[Aktualności] Maciek Zientarski walczy o
nie zgodze się, licznym się udaje - bo kogo nie ponosi?<br><hr>lostKomentatorzy napisał(a):Sądząc po zdjęciach, Panie Macieju, to nie było 50 km/h... Cóż Wam, facetom, daje taka chwila dreszczyku?... Nielicznym się udaje, a reszta... Kalectwo do końca życia lub śmierć... To chyba nie ciekawa perspektywa. Kupujcie sobie te Ferrari, Porche... Ale LUDZIE!!!! Z głową!!! Życie mamy tylko 1... "życie choć piękne tak kruche jest, wystarczy chwila by zdmuchnąć je"... Dosłownie chwila.... <br><hr>Monika<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sorry skalpel, ale takich pierdół to ja dawno nie czytałem...Komentatorzy napisał(a):Bo co????? Bo Ferrari ??? Bo za szybko??? Bo Zientarski ???? A jakby to byl wasz syn i za szybko i w Oplu to wszystko ok??? A może trochę was to uwiera ,ze można sobie tak poprostu zapierdzielać fajną furą nocą po mieście,czego i państwu życzę. A wypadki ? Są i zawsze byly ! I każdy z nas ma tego świadomość i wie że ryzykuje.Robicie z chłopaka przestępcę , chociaż ucierpial na tym tylko on i pasażer.I nikt więcej !!!!<br><hr>Skalpel<br>Komentatorzy napisał(a):A widziałeś ile brakowało do przeskoczenia na drugi pas? A gdyby to twoje dzicko, ojciec, brat ........ jechał tym drugim pasem i zamiast filaru na drodze ferrari stanął ich samochód - ciekaw jestem czy wtedy byś napisał "wypadki są i zawsze będą" i poszedł poklepać Pana Macieja po ramieniu z tekstem "stary nie martw się nic się nie stało jestem z tobą" - zastanów się.<br><hr>DARAS<br>Komentatorzy napisał(a):Stało to się dla Maćka , jego kumpla i ich rodzin , A nie dla takich ludzi jak Ty . I na dobrą sprawę to nie powinno was interesować ile jechał i jak . Nie ryzykowali niczyjego życia poza własnym . Może już dosyć tych świętojebliwych gderań.<br><hr>Skalpel<br>
Nie ryzykowaliby niczyjego życia gdyby pojechali na jakieś nieużywane lotnisko i tam się tym ferrari rozbijali, a nie po drogach publicznych. PUBLICZNYCH, czyli takich, po których może poruszać się każdy gdy mu najdzie na to ochota.
Jedyne szczęście, że przywalili tylko w filar, a nie zabili bogu ducha winnej osoby...<br><hr>bruce
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Znalazłem opis tego samochodu którym jechał Zientarski - może kogoś zainteresuje. To strasznie mocna maszyna:
<a href="http://www.bling-bling.pl/Ferrari-360-Moden.html" target="blank" class="link">http://www.bling-bling.pl/Ferrari-360-Moden.html</a><br><hr>Pawełekk
<a href="http://www.bling-bling.pl/Ferrari-360-Moden.html" target="blank" class="link">http://www.bling-bling.pl/Ferrari-360-Moden.html</a><br><hr>Pawełekk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Do wszystkich ludzi ktorzy obrazaja macka to nie jest tak jak wam sie wydaje myslicie ze macie prawo wymierzac mu obrzydliwe komentarze tylko dlatego ze jest znana i lubiana osoba ale to nie prawda do niczego nie macie prawa ciekawa jestem jak wy byscie sie czuli przezywajac to co teraz przezywa jego rodzina modlac sie za jego i zycie i liczac minute po minucie zeby dowiedzec sie ze ich syn brat czy moze juz maz wroci kiedykolwiek do zdrowia. wydaje mi sie ze juz dostal wystarczajaca kare do konca zycia nie pogodzi sie z mysla ze przez niego nie zyje czlowiek i napewno jakby mogl cos zrobic to jestem pewna ze nie popelnil by tego samego bledu. a wogole to jest dobrym czlowiekiem ktory poprostu nie zdawal sobie sprawy ze moze sie cos takiego stac. WRACAJ DO ZDROWIA A I TO[*][*][*]DLA JEGO PASARZERA abbby uczcic jego pamiec
<br><hr>NIKOL19lol
<br><hr>NIKOL19lol
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ty kurwo ciebie powinni ukarać ty pizdo nie myta<br><hr>mateuszekKomentatorzy napisał(a):Nie ma co się rozczulać złamał przepisy, zabił pasażera do tego kolege, stworzył zagrożenie na drodze. Postawić zarzuty i ukarać. To dorosły człowiek i niech odpowiada za swoje czyny jak każdy. <br><hr>nikt<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a tak wogóle skad wiecie ze zientarski prowadził ten samochód??
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 76323.html
ostatnie zdanie nagłówka
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 76323.html
ostatnie zdanie nagłówka
suzuki ale dlaczego biało-niebieskie
-
slow69 - Świeżak
Współczuję..im..rodzinie...przyjaciołom. Bo to ogromna tragedia.
