zachowujesz sie z dnia na dzien bardziej chamsko, obrazasz ludzi na forum - zupelnie nie wiem co sie z Toba dzieje. A co do wykazywania sie, to niekoniecznie masz podstawy ku temu, by _komus_ mowic czy sie wykazal czy nie. Dziwnym trafem analiza kombinezonu pod katem pasowania pod kolor moto raczej jest srednio przydatna w codziennej jezdzie - a Mery, cokolwiek by nie mowic - przynajmniej jakies pojecie o czyms ma. No i nieco doswiadczenia, w tym takze wiecej tego "zyciowego".
Kapishi ?
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Simi, minelo troche czasu od podanych przez Ciebie cytatow i gwarantuje Ci, ze sa one dla mnie wyjatkowo smieszne w tym momencie
Nie ma sprawy, chcesz robic wojne podjazdowa to rob, ale stawiajac mnie w tym momencie obok kogokolwiek innego zwroc uwage na moje OBECNE umiejetnosci, wiedze i doswiadczenie, a nie zamierzchle czasy liceum.

-
patty_brawurka napisał(a):
Gelo, owszem, padam na ryj ze smiechuJesli sobie tak zyczysz, daje spokoj wszystkim i wszystkiemu na tym forum. Cieszcie sie wszyscy amatorzy litrow na pierwsze moto, posiadacze 600, chcacy zarejestrowac je na 50ccm, piekne gimnazjalistki co kochaja scigacze! Dziekujcie Gelo, ze od teraz mam was wszystkich w d***.
Odezwała się ta co od 125 zaczyna

-
gelo007 - Administrator
ojej simonw. znow to samo, pisanie, wypominanie, doslownie jak w przedszkolu najlepiej wezcie sobie wszyscy po 9wiatce i strzelajcie do siebie
taki ma charakter i tak pisze i bardzo dobrze. Mery ma inny i dlatego powstala ta debata, pytanie tylko brzmi why ?
// masz odpis na dole, nie bede komentowal, zastanow sie sam //
// Simon

// masz odpis na dole, nie bede komentowal, zastanow sie sam //
// Simon

-
Patty - to nie wojna podjazdowa - jedynie chce Ci unaocznic kilka rzeczy.
---
Po pierwsze zachowujesz sie coraz bardziej nietaktownie i chamsko.
Po drugie watpliwa wiedza jakos sie nie ujawnia.
Po trzecie, zrobilas sie zarozumiala
Po czwarte, wrzucasz ludziom jacy to oni sa, a bezkrytycznie patrzysz na siebie. Odkad jestes we wro, zmienilas sie z fajnej dziewczyny, w zarozumiala babke i coraz czesciej "wyzej srasz niz dupe masz"
Po piate - pozwalasz sobie na teksty typu "zawsze jak jezdze" co dodam napisalas 3 dni po zakupie motocykla
Troszke nie teges chyba.
Zastanow sie, bo mowi Ci to juz kilka osob od pewnego czasu - wiec nie jest to moje zdanie, widzmy ze cos jest nie tak.
---
Po pierwsze zachowujesz sie coraz bardziej nietaktownie i chamsko.
Po drugie watpliwa wiedza jakos sie nie ujawnia.
Po trzecie, zrobilas sie zarozumiala
Po czwarte, wrzucasz ludziom jacy to oni sa, a bezkrytycznie patrzysz na siebie. Odkad jestes we wro, zmienilas sie z fajnej dziewczyny, w zarozumiala babke i coraz czesciej "wyzej srasz niz dupe masz"
Po piate - pozwalasz sobie na teksty typu "zawsze jak jezdze" co dodam napisalas 3 dni po zakupie motocykla

Zastanow sie, bo mowi Ci to juz kilka osob od pewnego czasu - wiec nie jest to moje zdanie, widzmy ze cos jest nie tak.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
for mani. patty brawurka pokazuje, ze na forum juz jest najbardziej zaawansowana, jednyslowem PRO.wszyscy powinni sie z nia zgadzac i padac przed nia na kolana.kazdy powinien sie podlizywac jej bo jest kobieta.buhashashahas
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
Zapomialam wlasnie tego dodac - Simi, powtarzasz sie. Jesli to jest jedyny Twoj atut aby mnie jakos podporzadkowac sobie to nienajlepiej trafiles, bo szczerze powiedziawszy zwisa mi to, co pisalam kiedys. Tak samo jak bylam skate w krate, albo gralam na pianinie. Co bylo minelo, liczy sie to, co jest teraz.
Greddy, Twoje wnioski sa wrecz powalajaco nietrafione. Bardzo mi przykro, probuj dalej.
Greddy, Twoje wnioski sa wrecz powalajaco nietrafione. Bardzo mi przykro, probuj dalej.
Ostatnio edytowano 21/6/2008, 13:40 przez CalibraHunter, łącznie edytowano 1 raz
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości