Kawasaki Ninja 250
- salsafreak
- Świeżak
na obecna chwile fotka jest jedna jest w moim profilu na gronie. co do fotek motocykla to z zewnątrz jest identyczny do tych z rynku US, które tez można zobaczyć na gronie. Nie mam zbytnio czasu a no i pogoda kiepska aby robić fajniejsze:P Miałem sporą przerwę w jeździe ale po przejechaniu pierwszych 200 metrów wszystko sobie przypomniałem, łatwo sie prowadzi a jak dla mnie to sie zbiera bardzo ładnie mimo tego ze nie przekraczam wyznaczonych przez serwis obrotów. Co do wydechu seryjnego przy którym pozostałem, to tez jak na razie mi starczy. spalania jeszcze nie zauważyłem bo jak go zatankowałem pod korek tak jakoś nic sie nie zmniejszyło na oko mimo 50 km, ale przy wartościach jakie podaje producent to muszę zrobić więcej niż 50 km aby coś zobaczyć:D w ostatnim teście w jakieś gazecie podali średnie spalanie kolo 4 l wiec podejrzewam ze podobnie wyjdzie. Kolorek trochę prowokujący i dlatego widziałem już kierowców którzy kotłowali obrotami na pasach. jakieś konkrety co do możliwości pojawia sie jak go dotrę bo teraz to takie bardziej muskanie niż jazda:) Jak dla mnie to był wart każdej złotówki, poza rozwiązaniem związanym z zestawem narzędzi w bagażniku który jak sie raz wyjmie to potem ciężko włożyć:D Braknie tez jakichś ładnych wykończeń na śruby łączące poszczególne elementy, ale mam nadzieje ze w szybkim czasie i to sie pojawi:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Sorbinian
- Świeżak
- salsafreak
- Świeżak
anri14 napisał(a):Orientuje się ktoś czy można do tej Ninjy zamontować jakieś kufry? Z góry thx za odp. i gratsy szcześliwym posiadaczom Ninjy:)
tak jak już koledzy wspomnieli to nie turystyk... ale...
http://www.2fiddy.com/2008/04/bike-pack ... /#more-105
bocznych kufrów jak na razie nie ma i nie wiem czy będą, co do dostępności mocowań do tego Motocykla to trzeba chwile poczekać aż nasi chłopcy coś przystosują.
- Sorbinian
- Świeżak
Wg mnie totalnego amatora to idealny motór do stawiania pierszych kroków a co do wypowiedzi że to słabe i wogóle najlepiej kupić 600 to niechciałbym widzieć naszych dróg w momencie w którym kazdy świerzak po prawku dosiada 600. Ojjj mysle że zakłady pogrzebowe by się ucieszyły...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
>>>Amator<<<
- Mario84
- Świeżak
własnie zamówiłem
i okazało się że są w wawie więc już do mnie jedzie...
będzie w tygodniu więc grzecznie czekam ale kurde fajowo

i okazało się że są w wawie więc już do mnie jedzie...

będzie w tygodniu więc grzecznie czekam ale kurde fajowo

- salsafreak
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Ja także chcę kupić te kawasaki ninje 250r i mam takie pytania:
-Czy ktoś kupił ten motocykl z podlasia, bo chciałbym zobaczyć jak wygląda on z bliska?
-Po jakim czasie ten motocykl ma przegląd, czy po 3 latach czy po 10 tys km?
-Czy ktoś kupił ten motocykl z podlasia, bo chciałbym zobaczyć jak wygląda on z bliska?
-Po jakim czasie ten motocykl ma przegląd, czy po 3 latach czy po 10 tys km?
-
Marcin1sport - Świeżak
ja na razie wiem tylko tyle że moto ma 24 m-c gwarancji a przegląd w serwisie autoryzowanym u mnie 240 zł + materiały
... myślałem że z racji gwarancji takie rzeczy to za free
ale na pewno kolega Sorbian nas oświeci bo on już ma więc wie

- salsafreak
- Świeżak
salsafreak napisał(a):ja na razie wiem tylko tyle że moto ma 24 m-c gwarancji a przegląd w serwisie autoryzowanym u mnie 240 zł + materiały... myślałem że z racji gwarancji takie rzeczy to za free
Sorbinian ... sorki

- salsafreak
- Świeżak
A ta nakładka na tylne siedzenie to jest w standardzie, czy trzeba za nią dopłacić? Jakie są szczegóły docierania tego motocykla?
-
Marcin1sport - Świeżak
standardowo jest drugie miejsce dla ( plecaka) lakierowana dokładkę można sobie dokupić, ale polecam poczekać aż pojawi sie jakaś produkcji kawasaki bo o akcesoriach z innych firm nie słyszałem nic dobrego.
Przegląd pierwszy po 1000 km jeździć tzreba bez kręcenia producent zaleca nie przekraczać 5 000 obrotów. Koszt pierwszego przeglądu około 300 zł kolejny jest po 12 000 i wtedy coś około 600 może nieco więcej.
Przegląd pierwszy po 1000 km jeździć tzreba bez kręcenia producent zaleca nie przekraczać 5 000 obrotów. Koszt pierwszego przeglądu około 300 zł kolejny jest po 12 000 i wtedy coś około 600 może nieco więcej.
- Sorbinian
- Świeżak