Jednak Maciej nie jest niedoświadczonym kierowcom... jestem przekonana że zdawał sobie sprawę z tego, co może się zdarzyć. To było po prostu głupie i niedojrzałe. Ryzykował nie tylko swoje życie, ale także kolegi..oraz wszystkich tych, których mógł spotkać na drodze.
Życzę mu zdrowia, bo kara którą przechodzi jest niewyobrażalnie wielka..<br><hr>jodame@op.pl
Jednak Maciej nie jest niedoświadczonym kierowcom... jestem przekonana że zdawał sobie sprawę z tego, co może się zdarzyć. To było po prostu głupie i niedojrzałe. Ryzykował nie tylko swoje życie, ale także kolegi..oraz wszystkich tych, których mógł spotkać na drodze.
Życzę mu zdrowia, bo kara którą przechodzi jest niewyobrażalnie wielka..<br><hr>jodame@op.pl
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wypadek na własne życzenie . zero współczucia NFZ powinien im wystawic rachunek ( albo rodzinom) a policja 21 pk karnych <br><hr>sprawiedliwy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak super- bardzo mądrze się wypowiadacie. Pomyślcie! Jakbyście mieli ferrari i kilkaset koni pod pedałem to nie ciągnęłoby was żeby go grubiej wcisnąć? Człowiek jak człowiek, nie jego wina że dziury na polskich drogach. Też bym przyłożył jakbym miał takie auto. Moja mama ma w BMW E65 silnik 4.0 w benzynie i też ma niezły ciąg i wolno tym nie jeżdżę, co dopiero robiłbym takim Ferrari?!
Pomyślcie co piszecie, człowiek jest dobry bo informacje na moj ulubiony temat rozpowszechnia. Po prostu pech i według mnie nie można go tu obwiniać. pozdr<br><hr>Bulletproof M4X!_K!NG
Pomyślcie co piszecie, człowiek jest dobry bo informacje na moj ulubiony temat rozpowszechnia. Po prostu pech i według mnie nie można go tu obwiniać. pozdr<br><hr>Bulletproof M4X!_K!NG
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie zwalaj na drogi . jak jestes dzieciuch to szalec bedzieszKomentatorzy napisał(a):Tak super- bardzo mądrze się wypowiadacie. Pomyślcie! Jakbyście mieli ferrari i kilkaset koni pod pedałem to nie ciągnęłoby was żeby go grubiej wcisnąć? Człowiek jak człowiek, nie jego wina że dziury na polskich drogach. Też bym przyłożył jakbym miał takie auto. Moja mama ma w BMW E65 silnik 4.0 w benzynie i też ma niezły ciąg i wolno tym nie jeżdżę, co dopiero robiłbym takim Ferrari?!
Pomyślcie co piszecie, człowiek jest dobry bo informacje na moj ulubiony temat rozpowszechnia. Po prostu pech i według mnie nie można go tu obwiniać. pozdr<br><hr>Bulletproof M4X!_K!NG<br>
czymkolwiek co ma silnik i 4 kola<br><hr>sprawiedliwy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak się ma taką bryke to ponosi. Jedno to lekkomyślność. Drugie to nasze drogi, bo gdyby na tym odcinku była dobra nawierzchnia to nawt nie wiedzielibyśmy że Maciek tamtendy jechał. Szczere kondolencje dla rodziny Jarka. Szkoda jak holara ale skąd sie wie kiedy będzie koniec. Takie jest to życie. Maćku wracaj do zdrowia! Jestem z tobą! <br><hr>lekkomyślność i droga (Maćku wracaj do zdrowia!!)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zabawna jest większość komentarzy, oj zabawna. Brakuje tylko abyśmy może urzadzili ogólnonarodową ściepę dla Maciusia, albo rzeczywiście postawmy mu pomnik. A gdy wróci do zdrowia wyłączymy na parę godzin ulicę Puławską, najlepiej w godzinach szczytu, niech sobie chłopczyk pojeździ. Tak na poważnie; chamstwo, głupota i hipokryzja. W telewizorku pogadanki o bezpiecznej jeździe, a na ulicy fruuu dwie setki na godzinę. Zachował się jak rozkapryszony dzieciak, a konsekwencje są straszne.<br><hr>Dawid
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przykro mi że tak skończyło się ta jazda.Ale ciesze się,że zaliczył słup.Mam nadzieję ,że NIGDY nie zapomni o tym ,że zabił człowieka.Mam też nadzieję ,że nigdy więcej nie wsiądzie za kierownicę.
Myślę ,że można nazwać go MORDERCĄ bo tylko idiota , kretyn , debil i kompletnie nie odpowiedzialny gówniarz może jechać 200 km/h w mieście.
Ci co myślą inaczej niech pomyślą o tym czy tak samo by myśleli i tak strasznie bronili tego MORDERCY gdyby zabił im np.żonę albo dziecko.Albo jakby wpadł na przystanek pełen ludzi.
Nie współczuje mu w ogóle=sam sobie na to zasłużył.Nie ma 9 lat.<br><hr>jaca
Myślę ,że można nazwać go MORDERCĄ bo tylko idiota , kretyn , debil i kompletnie nie odpowiedzialny gówniarz może jechać 200 km/h w mieście.
Ci co myślą inaczej niech pomyślą o tym czy tak samo by myśleli i tak strasznie bronili tego MORDERCY gdyby zabił im np.żonę albo dziecko.Albo jakby wpadł na przystanek pełen ludzi.
Nie współczuje mu w ogóle=sam sobie na to zasłużył.Nie ma 9 lat.<br><hr>jaca
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wspolczucia wiem cos o takiej jezdzie sam mam 4 generacje porshe i narazie zyje strasznie kusi wdepnac pedal a ludzie piszecie bzdury jak mozna nie wspolczuc ci co to pisza sa debilami jebanymi
!!!!!! grek<br><hr>grek
!!!!!! grek<br><hr>grek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wspolczucia wiem cos o takiej jezdzie sam mam 4 generacje porshe i narazie zyje strasznie kusi wdepnac pedal a ludzie piszecie bzdury jak mozna nie wspolczuc ci co to pisza sa debilami jebanymi
!!!!!!<br><hr>grek
!!!!!!<br><hr>grek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
!!!!!!<br><hr>grek
!!!!!!<br><hr>grek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pomyśl debilu !!!!Komentatorzy napisał(a):wspolczucia wiem cos o takiej jezdzie sam mam 4 generacje porshe i narazie zyje strasznie kusi wdepnac pedal a ludzie piszecie bzdury jak mozna nie wspolczuc ci co to pisza sa debilami jebanymi
!!!!!!<br><hr>grek<br>
A jakby rozjebał ci żone dziecko albo twoją matkę??????
Też byś tak współczuł?
M oże najpierw bys go odwiedził w szpitalu a dopiero potem kogoś ci bliskiego?
Powodzenia kretynie.<br><hr>jaca
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Poza tym głąbie sprawdź jak się pisze Porsche.A może masz pursze fsm 126p?<br><hr>jacaKomentatorzy napisał(a):wspolczucia wiem cos o takiej jezdzie sam mam 4 generacje porshe i narazie zyje strasznie kusi wdepnac pedal a ludzie piszecie bzdury jak mozna nie wspolczuc ci co to pisza sa debilami jebanymi
!!!!!!<br><hr>grek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
trzeba być bezmózgiem żeby tłumaczyć Maćka tym, że miał ileś tam koników pod maską i że każdy z nas na jego miejscu też miałby ochotę depnąć na gaz - tylko jakbyście go usprawiedliwiali gdyby zamiast w filar uderzył w jadący samochód z waszą rodziną i pozabijał wam dzieci.Maciek po wyjściu ze szpitala powinien trafić do paki i odpokutować za śmierć którą spowodował.<br><hr>Robin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak, ale wypadki są, były i będą czy tego chcemy czy nie!! Fakt za szybko i nie odpowiedzialnie, ale to nie powód żeby potępiać Maćka bo, no sorry, chyba tego nie chciał co?? Piszecie jakbyście byli wszyscy super odpowiedzialni i nie popełniali błędów. Takimi ideałami jesteście ?? Bo stoicie z boku i głupio konentujecie, a wyobrażacie sobie co Maciek przeżyje jak wyjdzie z tego (mam ogromną nadzieje, że tak)!?! Ludzie popełniają błędy i tyle. A to, co sie stało nie oznacza, że Maciek był całe życie nieodpowiedzialny bo to sie mogło przydarzyć każdemu. I przestańcie wszyscy być tacy mądrzy i święci. A to, co piszą inni, że morderca od razu itd. to już przegięcie totalne... Szkoda mi słów na takich.. Maciek wiem, że z tego wyjdziesz!! Masz dla kogo żyć!!<br><hr>SylwiaKomentatorzy napisał(a):Bo co????? Bo Ferrari ??? Bo za szybko??? Bo Zientarski ???? A jakby to byl wasz syn i za szybko i w Oplu to wszystko ok??? A może trochę was to uwiera ,ze można sobie tak poprostu zapierdzielać fajną furą nocą po mieście,czego i państwu życzę. A wypadki ? Są i zawsze byly ! I każdy z nas ma tego świadomość i wie że ryzykuje.Robicie z chłopaka przestępcę , chociaż ucierpial na tym tylko on i pasażer.I nikt więcej !!!!<br><hr>Skalpel<br>Komentatorzy napisał(a):Oszczędź sobie kolego, głupich pytań !!
Nikogo to nie rusza czym jechał, mógłby i rakietą .
Faktem pozostaje , że jechał za szybko, zabił kolegę i ma człowiek teraz tragedię do końca życia, jak przeżyje w szpitalu<br><hr>Homem<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości