Zobacz wątek - [Aktualności] Maciek Zientarski walczy o
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Maciek Zientarski walczy o

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 13:15

Komentatorzy napisał(a):trzeba być bezmózgiem żeby tłumaczyć Maćka tym, że miał ileś tam koników pod maską i że każdy z nas na jego miejscu też miałby ochotę depnąć na gaz - tylko jakbyście go usprawiedliwiali gdyby zamiast w filar uderzył w jadący samochód z waszą rodziną i pozabijał wam dzieci.Maciek po wyjściu ze szpitala powinien trafić do paki i odpokutować za śmierć którą spowodował.<br><hr>Robin<br>
Komentatorzy napisał(a):Hmmm... Dla siebie też byłbyś taki surowy Robin??? MACIEK NIE JEST MORDERCĄ BO ON TEGO NIE CHCIAŁ. Nie zrobił tego świadomie i z premedytacją. Wczuj się w sytuację kiedy wyjdzie z tego i usłyszy co sie stało z jago kolegą. Dobrze się wam osądza innych, nie?? Nie bawcie się w Pana Boga bo to sensu pozbawione. Wyrzuty sumienia to wystarczająca kara.<br><hr>Sylwia<br>
Komentatorzy napisał(a):ja tez chcialem piernąć, a sie ZESRAŁEM!!! Nie bron zabójcy!!! Jak nie zrobil tego swiadomie??? Samo Ferrari sie rozpedzilo do 200--- jestes takim samym kretynem, jak i on!!!!!!! Wczuj sie w sytuacje rodziny jego kolegi, ktory zginal... Gdyby nie jechal tym autem "MEDIALNY" czlowiek-- juz dawno by go zlinczowali!! widze, ze malo rozumiesz, lub jestes mlody... pozdrawiam<br><hr>Swiadek<br>
A ty się chyba Swiadek za dużo wczuwasz bo to nie twoja sprawa i nie twoje życie żeby ludzi, których nie znasz wyzywać od zabójców. Mam nadzieje, że tobie też coś podobnego się przytrafi i wtedy zrozumiesz, że nie trzeba 200 żeby stało sie coś co zmieni cię w ZABÓJCĘ!!!!! Przy 50 też można mieć wypadek, który może być tragiczny w skutkach!!! A co do tego kretyna- nie po to tu się pisze żeby obrażać kogoś kto ma inne zdanie od ciebie. Nie będę zniżać się do twojego poziomu chociaż też mogłabym coś "fajnego" o tobie napisać!!!<br><hr>Sylwia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez michalf84 » 1/3/2008, 13:42

nie wiem Sylwia drogie dziecko ile masz latek ale postaw sie w sytuacji gdyby taka osoba uderzyla w twoich rodzicow lub co najgorsze dziecko i nie ma zadnego tlumaczenia ktos kto jedzie 200 km/h jest zabojca i wariatem drogowym jakby ktos zabil mi w ten sposob czlonka rodziny nie mial bym skrupolow zeby zatluc taka osobe jadac 50 nnie zrobilby z samoachodu miazgi co to wogole za tlumaczenia tu nie ma tematu zadnego zlamal wszelkie przepisy i zginal jego pasazer i czy chcesz tego czy nie w swietle prawa jest osoba karalna I GROZI MU 7 LAT PAKI i napewno nie bedzie siedzial za niewinnosc
jesli jestes takim pasjonata predkosci i ryzykujesz zycie innych ludzi to zycze ci spotkania z tym slupem zebys tylko nie zabil/a niogo niewinnego ... moj szwagier prawie zginal kila miesiecy temu jak jakis idiota zapiepszal tak przez miastwo wpadl na chodnik i tylko shocdy na ktorych stal uchronily go przed uderzeniem a ma zone i dziecko ...idiotow ktorzy lekcewaza przepisy w ten sposob powinni stawiac pod mur i rozstrzelac na miejscu...
kazdy tu zachwala jak to jest w innych krajach wiekszosc napewno co najwyzej zwiedzia je palcem na mapie ja bylem juz na wszystkich kontynentach podrozuje naprawde sporo i nie widzialem w innych krajach nie liczac arabskich takego nieposzanaowania przepisow i takiej ilosci drogowych cfaniakow lamiacych wszelkie przepisy w miescie zeby przpieszyc wymusic 5 razy pierwszenstwo i zatrzymac sie zaraz na swiatlach
nie pasuje wam stan polskich drog to wez jeden nz drugim za nauke i to zmien klapac kazdy potrafi....szkoda argumenmtow na takich dzieciakow mam tylko nadzieje ze z wiekiem zrozumiecie i mam nadzieje ne doswiadczycie jak ktos z waszej rodziny zginie przez tak zwana pasje drugiej osoby
aha jeszce jedno jak ktos pedzi przez miasto 200 na godzine golfem i uderza w drzewo to jest dresiarzem i idiota jak ktos jedzie ferrari i wali w slup to jest pasjonata brawo
michalf84
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 14:17

chciałam zapytać, gdzie są ci mądzy świadkowie, którzy widzieli jak auto ruszało z świateł? rozpędza się do setki w 4.5 sek. więc dość szybko można się było zorientować że prędkość jest za duża, dlaczego nikt ze świadków nie zadzwonił na policję, może można było zapobiec tragedii, ale po co lepiej teraz wymądrzać się na różnych forach.... a tak naprawdę sami też nie jesteście bez winy. Kim wy jesteście, kto dał wam prawo do osądzania kogokolwiek, tacy niewinni jesteście????? Jestem ciekawa czy tak samo byście się wypowiadali, krytykowali i osądzali gdyby to auto prowadził wasz brat albo przyjaciel. Ludzie zastanówcie się trochę zanim coś napiszecie!!! Stała się wielka tragedia zginął człowiek, drugi walczy o życie, może warto w tym momencie zastanowić się nad życiem, nad naszym postępowaniem!!! Bardzo współczuję rodzinie Jarka, natomiast Państwu Zientarskim życzę wytrwałości, nadzieji i wielkiej miłości, bo ona potrafi czynić cuda. <br><hr>Pasjonatka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 14:51

Komentatorzy napisał(a):chciałam zapytać, gdzie są ci mądzy świadkowie, którzy widzieli jak auto ruszało z świateł? rozpędza się do setki w 4.5 sek. więc dość szybko można się było zorientować że prędkość jest za duża, dlaczego nikt ze świadków nie zadzwonił na policję, może można było zapobiec tragedii, ale po co lepiej teraz wymądrzać się na różnych forach.... a tak naprawdę sami też nie jesteście bez winy. Kim wy jesteście, kto dał wam prawo do osądzania kogokolwiek, tacy niewinni jesteście????? Jestem ciekawa czy tak samo byście się wypowiadali, krytykowali i osądzali gdyby to auto prowadził wasz brat albo przyjaciel. Ludzie zastanówcie się trochę zanim coś napiszecie!!! Stała się wielka tragedia zginął człowiek, drugi walczy o życie, może warto w tym momencie zastanowić się nad życiem, nad naszym postępowaniem!!! Bardzo współczuję rodzinie Jarka, natomiast Państwu Zientarskim życzę wytrwałości, nadzieji i wielkiej miłości, bo ona potrafi czynić cuda. <br><hr>Pasjonatka<br>
Masz rację, jestem za Tobą. Pozdrawiam:)<br><hr>QBa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez michalf84 » 1/3/2008, 15:01

hah no tak oskarzmy swiadkow ze nie zadzwonili na policje na boga widzisz to i nie grzmiesz trzeba zmeinic swiadomsoc kierowcow ...brak slow..
michalf84
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 16:04

Komentatorzy napisał(a):ludzie 200 na godzine po miescie na polskich drogach... to sie musialo tak skonczyc ten czlowiek wyobrazni nie ma nie zganajcie winy na drogi tylko zabierzcie zientarskiemu prawo jazdy dozywotnio!!!<br><hr>zorro<br>
Komentatorzy napisał(a):Głupi jesteś i tyle. Zobaczysz jak nie daj Boże kiedyś Ty będziesz miał wypadek, wtedy oczy Ci się otworzą!!! Jesteś ograniczony i tyle!!! Trochę współczucia w takiej chwili!!!<br><hr>kierowca<br>
Trochę współczucia w takiej chwili!!!
Współczuć to można ale głupoty.
Kierujący musi dostosować prędkość jazdy do warunków ,do stanu drogi oraz własnych umiejętności.
Taka prędkość w mieście to czysta głupota.<br><hr>X X X
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez slow69 » 1/3/2008, 17:28

Komentatorzy napisał(a):
Komentatorzy napisał(a):Szkoda Macka, nierozważne było dawac prowadzic taki wózek jakiemus Jarosławowi Zabiedze, ktorego troszeczke poniosło jak zobaczył prosta!!! <br><hr>slow69<br>
TY debilu( SHOW69)NIE DOTARLO JESZCZE DO CIEBIE żE AUTO PROWADZIł MACIEK ZIENTARSKI?!!<br><hr>WłATCA MUCH

nie uwazam sie za debila lecz próbuje zwrócic czyjąś uwage ze nigdzie nie jest napisane ze maciek na 100% prowadził ten samochód. Ktoś widział jak gdzies wsiadał do niego, ale nawet policja w swoim oficjalnym oswiadczeniu wypowiada sie ze nie sa wstanie okreslic kto prowadził samochód w czasie wypadku. dlatego duza czesc wypowiadajacych sie tu wiesza psy na Maćku a ja uwazam ze prowadził ten drugi gosc. prosta argumentacja, jak by wasz kolega miał ferrari i zabrał by was na przejarzdzke to nie poprosili byscie o mozliwosc poprowadzenia.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 76323.html

radze poczytac
suzuki ale dlaczego biało-niebieskie
slow69
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 18:36

Komentatorzy napisał(a):ludzie 200 na godzine po miescie na polskich drogach... to sie musialo tak skonczyc ten czlowiek wyobrazni nie ma nie zganajcie winy na drogi tylko zabierzcie zientarskiemu prawo jazdy dozywotnio!!!<br><hr>zorro<br>
Komentatorzy napisał(a):Głupi jesteś i tyle. Zobaczysz jak nie daj Boże kiedyś Ty będziesz miał wypadek, wtedy oczy Ci się otworzą!!! Jesteś ograniczony i tyle!!! Trochę współczucia w takiej chwili!!!<br><hr>kierowca<br>
Ograniczony to był ale ten cały Maciek. Gdzie pojęcie zeby w miescie jechac 200km/h. Szczescie w nieszcześciu że nie uderzył w jakiś inny pojazd w którym jechały np. dzieci.<br><hr>Jaca
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 18:41

Komentatorzy napisał(a):w miejcu gdzie doszło do wypadku jest poprzeczna koleina, a za nią zakręt mnie tam wybija przy 100km/h wiec nie sądzę, że to jego wina<br><hr>//<br>
A czyja wina jak nie jego. Ferrari samo rozpędziło sie do 200km? To kierowca powinien sie dostosowac do wrunków panujących na drogach a nie odwrotnie. Cwaniaczek chciał sie popisac i mu nie wyszło.<br><hr>Marian
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 18:46

Komentatorzy napisał(a):TO NIE BYLA WINA ZIENTARSKIEGO TYLKO WINA NASZYCH POLSKICH DROG <br><hr>XXXXX<br>
Wina polskich dróg, haha. Fakt ze stan naszych dróg jest w opłakanym stanie ale sam po nich jezdze od 9 lat i jakoś nigdy wypadku nie maiłem. Macius powinien dostosowac prędkośc jazdy do waruków panujących na drodze i do stanu nawierzchni ale tego nie zrobił. A do tego w mieście jechac 200kmh, sam pomyśl czy to nie głupota albo poprostu brak wyoraźni. Poprostu 400 koni mechanicznych i jeden osioł!!!<br><hr>Chuck
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 18:49

Komentatorzy napisał(a):trzeba być bezmózgiem żeby tłumaczyć Maćka tym, że miał ileś tam koników pod maską i że każdy z nas na jego miejscu też miałby ochotę depnąć na gaz - tylko jakbyście go usprawiedliwiali gdyby zamiast w filar uderzył w jadący samochód z waszą rodziną i pozabijał wam dzieci.Maciek po wyjściu ze szpitala powinien trafić do paki i odpokutować za śmierć którą spowodował.<br><hr>Robin<br>
Poprostu: 400 koni mechanicznych i jeden osioł.<br><hr>Jaca
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 18:55

Komentatorzy napisał(a):hah no tak oskarzmy swiadkow ze nie zadzwonili na policje na boga widzisz to i nie grzmiesz trzeba zmeinic swiadomsoc kierowcow ...brak slow..<br><hr>michalf84<br>
nikt nikogo nie oskarża a z twojej reakcji wniskuję, że jesteś "świadkiem". <br><hr>Pasjonatka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 19:02

Komentatorzy napisał(a):Przykro mi że tak skończyło się ta jazda.Ale ciesze się,że zaliczył słup.Mam nadzieję ,że NIGDY nie zapomni o tym ,że zabił człowieka.Mam też nadzieję ,że nigdy więcej nie wsiądzie za kierownicę.
Myślę ,że można nazwać go MORDERCĄ bo tylko idiota , kretyn , debil i kompletnie nie odpowiedzialny gówniarz może jechać 200 km/h w mieście.
Ci co myślą inaczej niech pomyślą o tym czy tak samo by myśleli i tak strasznie bronili tego MORDERCY gdyby zabił im np.żonę albo dziecko.Albo jakby wpadł na przystanek pełen ludzi.
Nie współczuje mu w ogóle=sam sobie na to zasłużył.Nie ma 9 lat.<br><hr>jaca<br>
Komentatorzy napisał(a):Po przeczytaniu tego Twojego idiotyzmu sam mam chec zostac morderca... :/ Pomysl kretynie. On mial wypadek. Zginal jego kolega/przyjaciel. Zginal, bo jacys inni kretyni nie zadbali dostatecznie o bezpieczenstwo na uszkodzonej nawierzchni. Nie chcial tego, palancie. W przeciwienstwie do tego, cos tu nam wszystkim zaprezentowal swoim post'em, Maciek to jak najbardziej poprawny obywalet tego lez padolu. Natomiast sfrustrowanych gowniarzy z jadem w gebie jak Ty, powinni izolowac na inne serwery, by tego gowna w net'cie bylo jak najmniej. /SIMON'ara frajerze.<br><hr>SIMON<br>
Pewnie jesteś kolejnym cwaniaczkiem który na drogach uwaza sie za boga, " Cała droga należy do mnie a reszta spierd...". Co Ty człowieku opowiadasz. Fakty ze stan naszych dróg pozostawia wiele do życzenia ale co Macius pierwszy raz po nich jechał i nie wiedzaił ze są w niej dziury, koleiny itp. Z choinki się urwał. A Ty po jakiś innych drogach jezdzisz niz Macius, wydaje mi sie ze po tych samych. Ja tez jezdze po naszych pieknych polskich drogach od 9 lat i jakos nigdy wyapdku nie miałem bo potrafie trzeźwo ocenic warunki na niej panujące i dostosowuje do nich predkosc a nie odwrotnie. Tez bardzo czesto przekraczam predkosc i to nie mało ale nie robie tego w miescie, tam gdzie na poboczach chodza ludzie i moze dojsc w kazdej chwili do nieszczescia. A jezeli nie pasują Ci komentarze innych to załóż swoje forum i bedziesz na nim publikował tylko to co sie Tobie spodoba. Kazdy ma sowje indywidualne zdanie i ma prawo je wypowiedziec czy sie Tobie to podoba czy tez nie!!!!<br><hr>Jaca
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 19:13

Komentatorzy napisał(a):Tak super- bardzo mądrze się wypowiadacie. Pomyślcie! Jakbyście mieli ferrari i kilkaset koni pod pedałem to nie ciągnęłoby was żeby go grubiej wcisnąć? Człowiek jak człowiek, nie jego wina że dziury na polskich drogach. Też bym przyłożył jakbym miał takie auto. Moja mama ma w BMW E65 silnik 4.0 w benzynie i też ma niezły ciąg i wolno tym nie jeżdżę, co dopiero robiłbym takim Ferrari?!
Pomyślcie co piszecie, człowiek jest dobry bo informacje na moj ulubiony temat rozpowszechnia. Po prostu pech i według mnie nie można go tu obwiniać. pozdr<br><hr>Bulletproof M4X!_K!NG<br>
Wcale nie usprawiedliwia go to ze miał Ferrari i to ze stan naszych dróg jest jaki jest. To był przejaw głupoty i braku wyobraźni. Tatus Maciusia w telewizji mówi o bezpiecznej jezdzie, zapinaniu pasów bla, bla, bla a synalek co robi. "Człowiek jak człowiek, nie jego wina.." a czyja to wina, Ferrari samo rozpedziło sie do 200 km/h i do tego jeszcze w miescie. Wez pomyśl zanim cos napiszesz bo żałosny jesteś. Poprostu 400 koni mechanicznych pod maską i jeden osioł za kierownicą.<br><hr>Don
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/3/2008, 19:21

Komentatorzy napisał(a):Tak super- bardzo mądrze się wypowiadacie. Pomyślcie! Jakbyście mieli ferrari i kilkaset koni pod pedałem to nie ciągnęłoby was żeby go grubiej wcisnąć? Człowiek jak człowiek, nie jego wina że dziury na polskich drogach. Też bym przyłożył jakbym miał takie auto. Moja mama ma w BMW E65 silnik 4.0 w benzynie i też ma niezły ciąg i wolno tym nie jeżdżę, co dopiero robiłbym takim Ferrari?!
Pomyślcie co piszecie, człowiek jest dobry bo informacje na moj ulubiony temat rozpowszechnia. Po prostu pech i według mnie nie można go tu obwiniać. pozdr<br><hr>Bulletproof M4X!_K!NG<br>
"Moja mamusia ma BMW", ale chwalisz sie czy zalisz? Co jeszcze ma Twoja mamusia? I to jest własnie to. Synuś weźnie od tatusia albo jak w tym przypadku mamusi autko i chce sie pokazac jaki to z niego mistrz kierownicy. Takim ludziom nie powinni prawka dawac.<br><hr>XXX
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/3/2008, 10:40

Jednym słowem MASAKRA i dla Ojca Zientarskiego i dla Rodziny Redaktora 30-latka.Gdybym dostał na dzień takie ferrari to pojechał bym na autobahn a nie PO MIEŚCIE(50km/h)
Czy to nazywa się Profesjonalizm?ZABÓJCA!!! Kamikadze
Naprawdę brak słów-Po naszych drogach coraz więcej kręci się DEBILÓW w szybkich Pojazdach(trzeba temu zaradzić)
mam przykre doświadczenia<br><hr>Gangster
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/3/2008, 22:45

Komentatorzy napisał(a):Jednym słowem MASAKRA i dla Ojca Zientarskiego i dla Rodziny Redaktora 30-latka.Gdybym dostał na dzień takie ferrari to pojechał bym na autobahn a nie PO MIEŚCIE(50km/h)
Czy to nazywa się Profesjonalizm?ZABÓJCA!!! Kamikadze
Naprawdę brak słów-Po naszych drogach coraz więcej kręci się DEBILÓW w szybkich Pojazdach(trzeba temu zaradzić)
mam przykre doświadczenia<br><hr>Gangster<br>
Prawda jest taka że w naszym kraju żeby do czegoś dojść trzeba łamać zasady!!!!!Maciek z kolegą robili super reportaże o motoryzacji chociaż nie mieli szans korzystać z torów wyścigowych lub zamkniętych ulic na czas prób jak wiec robili to jak w Polsce przystało czyli na partyzanta zapłacili najwyższą cenę za to że chcieli nam pokazać piękno i moc jaka kryje się w autach .Ubolewam nad ty co im się przytrafiło ale wiem ze wielu z nas wykonując swój zawód łamie podstawowe zasady .bezpiecznej pracy aby udowodnić swą wartość i aby osiągnąć godziwą zapłatę To często kończy sie jak w przypadku Maćka i jego kolegi więc nie oceniajmy go zbyt pochopnie<br><hr>żaba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/3/2008, 23:13

RANY LUDZIE O CZYM WY PISZECIE???? ZGINął REWELACYJNY CZłOWIEK A DRUGI WCALE NIE GORSZY MOżE TO ZROBIC LADA CHWILA..... CZY DLA WAS NAJWAżNIEJSZE JEST ZEBY SIE TERAZ PRZEKRZYKIWAC I ICH OBRAżAC? ZASTANóWCIE SIE JAK POWINNO WYGLADAC TO FORUM! TO Są LUDZIE TACY JAK MY. LICZE ZE PAN MACIEK WYJDZIE Z TEGO. UWIELBIAM JEGO PROGRAMY WIDAC ZE JEST TO FACET OBDARZONY PRAWDZIWA PASJA DO MOTORYZACJI. WYSTARCZY ZOBACZYC JEDEN WYWAID Z NIM I MOZNA SIE O TYM PRZEKONAC . DORASTAł U BOKU RóWNI ZNAKOMITEGO FACETA I DZIENNIKARZA JEGO OJCA. FACET KOCHA SAMOCHODY ZACHWYCA SIE KAZDYM POMRUKIEM SILNIKA, OPOWIADA O NICH W SPOSóB MAGICZNY TAK ZE CZUJE SIE ZE JEST SIE W TYM SAMOCHODZIE I PłYNIE SIE PRZEZ AUTOSTRADY. PRAWDZIWY CZłOWIEK Z PASJA KTóRY TERAZ NIE MIAł SZCZęSCIA A ZASłóGUJE NA WSPółCZUCIE. LUDZIE LITOśCIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PANIE MAćKU SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA <br><hr>OUTSIDERRR
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/3/2008, 09:41

" Lepiej stracić minutę w życiu Niż życie w ciągu minuty ''<br><hr>hubpatio 30L
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/3/2008, 16:26

Niewiadomo przecież kto byl za kierownicą!A nawet jeśli yl to Zientarski to przecież jego zmarlemu koledze nie przeszkadzalo, że tak szybko jadą.Niewiem jak można zrzucać wine na kogokolwiek.Czy wy zdajecie sobie sprawe co czuje teraz rodzina...<br><hr>Grindelwald
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl