Kawasaki Ninja 250
dzięki ...
wiem że niektórzy już zamówili moto. udało się Wam to zrobić taniej niż katalogowo 14900 zł?
musze podzwonić i popytać - moze gdzieś jest taniej.
wiem że niektórzy już zamówili moto. udało się Wam to zrobić taniej niż katalogowo 14900 zł?
musze podzwonić i popytać - moze gdzieś jest taniej.
- salsafreak
- Świeżak
jak będziesz dzwonić to ci zaproponują albo jakiś cienki kask albo 10% zniżki na akcesoria co i tak ci sie należy jako że kupujesz moto w salonie.
w kieszeń weź 1500 zeta jedź do MCS'u w Warszawie. I negocjuj na miejscu. Polecam dokładnie to miejsce bo tam negocjowałem i się dogadałem:) ale bez zaliczki to nawet nie zaczynaj rozmawiać, bo gdybać sobie można zawsze a jak się jest konkretnym to oni też są konkretni:D
w kieszeń weź 1500 zeta jedź do MCS'u w Warszawie. I negocjuj na miejscu. Polecam dokładnie to miejsce bo tam negocjowałem i się dogadałem:) ale bez zaliczki to nawet nie zaczynaj rozmawiać, bo gdybać sobie można zawsze a jak się jest konkretnym to oni też są konkretni:D
- Sorbinian
- Świeżak
dostałem info ze trzech miejsc gdzie można nabyć ninje że zainteresowanie moto jest duże i liczy się kolejność zamówień, poza tym moto ma być u importera w połowie maja więc śmiem domniemywać że już za tydzień lub dwa pojawią się na naszej polskiej ziemi
tylko się cieszyć ...
szkoda że nie ma niebieskich... fuck

tylko się cieszyć ...

szkoda że nie ma niebieskich... fuck

- salsafreak
- Świeżak
Rzeczywiście coś się ruszyło. Byłem dzisiaj w MCS'ie i stała czarna kawa ( brzydka:P) a właściciel sam mnie wyczaił w sklepie i zagadał. Możliwe ze będą w przyszłym tygodniu co ofc należy traktować z dystansem, bo sam właściciel człowiek bardzo konkretny i rzeczowy, ale boje się że mogą dać o sobie znać czynniki na które chłopaki z MCS'u wpływu nie mają.
Ponoć 3 sztuki są już sprzedane, może więc ktoś się pochwali?
Ponoć 3 sztuki są już sprzedane, może więc ktoś się pochwali?
- Sorbinian
- Świeżak
czy czarna jest naprawde brzydka?
własnie o takiej myślałem, na youtube wygląda fajnie - na pewno zielona lepiej super.
ja zamawiam u siebie we wrocku - ale mi powiedzieli że będę niby już teraz dostępne ale tylko czarne...
czy ktoś z was zamierza zmieniać tłumik? znalazłem fajny na sklepie ścigacza.pl ale piszą że jest bez homologacji
... to po co cośtakiego jest dostępne - można to jakoś zmienić żeby jeździć na takim?
własnie o takiej myślałem, na youtube wygląda fajnie - na pewno zielona lepiej super.
ja zamawiam u siebie we wrocku - ale mi powiedzieli że będę niby już teraz dostępne ale tylko czarne...

czy ktoś z was zamierza zmieniać tłumik? znalazłem fajny na sklepie ścigacza.pl ale piszą że jest bez homologacji

- salsafreak
- Świeżak
salsafreak napisał(a):czy czarna jest naprawde brzydka?
ja zamawiam u siebie we wrocku - ale mi powiedzieli że będę niby już teraz dostępne ale tylko czarne...![]()
czy ktoś z was zamierza zmieniać tłumik? znalazłem fajny na sklepie ścigacza.pl ale piszą że jest bez homologacji... to po co cośtakiego jest dostępne - można to jakoś zmienić żeby jeździć na takim?
w czarnej tak dobrze nie widać wszystkich rys motocykla.
ja zmieniam na Yoshimure
- Sorbinian
- Świeżak
ktora byscie wybrali:
- lime green ( zielona)
- passion red 9 czerwien)
- ebony ( czarna)
- candy plasma blue ( niebieska) ???
tu link: http://www.kawasaki.com/Products/detail ... ent=photos
- lime green ( zielona)
- passion red 9 czerwien)
- ebony ( czarna)
- candy plasma blue ( niebieska) ???
tu link: http://www.kawasaki.com/Products/detail ... ent=photos
- Nuzgul
- Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
hej ludki... jak tam wasze kawy
niedługo koniec maja i ani widu ani słychu
czy ktoś już ma nową ninje

niedługo koniec maja i ani widu ani słychu

czy ktoś już ma nową ninje

- salsafreak
- Świeżak
Skoczę to salonu przymieżyć się do niej - dam znać jak wrócę. Mam 193 cm wzrostu i jestem ciekaw jak ona rozmiarowo do mnie
Raczej będzie śmiesznie, ale zobaczyć warto. Podobno takie wielkoludy jak ja dobrze się na nim czuły... zobaczymy.

-
Ciechan666 - Świeżak
-
rambo wwa - Świeżak